bana ebrus casper diyorgizli takiliyorum, online olsamda görünmüyor. aslinda acabilirim, gizlencek bisey kalmadi :)
tvdede hicbisi yok bugün
nerdesin ki dilekcim sen?
uzaga mi gelin gittin?
bak simdi casperlikten ciktim
Eğer ilk iki bölümü izlemediyseniz 3.yu kaçırmayın ve başrolde aşkı izleyin çok eğlenceli
ben manisadayım canım. eşim burda çalışıyo da. 8 ay kadar oluyo buraya yerleştik. işim gücümde yok.. ya pardon ama senin adın ne :) valla yazışıyoz ama ismin yok. biraz geç oldu ama. hamileydin diye hatırlıyorum dogru mu
yok canim hamile degilim, ben cocuk istemeyen kisiyim
ismimde özlem, memnun oldum.
aslinda ise girsen cevre edinirsin ama is bulmak cok zor bu devirde
bende memnun oldum. demekki yanlış hatırlıyorum kusura bakma.niye istemiyon bebiş. kariyer meselesi falan mı bende normalde istemiyordum daha erken diye. artık istiyoruz bakalım. her şeyim normalmiş inş. olur bebişim.
inş. ya iş bulurum yada beni avunduracak bebişim olur gerçekten çok zorlanıyorum işsiz evde oturmaya.
bende memnun oldum. demekki yanlış hatırlıyorum kusura bakma.niye istemiyon bebiş. kariyer meselesi falan mı bende normalde istemiyordum daha erken diye. artık istiyoruz bakalım. her şeyim normalmiş inş. olur bebişim.
inş. ya iş bulurum yada beni avunduracak bebişim olur gerçekten çok zorlanıyorum işsiz evde oturmaya.
yok canim kariyer meselesi degil, özgürlüge düskünlük meselesi
insallah nasip ederim cnm ALLAH sana bi bebis
ben de eşimin işi nedeniyle urfaya gelmek zorunda kaldım benim de bebeğim yok eşim polis o görevde olduğunda çok sıkılıyorum tv net mutfak üçgeninde yaşıyorum bu arada benim adım nilay ben de memnun oldum kızlar:)
ben teraziyim,ondan tipik terazi burcu işte dedim,kendime dedim yanii,sendemi terazisin kız yoksamm
efett bendee teraziyimm 13.ekimm:))teraziler basmış burayııııııııı
bide zehram teraziydi çokk özledım çokk
Aynen aynen..apartmanda yaşıtim olanlar var fakat onlar da evli değiller muhabbet bi süre sonra tıkanıyor bi de onlar kadar özgür olamıyor insan eşleri vardiyali çalışan ev hanımlarının düzeni çok bozuk oluyor
selam kızlarr nabersinizz bikaç ğündür gelemedimm grip oldumm biraz iyleştimm siz naptınızz..bide hastada oldummmmolmayan varmı kızalrr adet
efett bendee teraziyimm 13.ekimm:))
ay kizlar ask tesadüfleri severi izledim simdi
cooook feci bi film:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?