Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

oow bayaa varmis

ya güllü anlatsana nolduu cokmu tartistiniz

hiçbişey yoktu gayet normal oturuyoduk ikimizde inat olunca ufak tartışma buyur hemen
öyle bagır çagır tartıstık sonra beyfendi işe gitti bende ağladım aksama kadar şimdide gelmiş yalakalık yapıyo ama yokkkkkk öyle yağmaa yaptırmıycam testlerımı gıtmıycem tedavıye istemıyorum çocuk falan işe girip çalışıcam

yaa güllüüü olur böyle seyler ne demek gitmicem tedaviyee
bal gibide gidiceksin esininde sinirleri bozukdur belki :26: zor günler atlattiniz belki onun etkisi vardir üzerinde, sen yine gir bi ise calis ama bebis icinde calisicaksin tamammi kuzuu

valla ebrucum şuan kararım bu resmen bi günde buz gibi oldummmmmm bakalım neler olacak bekleyıp görücezz sinirimin geçmesi lazımm
neyse canım ben çıkayımm
sana iyi yolculuklarr güle güle gidinn
arada gir ihmal etme bizi tamam canım
hadi Allaha emanet ollll

güllü bugün sinirlisin sen, ama yarin böyle görmek istemiyorum seni tamammi
ufak bi tartisma yüzünden kirma hayallerimizi umutlarimizi canikomm

hadi öptüm bende seni, annemlerde girmeye calisirim görüsürüz canim , Allaha emanet olun sizde,

bende cezvede ısıttım dediğin gibi hemen sogudugu için olmadı sanırım. benimki se-su mu ne aynı marka ağda mendili de almıştım ama yok yapamadım ya üztüne bide sinir oldum. demekki rolon unda yeri var ısıtmak için. normalde ben hiç ağda kullanmadım. çekemem diye tamam çektim ama ağdada problemim var. :) neyse ben yine en iyisi epilasyon aletine devam edeyim. devamlı epilatör kullanıyordum yola devam edeyim onunla

slm arkadaş ben yeni üyeyim ve sizlerle bi çok şeyi paylaşmak istiyorum bana yardımcı olacagınızı düşüyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…