Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

slm kızlarrrrr..............:71::71:
benimde reglime 3 gün kaldı,,,bakalım beni şaşırtıcak mı??:53::53::53:gelmeyerek:27::27::27:

slm canım inşallah hadi bakalım inş. şaşırtır seni :3:

ay kizlar ask tesadüfleri severi izledim simdi
cooook feci bi film:2:

ben izlemedim bakalım bu akşam izlemeyi düşünüyorduk bizde eşimle. bende merak ettim herkes güzel diyo :7:

slm canım inşallah hadi bakalım inş. şaşırtır seni :3:

ben izlemedim bakalım bu akşam izlemeyi düşünüyorduk bizde eşimle. bende merak ettim herkes güzel diyo :7:

hadi bakalım gelmez inşallah, bende bugun oldumm o kadar antibiyotiğe pek gecikmedi sağolsun:1::1:

benimde 7 ekimm:23::23:

inşlahh kızlarr,,,hayırlısı olsun,regl olursam da eşimi sperm testine götürcem inşlhhhh
sen ne zaman kan testine gidiyon güllü,adetin 3. gününde gitcenmi

Son düzenleme:
anacım senle pek karşılaşamıyozz,,,nasılsın ne var ne yokk,,,senin regl tarihin ne zamandı,,,

valla ya hiç girmiyonuz ki nete ben hep bakıyom kim var kim yok diye. kimse yok. iyiyim nasıl olayım temizlik yapıyorum gündüzleri. yalnızlıgın tadını çıkartıyorum :66: benim regl zamanım 30 unda ay sonu yani. bakalım inş. olmam bende he he..:86:

valla ya hiç girmiyonuz ki nete ben hep bakıyom kim var kim yok diye. kimse yok. iyiyim nasıl olayım temizlik yapıyorum gündüzleri. yalnızlıgın tadını çıkartıyorum :66: benim regl zamanım 30 unda ay sonu yani. bakalım inş. olmam bende he he..:86:

ayy bende yarın camları sileyim diyorum,,,bugün çok canım sıkıldı ,havalar da artık güneşli devam etcekmiş diyolar,,,bi bahar temizliği yapmanın zamanı geldi,,,,
perdeleri yıkarım bide,,halılar sonraa artık,,,
ayy inşlhh sende olmazsın yaa,ama sizin daha yeni 2 ay olmuş başlayalı,beizim 6 ay oldu,ve ben korkmaya başladım,,,ya olmazsa diye,eşimi dr ye götürcem ya,ya duymak istemediğim bişiler çıkarsaa,,,
Allahım sen yardım bizlereee ,,,rabbim kolaylık versinn

bende ızledım cok guzel bır fılmdı:)yıne olsa yıne ızlerım:)

ay evet ya :( cok fenaydi. ziril ziril agladim

cokkkkkkkkk güzel, izledigim en kaliteli filmlerden biri. zaten mehmet günsür hastasi biri olarak onun olmasi bile yeterdi ama film gercekten cok iyi

ayy bende yarın camları sileyim diyorum,,,bugün çok canım sıkıldı ,havalar da artık güneşli devam etcekmiş diyolar,,,bi bahar temizliği yapmanın zamanı geldi,,,,
perdeleri yıkarım bide,,halılar sonraa artık,,,
ayy inşlhh sende olmazsın yaa,ama sizin daha yeni 2 ay olmuş başlayalı,beizim 6 ay oldu,ve ben korkmaya başladım,,,ya olmazsa diye,eşimi dr ye götürcem ya,ya duymak istemediğim bişiler çıkarsaa,,,
Allahım sen yardım bizlereee ,,,rabbim kolaylık versinn

Allah yardımcınız olsun. korkma ya bi sene olmazsa kork. daha seninde 6 ay olmuş fazla değil ki. inşallah eşinde de bişey çıkmaz. hem şimdi tıp ilerledi. rabbim kısmet ederse olur ya korkma.

bakalım bende yarın pazar pazar camları sileceğim daha sonra halıları sileceğim. havaya endeksliyim bende güneşi gördümmü temizlik yapasım geliyo :61:

Allah yardımcınız olsun. korkma ya bi sene olmazsa kork. daha seninde 6 ay olmuş fazla değil ki. inşallah eşinde de bişey çıkmaz. hem şimdi tıp ilerledi. rabbim kısmet ederse olur ya korkma.

