Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

eee anlatın kızlar ne var ne yok. bugün ben çook yoruldum ya mantı yaptım tek başıma üstelik... gurbet ellerde kimsem olmaması çok zor

nerdesin ki dilekcim sen?
uzaga mi gelin gittin?

bak simdi casperlikten ciktim

ben manisadayım canım. eşim burda çalışıyo da. 8 ay kadar oluyo buraya yerleştik. işim gücümde yok.. ya pardon ama senin adın ne :) valla yazışıyoz ama ismin yok. biraz geç oldu ama. hamileydin diye hatırlıyorum dogru mu

Eğer ilk iki bölümü izlemediyseniz 3.yu kaçırmayın ve başrolde aşkı izleyin çok eğlenceli

evet onu bi kac kisiden daha duydum, trt baya güzel diziler yapmaya basladi
özel kanallar dizileri zirt birt kaldiriyor diye bütün oyuncular trdye transfer oldu
hep güzel diziler orda artik
izlemek lazim

bide gülmek isteyende sansli masa yarismasini öneririm ben yikildim

yok canim hamile degilim, ben cocuk istemeyen kisiyim
ismimde özlem, memnun oldum.

aslinda ise girsen cevre edinirsin ama is bulmak cok zor bu devirde

yok canim hamile degilim, ben cocuk istemeyen kisiyim
ismimde özlem, memnun oldum.

aslinda ise girsen cevre edinirsin ama is bulmak cok zor bu devirde

bende memnun oldum. demekki yanlış hatırlıyorum kusura bakma. niye istemiyon bebiş. kariyer meselesi falan mı bende normalde istemiyordum daha erken diye. artık istiyoruz bakalım. herşeyim normalmiş inş. olur bebişim.

inş. ya iş bulurum yada beni avunduracak bebişim olur gerçekten çok zorlanıyorum işsiz evde oturmaya.

yok canim kariyer meselesi degil, özgürlüge düskünlük meselesi

insallah nasip ederim cnm ALLAH sana bi bebis

ben de eşimin işi nedeniyle urfaya gelmek zorunda kaldım benim de bebeğim yok eşim polis o görevde olduğunda çok sıkılıyorum tv net mutfak üçgeninde yaşıyorum bu arada benim adım nilay ben de memnun oldum kızlar:)

yok canim kariyer meselesi degil, özgürlüge düskünlük meselesi

insallah nasip ederim cnm ALLAH sana bi bebis

inş. bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim 2 aydır denedik olmadı bakalım çalışmalara devam. ne bileyim ben çocukları zaten çok seviyorum. kendi bebeğim olsun istiyorum eşimde çok istiyo. çevre de tabi.. eee biraz zaman geçti ya bebek istiyorlar ailelerimiz allah nasip ederse olur işte..

bende memnun oldum canım bak devamlı gir nete bak arada bende yalnızım muhabbet ederiz. zaten canım sıkılıyo. devamlı evde olmak sıkıyo insanım net tv ve ev temizliği dediğin gibi. ara verme nete. dertleşiriz. ben buraya geldim geleli hiç arkadaşım muhabbet edecek kimsem yok genç olarak.

Aynen aynen..apartmanda yaşıtim olanlar var fakat onlar da evli değiller muhabbet bi süre sonra tıkanıyor bi de onlar kadar özgür olamıyor insan eşleri vardiyali çalışan ev hanımlarının düzeni çok bozuk oluyor

selam kızlarr nabersinizz bikaç ğündür gelemedimm grip oldumm biraz iyleştimm siz naptınızz..bide hastada oldummmmolmayan varmı kızalrr adet

evet canım anlıyorum seni. benimde aynı. benimde komşularım var ama hepsi yaşca bende büyükler. hiç genç yok desem yalan olmaz.ama idare ediyorum işte buna şükür deyip.

selam kızlarr nabersinizz bikaç ğündür gelemedimm grip oldumm biraz iyleştimm siz naptınızz..bide hastada oldummmmolmayan varmı kızalrr adet

merhaba melis iyiyiz hiç girmiyon gerçekten geçmiş olsun bu arada. benim daha regl olma günüm gelmedi. ama inş. olmam

slm kızlarrrrr..............
benimde reglime 3 gün kaldı,,,bakalım beni şaşırtıcak mı??gelmeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…