Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

valla canım melis düşünüyoruz şimdilik.. bundan daha çok sevdiğim bir isim çıkmadı ama önerilere açığım tabiki fikir verin azcık

valla cok güzel isimler var aralarindan 1 tanesini secmek cok zordur bee:97::97:
ama Melis cok güzel isim, ben Asya veya Alya isimlerinide cok seviyorum

valla cok güzel isimler var aralarindan 1 tanesini secmek cok zordur bee:97::97:
ama Melis cok güzel isim, ben Asya veya Alya isimlerinide cok seviyorum

Asya ismini bende düşündüm çok da hoşumuza gitti ama hem anlamı yok hemde teyzem dediki asiyenin modern hali dedi bende vazgeçtim o yüzden

ay iyi yemegide yaptin geriye yemek yemek kaliyor bulasiklarida halletinmi uzat bacaciklarini dizini seyret cay esliginde

ay iş biter mi anacımm,,,ama reklam arlarında bullaşıkları filan diziyorum makineye ancak,diziyi kaçırmamaya çalışıyorum ,,,

valla canım melis düşünüyoruz şimdilik.. bundan daha çok sevdiğim bir isim çıkmadı ama önerilere açığım tabiki fikir verin azcık
çok güzel melisss
ayyy çay dedinde benimde canım bişeyler istiyodu bisküvili pasta yapıp gelsem hemen yaa

yaa bende çilek aldım bugun onunla bi tatlı yapayım dedim ama aklıma bişey gelmiyorr:44::44:

Asya ismini bende düşündüm çok da hoşumuza gitti ama hem anlamı yok hemde teyzem dediki asiyenin modern hali dedi bende vazgeçtim o yüzden

Asya-Dünyadaki kıtaların en büyüğü anlamina geliyo canim
Alya-Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema. anlamina geliyo buda,,, anlam olarak guzel degiller ama kulaga hos geliyor

sütsüz bisey yapsan :26:

pandispanyanin üzerine krema, kremanin üzerinede cilekleri dizdinmi al sana süper bi pasta

amannn sütsüzde ne yapayım o kolay oluyodu pudingi pişirip bir kat bisküvi bir kat puding tamam işte.. uğraşamıycam şimdi ya napim zaten bu aralar ne görsem canım istiyor yada ne duysam. artık yeter yani. dün gece mc donald's a gittik hamburger isteğim yüzünden

hamburgermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…