Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

iciyorsa ne güzel canim, emekleriniz bosa cikmaz insallah, :29::29::29:

ya güllü ben simdi tiroid prolaktin ve folik asit 3lüsünü beraber mi kullanicam simdi :53:
ay onuda bi sorsam iyi olur yaa gerci folik asitten bi zarar gelmez herhalde :26:

inşallah canım ya
sor doktoruna canım aklına ne takıldıysa :16:
ebrucum ben çıkayım azcık yatayım ağrı kesici içtim faydası olsun biraz:12:
gelirim gene öptümm çokk canımmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

inşallah canım ya
sor doktoruna canım aklına ne takıldıysa :16:
ebrucum ben çıkayım azcık yatayım ağrı kesici içtim faydası olsun biraz:12:
gelirim gene öptümm çokk canımmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

tamam canim sorayim

bende cikicam zaten canim öptüm seni görüsürüzzz, yat dinlende cabucak iyiles canimmm:71::71::71::71:

ayy napayim canim ya, bugün dizim vaaarrr yeni aklima geliyoo ,,tövbeler tövbesi,, var onu izlerim bende ama suan tvde hic bisey yok ondan bende bi bakayim dedim :74::74:

ayy bende arada bakıyorum o diziye,fena değil oda güzel,ama benim dizim öyle bir geçer zamanki ,,,bugün var onu izleyecemmm:69::69::69:şuandada haberleri dinliyom :1::1::1:

hosgeldiiinnn :16::16::16: sen nasilsin cnm :54:

hoşgeldin bebişimm, nasılsınn:21:

ayy bende arada bakıyorum o diziye,fena değil oda güzel,ama benim dizim öyle bir geçer zamanki ,,,bugün var onu izleyecemmm:69::69::69:şuandada haberleri dinliyom :1::1::1:

hoşgeldin bebişimm, nasılsınn:21:

onuda ben izlemiyom ya ama annemden ögreniyom olup bitenleri :52: ya bende balkona ciktim evde bunaliyorum ya nefes alamiyorum :97:

Son düzenleme:
onuda ben izlemiyom ya ama annemden ögrenmiyom olup bitenleri :52: ya bende balkona ciktim evde bunaliyorum ya nefes alamiyorum :97:

Allah Allah niye öyle oluyo yaa,bazen bana da bunaltı geliyo,daralıyorum,burnum tıkalı olduğu zamanlar,bende balkonda duruyorum,dur dur sende inşlh geçer yaa,ama böle olmaz,bir anönce dr bişiler yapsın,onu da söle dr ye,daraldığını filan

pamuğa limon damlattım ,yüzüme pompa yapar gibi uyguladım,ilk baştı,iğne batar gibi oldu,kaşındı hatta,sonra 2-3 saat sonra yıkadım,yumuşacık oldu,hele böle devam edeyim diyorum belki lekelerede iyi gelir,elma sirkesinide denemeyi düşünüyorumm

Allah Allah niye öyle oluyo yaa,bazen bana da bunaltı geliyo,daralıyorum,burnum tıkalı olduğu zamanlar,bende balkonda duruyorum,dur dur sende inşlh geçer yaa,ama böle olmaz,bir anönce dr bişiler yapsın,onu da söle dr ye,daraldığını filan

evet evet bunu kesin söylemeliyim cünkü gittikce kötülesiyorum sanki, disari cikinca biraz daha iyi oluyor ama evde bogazim tikanip kaliyor sanki, :31::31:
neyse bakalim cnm ya insallah ilaclarla gecer :5::5:

sen ne zaman adet olcaktin canim ?

evet evet bunu kesin söylemeliyim cünkü gittikce kötülesiyorum sanki, disari cikinca biraz daha iyi oluyor ama evde bogazim tikanip kaliyor sanki, :31::31:
neyse bakalim cnm ya insallah ilaclarla gecer :5::5:

sen ne zaman adet olcaktin canim ?

bugün adetimin ilk gününden itibaren 20. günüm,adetim bu ay değişebilir belki,3 aylık ortalamada 17 mayıs diye gösteriyo

Son düzenleme:
pamuğa limon damlattım ,yüzüme pompa yapar gibi uyguladım,ilk baştı,iğne batar gibi oldu,kaşındı hatta,sonra 2-3 saat sonra yıkadım,yumuşacık oldu,hele böle devam edeyim diyorum belki lekelerede iyi gelir,elma sirkesinide denemeyi düşünüyorumm

elma sirkesini sadece sivilcelere sür diyorlar cnm, tüm yüzüne sürmede sakin :26:

kiz sen yogurt bal limon maskesini yapsana süper oluyor hem bide rahatlatiyor,
hepsinden birazcik koy bi cam tasin icine karistir sür yüzüne 15 dk beklet sonra yika bak nasil rahatlatiyor :40::40::40::40:

elma sirkesini sadece sivilcelere sür diyorlar cnm, tüm yüzüne sürmede sakin :26:

kiz sen yogurt bal limon maskesini yapsana süper oluyor hem bide rahatlatiyor,
hepsinden birazcik koy bi cam tasin icine karistir sür yüzüne 15 dk beklet sonra yika bak nasil rahatlatiyor :40::40::40::40:

hımm onu yaparım,lekelerede fayda eder inşlhh ,deneyeyim akşamm:37:
anam şimdide lekelere taktım kafayı:52::52::32::32::33::33:

Back