zamanla burdaki arkadasla dolar orasi :)
onu demiyom kiz fotodan bahsediyom
efemmmmmmmmmmmmmmmmm
ee kocacandan veto varsa koyamazsin resim tabi :))
istemiyorum aslinda. orda bi gelecegimiz yok, ne egriliriz ne dogruluruz. buraya geldiginde calisirsa biseyler elde edebiliriz en azindan, orda hic sansimiz yok.
neyse tatlim dinlediginiz icin cok saoluniyi ki varsiniz.
ben anlatmam pek derdimi ama bi kac gündür cok bunaldim, sIKildim... üzülüyorum ister istemez.
sonra ALLAH baska dert vermesin, cok sükür esimle aram süper ayri olsakta diyorum.
amaaaan herkesin bi cilesi varmis benim cilemde bu herhalde. cekicem mecburen.
beklerim güzelgözlümü, onun icin her cileyi cekmeye raziyim
kizlar faceleriniz var mi? varsa özelden yollasiniza
merhabalarrr...nasılsınız kızlar?dilekçim nasılsın?napıyosun?
selam herkezee
ya kızlar yüzümde akne lekeleri var ben bunlarda nasıl kurtulacam,nokta nokta duruyolarr:84::84::84:
kapatmak için fondoten herzaman kullanamıyorum tabi,eşim de sevmiyo fondoteni,casper gibi oluyon diyoo,,bildiğiniz bişiler var mı
burda okumustum bi krem varmis bi arkadas kullanmis kisa sürede gitmis lekeler, bende yazdiracaktim doktoruma.
erythromycin gibi biseydi ismi
slm kızlarr,nasılsınız,nerelerdesinizz,hiç kimse yok sabahtan bu yana
ya kızlar yüzümde akne lekeleri var ben bunlarda nasıl kurtulacam,nokta nokta duruyolarr:84::84::84:
kapatmak için fondoten herzaman kullanamıyorum tabi,eşim de sevmiyo fondoteni,casper gibi oluyon diyoo,,bildiğiniz bişiler var mı
ehh iyiyim canim sen nasilsin
canim ya istersen bi cilt doktoruna git, cildine göre sana krem uygular onu bi süre kullanirsin, bak annemde cocuklugundan beri vardi kadin 40 yasinda olmasina ragmen sivilceleri cikiyordu ,doktoru annemin cildine göre krem yapti onu 6 ay kullandi simdi yüzü cok güzel oldu tertemiz görenler cok sasiriyoristersen sende bi git göster cildini
cünkü bende gidicem valla hamile kalmadan önce elimden gelen herseyi yapicam yahu bi karar aldim, dis, cilt ve göze baktirmam gerek
ayy ciddi mi,,,netten baktım ama pek bişi anlamadım,aslında dr ye gidip dr den yazdırmak en mantıklısı da,ben bitkisel kürlerle ,maskelerle geçiren bişiler varsa onlardan deneyeyimm diyorum evde
bide bu meshur kil, misir unu maskesi var oda cok faydaliymis
ya çıkna sivilceyle oynuyorum,izi kalıyo işte,dr ye gitmek lazım doğru söylüyon,ama i kere bekarken gitmiştim,imex vermişti dr,onu kullandım bilmiyorumki geçirmişmiydi,çünkü sivilceler tekrar çıkınca yeni izler oluştu,anlayamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?