hadi simdiden hayirli olsun cnm gözlügün :103::103:
bende tam olarak yaptim sayilmaz kahvaltimi, ya bu sabah krize girdim yinemutfagi alt üst ettim yahu ama kahvecigimi bulamadim bide bugün pazar her taraf kapali, kocisi aradim benzinlik aciktir dedi bende gittim Allahtan buldum orda iyi kötü bitane hemen aldim ictim
ay bugün temizlik isimde pek yok dün aksam hallettim onuda
bende yapmadım kahvaltı:2::2: yutkunamıyorum zatenn
bende yapmadım kahvaltı:2::2: yutkunamıyorum zatenn
kizlar bugün 29. günüm galiba yine gecikecek adetim
kız şaka maka sen kahveye bayaa alışmışsın,kahvesiz yapamıyon
nikotin nasılda istetiyo baksana yaa,sabah sabah yollara düşürmüş seniii
kizlar bugün 29. günüm galiba yine gecikecek adetim
yapamiyom zaten canim, bi gün icmesem olmazzzkücüklükten gelen aliskanlik herhalde, babamla kahve icmeye bayilirdim o ictikce bende icerdim derkennnn icis o icis patladi gitti
simdi icmeden yapamiyorum
yapamiyom zaten canim, bi gün icmesem olmazzzkücüklükten gelen aliskanlik herhalde, babamla kahve icmeye bayilirdim o ictikce bende icerdim derkennnn icis o icis patladi gitti
simdi icmeden yapamiyorum
anam yapalım beraberrr ,sanada yapam tostt,gel bizeee
aaa evet sen hala olmadınmı kızz,gecikir mi dersinn,ben bu sefer gün saymayacam,aklıma bile getirmeyecem,olursam nasıl olsa dr ye gidiyoruzz,,,aslında dr ye gideceğimiz için seviniyorumm
olabiliryarın gidicekmisin doktora
evet cnm gidicem :18: yine kan vericem yaaaof bide ultra neydi o ultrasyonmuydu kizzz ay unuttum iste neyse onada bakicak dr
anam bizde kahve kültürü pek gelişmemiş,ailede içen yok,arada öle saysan senede 2-3 kez ya var ya yok
benim babacımda elimden bi kahve içmeden yatmazdı:84::84::84:
bugunde anneler günü buruğum zatenannişomu aradım Allah sanada nasip etsin dedi
baksın canım bişey olmaz
sen şükret, ben rahim filmi çekilcem
tabi canim ya her halimize sükürler olsun bizden kötüleride var
ya bu rahim filminden sonra daha kolay hamile kalinabiliyormus diye duydum kk da ama bilmem asli varmi :26: bide adet sancisi gibi agri hissedermissin ama bi kac saniyelikmis o da , yani korkulacak bisey yok cnm ya, bak sende sükret hic yoktan bebek sahibi olabileceksin ya gerisi hic önemli degil mecburen katlanicaz artik
inşallah canım ya bakalım artık
araştırdım bizim burda bi hastanede lokal anstezıyle cekıyolarmış orda çektırmeyı dusunuyoruz bakalım
benim babacımda elimden bi kahve içmeden yatmazdı:84::84::84:
bugunde anneler günü buruğum zatenannişomu aradım Allah sanada nasip etsin dedi
yok olmadim canim, kesin gecikir gibime geliyo ama
sayma zaten canim bak ozaman nasil geciyo zamandr ye de gidin bakalim adet olursan ama insllh bisey cikmaz
bu aradaa tüm ANNELERIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
inş. kendinize iyi bakın.. hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepinize.
kızlar bizde anne olacazzzz inşlhh ,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum,çünkü 1 sonraki anneler gününe kalmayız inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?