Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

benimde kaç gündür istiyooooo

dün survivor da gördüm çok canım istedi önce yemeyim akşam akşam dedim ama sinirlendim resmen hamburger yiyemedim diye sonra dayanamadım gittik

bende pizzaya hayir diyemem, tok olsamda
hergün yesem bikmam herhalde ya okadar cok seviyorum ama kendi yaptigimi degil disardan alinca

geçmiş olsun canım kendine dikkat et.

güllüüüüü böyle güzel bi haberi niye simdi söylüyosuuunnn kizim süper bisey bu yaa.. yani tüp bebek tedavisine baslayabilirsiniz simdi degilmi

hadi gözün aydin canimmmm :92::92::92::92::92:

ebrucum sana ne oldu böyle ya. sana da geçmiş olsun.

bende geldimm:79::79::79::79:

hoşgeldin hayatım..

kızlar ya bişey soracağım. adetim biteli 6 gün oldu ama öyle şiştim ki anlatamam. karnım şişti. sanki adet günüm yaklaşmış gibi. hani olacağımız zaman nasıl şişeriz. gögüslerim de aynı. onlarda şişti. anlam veremedim bi fikriniz var mı????

geçmiş olsun canım kendine dikkat et.
çok sağol canım benimmm

üşütmüş olabilirmisin canımm:26::26:

belki yumurtluyorsundur canim, yumurtlama günlerimde bende öyle oluyorum gögüslerim sisiyor adet agrisi gibi agrilarim oluyor... bugünleri kacirma derim

selam kizlarrr

bugün doktora gittimm tiroid icin ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyormus :97::97:

dedim peki prolaktin icin ilac vermicekmisin??? kadin aval aval bakiyo yahu bide diyoki onu ben bilemem diyo kadin doktorunuzla konusun diyo... e dedim kadin doktorum beni size yönlendirdi... onunla konusun diyo Allahim ya sinirden aglayacak hale geldim bide benim sabah sinirlerim hic cekilmez ama zor tuttum kendimi
iste bugün kapali ama yarin öglen tel acicam kadin doktoruma ilac vermedi diycem bakalim ne diycek belki o verir artik :95::95::95:

cok sinirliyim cok

ebrucum selam canim nasilsin nerelerdesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…