• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

:52::52: kiz sen burdamiydin bizde pcyi acik unuttun sandik :1::1:
ben iyyim cnm sen nasilsiiinnnn :16::16:

anacım nerdesin sen yaa:86::86:

aman canım sağlıgına kavus bi bebiş doğurda sonra verırsın:1::1:

kaderciklede iki muhabbet edeyımde öle kaçayım barii:1::1:

ya kızlar aşağı çekmiştim sayfayıı,,,
iyiym ben nolsun işte, eşim izinliydi,gezdik ,tozduk öle işteee,,,
sizde ne var ne yokkk

ya kızlar aşağı çekmiştim sayfayıı,,,
iyiym ben nolsun işte, eşim izinliydi,gezdik ,tozduk öle işteee,,,
sizde ne var ne yokkk

oh oh iyi yapmissiniz cnm :12: valla benim bugün bütün günüm uyumakla gecti :97:
dünün yorgunlugu herhalde, koltuklari silmistik... tv izliyorum simdidee :74:

oh oh iyi yapmissiniz cnm :12: valla benim bugün bütün günüm uyumakla gecti :97:
dünün yorgunlugu herhalde, koltuklari silmistik... tv izliyorum simdidee :74:

ohh ne güzell,dinlenmişin anam bizde hava kötüydü,dışarı çıkmayacaktık,öğleden sonra hava açtı,çıktık işte bizde,,,,dün bizde komşumla mantı yaptık,nefis oldu,biraz fazla yaptık,yorulduk ama ,değdi yaniiii:56::56:

ohh ne güzell,dinlenmişin anam bizde hava kötüydü,dışarı çıkmayacaktık,öğleden sonra hava açtı,çıktık işte bizde,,,,dün bizde komşumla mantı yaptık,nefis oldu,biraz fazla yaptık,yorulduk ama ,değdi yaniiii:56::56:

ellerinize saglik canim :56: haftaya cuma annemlere gidicez bizde yapalim diyoduk belki yapariz biliyosun ne zamandir manti cekiyo canim :52:

:70: canim bende cikiyorum yine görüsürüz insllh :54::54::54: kendine iyi bak oldumu :34:

ellerinize saglik canim :56: haftaya cuma annemlere gidicez bizde yapalim diyoduk belki yapariz biliyosun ne zamandir manti cekiyo canim :52:

:70: canim bende cikiyorum yine görüsürüz insllh :54::54::54: kendine iyi bak oldumu :34:

sağol canım,yapın yapınn valla çok yapın hemde bbuzluğa koy ,canın çektiğinde çıkarığ yersinizz,,kalabalıkla yapılınca iyi oluyoooo
tamam canım bende çıkıyorum,sonra görüşürüzzz,öpüyorum seniiiiiiii

sağol canım,yapın yapınn valla çok yapın hemde bbuzluğa koy ,canın çektiğinde çıkarığ yersinizz,,kalabalıkla yapılınca iyi oluyoooo
tamam canım bende çıkıyorum,sonra görüşürüzzz,öpüyorum seniiiiiiii

evet ya bende öyle düsünmüstüm, yapmisken tam yapalim ama demi :34:

hadi görüsürüz cnm :79:

günaydın hanımlar nasılsınız, ben çok hastayımm boğazım çok ağrıyoo:25::94::111:

Back