Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ya güllü ,şimdi baktım eşim için yarın sabah 8.20 ile 13.00 arası üroloji randevu açık
ama eşim 12 de iş yerinde olmak zorunda,,
şimdi diyelimki hastaneye gitti,9 da hemen sıra geliyomu,işleyiş nasıl oluyo,senin kociş hemen gider gitmez ,sıra alabilmişmiydii,

erken saate alırsan 12 kadar yetişir canım mutlaka genelde çok beklemıyosun hızlı ilerliyo zaten şuan senın eşinden sperm ve hormon testi istiycek, sen mumkun oldugunca erkene al randevu ozaman

erken saate alırsan 12 kadar yetişir canım mutlaka genelde çok beklemıyosun hızlı ilerliyo zaten şuan senın eşinden sperm ve hormon testi istiycek, sen mumkun oldugunca erkene al randevu ozaman

amaaaaaaaaaaaaan varya bıktım resmen,eşime söledim şimdi diyoki,yangından mal ı kaçırıyon ne bu acelen diyo,,,off varya tek başıma mücadele etmekten sıkıldım,haftaya diyorr,,,erteledikçe erteliyo,bakalım ne zaman gidecez,:43:

amaaaaaaaaaaaaan varya bıktım resmen,eşime söledim şimdi diyoki,yangından mal ı kaçırıyon ne bu acelen diyo,,,off varya tek başıma mücadele etmekten sıkıldım,haftaya diyorr,,,erteledikçe erteliyo,bakalım ne zaman gidecez,:43:

hmmm:31: ah canım yaa tamam tabıkı bi acele yok ama biran önce görünsenız çok iyi olurr:31: ozaman sen kendıne all, git yaptır hormon testlerini canım oda haftaya gitsin, hiç üzme kendini

Son düzenleme:
hmmm:31: ah canım yaa tamam tabıkı bi acele yok ama biran önce görünsenız çok iyi olurr:31: ozaman sen kendıne all, git yaptır hormon testlerini canım oda haftaya gitsin, hiç üzme kendini

tama bakalım canım ben cuma giderim ozaman ,napayım dahaa,
ee daha da ne var ne yok anlat hele,
msn ye gelsene

merhaba ben aranıza yenı katıldım kızlar... 2010 hazıranda evlendım çok mutlu bır evlılığım var ama bebışımız olmuyor :(((((((((((( çok uğraşıoruz ama tutturamıyoruz

hosbuldum canimm:16:
iyyim cok sükür dün gece geldik eve, sizleri sormaliiii özledim yahu :1: regl oldunmu :26:

bizde özledikkk,,,oldum 2. günümdeyim canımmm:31:
valla ben aynı canım bi değişiklik yok,uğraşıyom işte,,
sende ne var ne yok,nasıl geçti kısa tatilin

bizde özledikkk,,,oldum 2. günümdeyim canımmm:31:
valla ben aynı canım bi değişiklik yok,uğraşıyom işte,,
sende ne var ne yok,nasıl geçti kısa tatilin

hayirlisi olsun cnm, yarin kan testi yaptircaksin demi ?
tatilim cok iyi gecti canim ya, annemlerle vakit gecirdik iste:)

ee güllüde varmi bi degisiklik :26:

hayirlisi olsun cnm, yarin kan testi yaptircaksin demi ?
tatilim cok iyi gecti canim ya, annemlerle vakit gecirdik iste:)

ee güllüde varmi bi degisiklik :26:

yarın 19 mayıs tatilmiş hastane,,,cumaya kaldı,eşimle gidemicem ,bu hafta yoğunum diyorr,,,hele ben bi gideyim oda gelir inşlhh
güllü de de çok olumlu şeyler olmuş,kan testti yaptırmış,herşey iyiyimiş,yumurtalarını çok beğenmiş dr,,,
haziranda başlicaklar,vitamin ilaçları yazmış hem kocişine hemde kendine
temmuzda her şey yolunda giderse hamile kalabilirmişş:52::52:

