slm kızlarrrrr..............
benimde reglime 3 gün kaldı,,,bakalım beni şaşırtıcak mı??gelmeyerek
ay kizlar ask tesadüfleri severi izledim simdi
cooook feci bi film:2:
hadi bakalım gelmez inşallah, bende bugun oldumm o kadar antibiyotiğe pek gecikmedi sağolsunslm kızlarrrrr..............
benimde reglime 3 gün kaldı,,,bakalım beni şaşırtıcak mı??gelmeyerek
ah canım burçdaşımmmmmmmm28 eylül benimde
selam dilekcim nasılsın bakalım
slm canım inşallah hadi bakalım inş. şaşırtır seni
ben izlemedim bakalım bu akşam izlemeyi düşünüyorduk bizde eşimle. bende merak ettim herkes güzel diyo
hadi bakalım gelmez inşallah, bende bugun oldumm o kadar antibiyotiğe pek gecikmedi sağolsun
benimde 7 ekimm
iyiyim gülşah nasıl olayım. canım sıkılıyo sizde hiç girmiyonuz iki muhabbet edelim.
anacım senle pek karşılaşamıyozz,,,nasılsın ne var ne yokk,,,senin regl tarihin ne zamandı,,,
valla ya hiç girmiyonuz ki nete ben hep bakıyom kim var kim yok diye. kimse yok. iyiyim nasıl olayım temizlik yapıyorum gündüzleri. yalnızlıgın tadını çıkartıyorumbenim regl zamanım 30 unda ay sonu yani. bakalım inş. olmam bende he he..:86:
bende ızledım cok guzel bır fılmdı:)yıne olsa yıne ızlerım:)
ben izlemedim bakalım bu akşam izlemeyi düşünüyorduk bizde eşimle. bende merak ettim herkes güzel diyo
ayy bende yarın camları sileyim diyorum,,,bugün çok canım sıkıldı ,havalar da artık güneşli devam etcekmiş diyolar,,,bi bahar temizliği yapmanın zamanı geldi,,,,
perdeleri yıkarım bide,,halılar sonraa artık,,,
ayy inşlhh sende olmazsın yaa,ama sizin daha yeni 2 ay olmuş başlayalı,beizim 6 ay oldu,ve ben korkmaya başladım,,,ya olmazsa diye,eşimi dr ye götürcem ya,ya duymak istemediğim bişiler çıkarsaa,,,
Allahım sen yardım bizlereee ,,,rabbim kolaylık versinn
Allah yardımcınız olsun. korkma ya bi sene olmazsa kork. daha seninde 6 ay olmuş fazla değil ki. inşallah eşinde de bişey çıkmaz. hem şimdi tıp ilerledi. rabbim kısmet ederse olur ya korkma.
bakalım bende yarın pazar pazar camları sileceğim daha sonra halıları sileceğim. havaya endeksliyim bende güneşi gördümmü temizlik yapasım geliyo
selam kızlar. ölüyorum yorgunluktan cam sildim balkon yıkadım bittim ama..
ayy ne güzel bitirmişsinn,,,maşşalah canımben hala oturuyorum yaaaa
nasıl silecem bu kadar çok camı:84::84::84:
yarın gidicem canım kan testi için adet biter bitmezde rahim filmim var, inşallah gerek kalmaz canım doktora ama olursada üzülme herseyın caresi var çok şükürinşlahh kızlarr,,,hayırlısı olsun,regl olursam da eşimi sperm testine götürcem inşlhhhh
sen ne zaman kan testine gidiyon güllü,adetin 3. gününde gitcenmi
ahh canım pek fırsat bulamıyorum girincede karsılasamıyoruzkıiyiyim gülşah nasıl olayım. canım sıkılıyo sizde hiç girmiyonuz iki muhabbet edelim.
senin de mi çok benimde 7 tane cam var. pencere yani. 4 tane de balkon. bende hepsini birden yapmıyom. yarısını bi temizliyorum yarısını bi
yarın gidicem canım kan testi için adet biter bitmezde rahim filmim var, inşallah gerek kalmaz canım doktora ama olursada üzülme herseyın caresi var çok şükür
ahh canım pek fırsat bulamıyorum girincede karsılasamıyoruzkı
4 balkonmubenım ufacık bitane balkonum var, bakalım kocişi ikna edebılırsem arın halıları yıkamayı düşünüyorum, yeni iyleştim diye izin vemiyoo
senin de mi çok benimde 7 tane cam var. pencere yani. 4 tane de balkon. bende hepsini birden yapmıyom. yarısını bi temizliyorum yarısını bi
hastaysan yapma boşver tamamen iyileşince yaparsın zorlama kendini. ay sorma ya pencere de bol bende balkonda. devamlı yıkayamıyorum valla bende kullanmadığım yerleri arada yıkıyorumhiç de ugraşamam evde öyle yoruluyorum ki. benimde halılar var daha sileceğim onları da. bugün çok yoruldum dinleniyorum şimdi :2:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende bitirdim şimdi camları,senden gaz aldım,2 saattte hepsi bitti çok şükürr,yarında perdeleri yıkayayımm,eşime astırayım ,kollarım ağrıdı ,bugün yapamam daha
dinlen anacım dinlen boşverr,yavaş yavaş yapıyoruz işteee
yarın gidicem canım kan testi için adet biter bitmezde rahim filmim var, inşallah gerek kalmaz canım doktora ama olursada üzülme herseyın caresi var çok şükür
ahh canım pek fırsat bulamıyorum girincede karsılasamıyoruzkı
4 balkonmubenım ufacık bitane balkonum var, bakalım kocişi ikna edebılırsem arın halıları yıkamayı düşünüyorum, yeni iyleştim diye izin vemiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?