Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ya pc takildi yine yahu

iyiyim pamuk şekerimmm,,,işlerimi bitirdim,bi kaldı yemeğim,,,gözlüklerden de ben benimkini alıcam eşim de kendi beğensinn artık,ablamada gösterdim oda koyu renkliyi al dedi,,,bakalım akşam alacaz inşlhh

pamuk sekerin yesin seni tamam canim

oyy oy küüsmşşş banaa kaçakmııı geliyom yaaaa:90:

bi selam verip gidiyosun

merci kuzumm,sen nasılsınnn anlat hele bakemmm

iyyim bende canim tv izliyom iste, temizlik yapmicam demistim ama yine is cikardim kendime, yerleri falan sildim süpürdüm

[ebuuşşşşşşşşş iyim sennden canımm

bende iyyim canim,

ay ben acıktımmm yaa,midem kazınıyooo sanki,,,yemeğimi apmadım daha,ama eşim daha çıkmamışş işyerinden,,,1 saate geliyo eve,,,biraz daha bekleyeyim,ama ben bişi atıştırsam iyi olacakk

ay ben acıktımmm yaa,midem kazınıyooo sanki,,,yemeğimi apmadım daha,ama eşim daha çıkmamışş işyerinden,,,1 saate geliyo eve,,,biraz daha bekleyeyim,ama ben bişi atıştırsam iyi olacakk

cok aciktiysan atistir biraz biseyler canim, ac kalma

ya noluyo ya kkdami var bi sorun yoksa benim pc demi donup kaliyo ya yazamiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmm

vaaauuuuvvvv maşşlahh kaç kilo vererek mezun oldun anacım,ebruyla ,güllüde bi mezun olsaaaa

melis noldu yoksa yinemi gittin
yok kızz burdayımm gitmesimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…