Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

evet cnm gidicem :18: yine kan vericem yaaa of bide ultra neydi o ultrasyonmuydu kizzz ay unuttum iste neyse onada bakicak dr

baksın canım bişey olmaz
sen şükret, ben rahim filmi çekilcem

inşallah canım ya bakalım artık
araştırdım bizim burda bi hastanede lokal anstezıyle cekıyolarmış orda çektırmeyı dusunuyoruz bakalım

yani o bölgedeki sinirleri uyusturma gibi bisey miydi bu canim :26: eger öyleyse daha iyii hic bisey hissetmessin belki daha kolay olur, insallah

ya kızlar korkmayın,kastıkça kendinizi acırrr,ama lokal anesteziyle sedoşumda rahim filmi çektirmişti,hiç korkulacak bişi değilmiş demişti hatırlarsanızz

ya kızlar korkmayın,kastıkça kendinizi acırrr,ama lokal anesteziyle sedoşumda rahim filmi çektirmişti,hiç korkulacak bişi değilmiş demişti hatırlarsanızz
#

evet evet, zaten dogumda böyle biseymis, bizler ne kadar dogumdan korkarsak okadar agrili ve sancili gecermis psikolojik olarak dogum, ama cok rahat ve kendinden emin bir sekilde girersen doguma okadarda kolay olurmus, o yüzden bunlar kücük seyler bide bunlara kafa yorarsak vay bizim halimize cok cesaretli olmak lazim tüm bunlari elbet bir gün geride birakicaz hatta unutup gidicez belkide.. hatirlamicaz ama sonunda basarmis olucaz ve hamilelik dönemi dogum öyküleri bebislerin isimleri cinsiyetleri herseyi burda paylasicaz Allahin izniyle demi kizlllaaaaarrrrrrrrrr:76::76::76:

ohh afiyet bal şeker olsun canım benimm

evet canım ,aynen katılıyorum sana,,,inşlhhh canım inşlhhhhhhhhh

afiyet olsun cnm

sağolun kılzarr....

ev toplanacak,yemek yapılacakk,,,bulaşık makinesi çalıştırılacak,,,çamaşır makinesi de çalıştırılacakta,çamaşır askılığım kırıldı,,,napacam ben şimddiii

havada çok güzel burda,dışarı da çıkasım var bugün benimm,ama işleri kim yapsınnn:84::84:

evet ya hava süper benimde cikasim var ama yalniz basima zevk vermiyo hadin beraber cikalim

anam bi markete bile gitsem yeter bana,gerçi çıkmam lazım sıvı yağ bitmiş evdee,
beraber çıksak ne güzel olurdu,nasılda kaynatırık demi amaaaaaaaa

msn ye gelinde gözlükleri bi göstereyim size ,hangisini beğeneceksiniz bakalım,ona göre bana fikir verin hadi bekliyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…