yarın 19 mayıs tatilmiş hastane,,,cumaya kaldı,eşimle gidemicem ,bu hafta yoğunum diyorr,,,hele ben bi gideyim oda gelir inşlhh
güllü de de çok olumlu şeyler olmuş,kan testti yaptırmış,herşey iyiyimiş,yumurtalarını çok beğenmiş dr,,,
haziranda başlicaklar,vitamin ilaçları yazmış hem kocişine hemde kendine
temmuzda her şey yolunda giderse hamile kalabilirmişş:52::52:

neee :52: ayyyyy hadi insallaaaahh:9::9: ay süper bi haber buuuu cok sevindimmm :70:

evet ya sen bi git kan testi yaptir insallah hayirlisi olur, bende sabah tiroid aksam folik asit ilaclarimi iciyorum :27::27:

kader yarin gidersin degilmi doktora :26:

neee :52: ayyyyy hadi insallaaaahh:9::9: ay süper bi haber buuuu cok sevindimmm :70:

evet ya sen bi git kan testi yaptir insallah hayirlisi olur, bende sabah tiroid aksam folik asit ilaclarimi iciyorum :27::27:

kader yarin gidersin degilmi doktora :26:

evet bende çok sevindimm,,,bakalım teker teker hamiş kalırız inşlhhh
ben yarın gidemicem dedim ya canım,tatil hastanee,,,19 mayıstan dolayı
cuma gidecem 4.günümde,,,

evet bende çok sevindimm,,,bakalım teker teker hamiş kalırız inşlhhh
ben yarın gidemicem dedim ya canım,tatil hastanee,,,19 mayıstan dolayı
cuma gidecem 4.günümde,,,

ay evet ya demistin güllünün haberini duyunca baska bisey görmedi gözüm :52:
tamam canim sira sende artik senin haberlerini beklicez :1: insllh teker teker hamile kaliriz canim yaa :emir_bebek:

ay ev tozlanmis cok isim var coookkk:97:

ay evet ya demistin güllünün haberini duyunca baska bisey görmedi gözüm :52:
tamam canim sira sende artik senin haberlerini beklicez :1: insllh teker teker hamile kaliriz canim yaa :emir_bebek:

ay ev tozlanmis cok isim var coookkk:97:

ben dün yaptım ,biraz toparlamam lazım sadece,oda çok sürmezz,,,sende yaparsın ya yavaş yavaş acele etmee
inşlhh canım hepimiz için hayırlısı olur,
başım çok ağrıyorr yaaaa:59:

ben dün yaptım ,biraz toparlamam lazım sadece,oda çok sürmezz,,,sende yaparsın ya yavaş yavaş acele etmee
inşlhh canım hepimiz için hayırlısı olur,
başım çok ağrıyorr yaaaa:59:

evet ya, esim öglenci o gidince basliyim diyorum ise :6:
basin niye agriyorki canim :26: biraz gez dolas istersen temiz hava iyi gelir belki :27:

evet ya, esim öglenci o gidince basliyim diyorum ise :6:
basin niye agriyorki canim :26: biraz gez dolas istersen temiz hava iyi gelir belki :27:

ya ebru dün gece burnum kanadı,hem burnum hem adet çok kan gitti
doğru düzgünde bişiler yiyemedim,iştahım yok,adetin sancısı başıma vurdu bu sefer
nefret ediyorum adet günlerimden
resmen çöküyorum yaaa
yüzüm benzim sapsarı oturuyom işteee
gezebilirim belki,açılırım ,öğleden sonraaa,
msn ye gelsene kızz,burda uzun oluyo

ya ebru dün gece burnum kanadı,hem burnum hem adet çok kan gitti
doğru düzgünde bişiler yiyemedim,iştahım yok,adetin sancısı başıma vurdu bu sefer
nefret ediyorum adet günlerimden
resmen çöküyorum yaaa
yüzüm benzim sapsarı oturuyom işteee
gezebilirim belki,açılırım ,öğleden sonraaa,
msn ye gelsene kızz,burda uzun oluyo

hadi ordan devam edelimm :10::10::10:

Back