bakalım bende yarın pazar pazar camları sileceğim daha sonra halıları sileceğim. havaya endeksliyim bende güneşi gördümmü temizlik yapasım geliyo :61:

selam kızlar. ölüyorum yorgunluktan cam sildim balkon yıkadım bittim ama.. :52::52:

ayy ne güzel bitirmişsinn,,,maşşalah canım:nazar:ben hala oturuyorum yaaaa:14::14::14:
nasıl silecem bu kadar çok camı :43::43::43::84::84::84:

inşlahh kızlarr,,,hayırlısı olsun,regl olursam da eşimi sperm testine götürcem inşlhhhh
sen ne zaman kan testine gidiyon güllü,adetin 3. gününde gitcenmi
yarın gidicem canım kan testi için adet biter bitmezde rahim filmim var, inşallah gerek kalmaz canım doktora ama olursada üzülme herseyın caresi var çok şükür:31:
iyiyim gülşah nasıl olayım. canım sıkılıyo sizde hiç girmiyonuz iki muhabbet edelim. :19:
ahh canım pek fırsat bulamıyorum girincede karsılasamıyoruzkı
senin de mi çok benimde 7 tane cam var. pencere yani. 4 tane de balkon. bende hepsini birden yapmıyom. yarısını bi temizliyorum yarısını bi :40:

4 balkonmu:53::53: benım ufacık bitane balkonum var, bakalım kocişi ikna edebılırsem arın halıları yıkamayı düşünüyorum, yeni iyleştim diye izin vemiyoo:37::37:

yarın gidicem canım kan testi için adet biter bitmezde rahim filmim var, inşallah gerek kalmaz canım doktora ama olursada üzülme herseyın caresi var çok şükür:31:

4 balkonmu:53::53: benım ufacık bitane balkonum var, bakalım kocişi ikna edebılırsem arın halıları yıkamayı düşünüyorum, yeni iyleştim diye izin vemiyoo:37::37:

hastaysan yapma boşver tamamen iyileşince yaparsın zorlama kendini. ay sorma ya pencere de bol bende balkonda. devamlı yıkayamıyorum valla bende kullanmadığım yerleri arada yıkıyorum :51: hiç de ugraşamam evde öyle yoruluyorum ki. benimde halılar var daha sileceğim onları da. bugün çok yoruldum dinleniyorum şimdi :2:

senin de mi çok benimde 7 tane cam var. pencere yani. 4 tane de balkon. bende hepsini birden yapmıyom. yarısını bi temizliyorum yarısını bi :40:

hastaysan yapma boşver tamamen iyileşince yaparsın zorlama kendini. ay sorma ya pencere de bol bende balkonda. devamlı yıkayamıyorum valla bende kullanmadığım yerleri arada yıkıyorum :51: hiç de ugraşamam evde öyle yoruluyorum ki. benimde halılar var daha sileceğim onları da. bugün çok yoruldum dinleniyorum şimdi :2:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende bitirdim şimdi camları,senden gaz aldım,2 saattte hepsi bitti çok şükürr,yarında perdeleri yıkayayımm,eşime astırayım ,kollarım ağrıdı ,bugün yapamam daha
dinlen anacım dinlen boşverr,yavaş yavaş yapıyoruz işteee:52::52::52:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende bitirdim şimdi camları,senden gaz aldım,2 saattte hepsi bitti çok şükürr,yarında perdeleri yıkayayımm,eşime astırayım ,kollarım ağrıdı ,bugün yapamam daha
dinlen anacım dinlen boşverr,yavaş yavaş yapıyoruz işteee:52::52::52:

pazar pazar temizlik günümüz oldu he :46::46::46: dinlenme zamanı kendine bide çay yada kahve yap. afiyetle iç canım. ben dinlenirken çay yaptım :68: yarında halılara niyetleniyorum ben :71:

hadi inşlhhh senin değerlerin bari iyi çıkarda bir an önce başlarsınız tedaviyee,,,rahim filmini nerde çektircektin güllü,anestezi uygulayacaklar mı,,,Allah yardım eder inşlhh sanadaaa:9::9:

Back