• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

slm kızlar ,,,,nasılsınızzzz,,,,ben iyiyim evi toparladım biraz,komşum gelcek mantı yapcazzz bugünn:56::56::56:

a.slm iyiyim tatlımmm, ohh ohh afiyet olsun canım benim
bende çarşıya inicem öğleden sonraa faturalar var yatırayım bide biraz bakınıcam:1::1:

sen nasılsın bakim

a.slm iyiyim tatlımmm, ohh ohh afiyet olsun canım benim
bende çarşıya inicem öğleden sonraa faturalar var yatırayım bide biraz bakınıcam:1::1:

sen nasılsın bakim

tşk ederim canım,,,iyiyim bende nolsun işte,,,,:29:yumurtlamam bitti,takılıyom öle iştee,,,,15. günüm bugün,reglimi beklemeye geçtimmm:1:
ayy faturaları yatırmak sanamı kaldı,kıyamammm ,,,:30::26:bizdede bi araben yatırıyodum hep,sonra otomatik ödeme talimatı verdikte rahatladık,:44:görümcemi vermişlerrr,adanaya tatlısına çağırıyolarr,19 mayısta,,:123:,
bizimde 2 gün tatilimiz var,,,gidemicez gibi gözüküyoo,zaten bende çok gitmek istemiyorum,durumları biliyosun yaa:34::34:

tşk ederim canım,,,iyiyim bende nolsun işte,,,,:29:yumurtlamam bitti,takılıyom öle iştee,,,,15. günüm bugün,reglimi beklemeye geçtimmm:1:
ayy faturaları yatırmak sanamı kaldı,kıyamammm ,,,:30::26:bizdede bi araben yatırıyodum hep,sonra otomatik ödeme talimatı verdikte rahatladık,:44:görümcemi vermişlerrr,adanaya tatlısına çağırıyolarr,19 mayısta,,:123:,
bizimde 2 gün tatilimiz var,,,gidemicez gibi gözüküyoo,zaten bende çok gitmek istemiyorum,durumları biliyosun yaa:34::34:

ayy bende olsamda biran önce şu tahlıllarımı yaptırsam ya:97:
evet tatlım bana kaldı kociş harıl harıl çalışıyo malum:1: dün izinliydi alışverişe falan çıktık bende sıkılıyorum ya mahsus bana yukluyo faturaları hemde bişeyler bak dedi:1::1:

ohh ohhh:64::64: versinler en azından gıtmek zorunda olunca rahat edersın biraz:1::1: 2 gun ıcın taa adanaya gıdılmez zaten artık düğüne gidersiniz:64::64:

ayy bende olsamda biran önce şu tahlıllarımı yaptırsam ya:97:
evet tatlım bana kaldı kociş harıl harıl çalışıyo malum:1: dün izinliydi alışverişe falan çıktık bende sıkılıyorum ya mahsus bana yukluyo faturaları hemde bişeyler bak dedi:1::1:

ohh ohhh:64::64: versinler en azından gıtmek zorunda olunca rahat edersın biraz:1::1: 2 gun ıcın taa adanaya gıdılmez zaten artık düğüne gidersiniz:64::64:

ayy evet sen ne zaman olacan yaa,,,bayaa sürdü sankiii,,,,benimde reglim,bu ay değişirmi acaba,geçen ay ilk defa 29 günde gelmişti,,,son 3 ayın oralamasını aldığımda 26 günde çıkıyo ve 17 mayıs ı gösteriyoo
benimde kociş yaın izinliii,ohh gezecez inşlhh ,havaya bağlı tabiiii
evet ya düğününe artık giderizzz,bakalımmm,,,,ay gitsen bir dert gitmesen bi dert,,,bebiş yokmu diye sorup duruyolar eşimin anneanesilerr,,,:6::6::6:

ayy evet sen ne zaman olacan yaa,,,bayaa sürdü sankiii,,,,benimde reglim,bu ay değişirmi acaba,geçen ay ilk defa 29 günde gelmişti,,,son 3 ayın oralamasını aldığımda 26 günde çıkıyo ve 17 mayıs ı gösteriyoo
benimde kociş yaın izinliii,ohh gezecez inşlhh ,havaya bağlı tabiiii
evet ya düğününe artık giderizzz,bakalımmm,,,,ay gitsen bir dert gitmesen bi dert,,,bebiş yokmu diye sorup duruyolar eşimin anneanesilerr,,,:6::6::6:

benim var daha 21.gunum bugun 12 gibi falan olurum herhalde:97::97:

gezin tabiya:10::10: biz bu yaz bebişle uğraşıcaz galiba git gel:1::1: ramazanda da zaten bi yere çıkılmıyo, en fazla pikniğe falan gidebiliriz bu yaz:27::27: olsun napalım:34:

Son düzenleme:
benim var daha 21.gunum bugun 12 gibi falan olurum herhalde:97::97:

gezin tabiya:10::10: biz bu yaz bebişle uğraşıcaz galiba git gel:1::1: ramazanda da zaten bi yere çıkılmıyo en fazla pikniğe falan gidebiliriz:27::27: olsun napalım:34:

oooo 12 si mi,,,,evet 1 hafta var daha,,,bakalım bizde duruma göre bebişle uğraşabilirizz,,,dr ye gidelimdee hele,,,bakarsan bizide engeller bebişş,ağustosta ramazan başlıyo zaten,,,şurda göreceğimiz 2 ay bu ayı saymazsak,,,,ya güllü bende dr hye gidecem ya,ben hangi bölüme randevu alcam şincikkk,,,
eşime üroloji,bana da infertilite filan mı acaba:26:

neyse canım ben çıkayım hazırlanayım:34:
sonra görüşrüz artık öpüyorum çokkk:16::16::16:

oooo 12 si mi,,,,evet 1 hafta var daha,,,bakalım bizde duruma göre bebişle uğraşabilirizz,,,dr ye gidelimdee hele,,,bakarsan bizide engeller bebişş,ağustosta ramazan başlıyo zaten,,,şurda göreceğimiz 2 ay bu ayı saymazsak,,,,ya güllü bende dr hye gidecem ya,ben hangi bölüme randevu alcam şincikkk,,,
eşime üroloji,bana da infertilite filan mı acaba:26:

aman bebiş olsun da engel olsun napalımm:1::1:

önce eşin gitsin ürolojiye al ona dedım ya 2. üroloji:34:
ha sende dıyosan bende baktırayım aynı zaman da evet infertılıte bölümü var ona al, hatta adet olunca hemen al 3. güne kan testlerınıde yaptırırsın:34:

neyse canım ben çıkayım hazırlanayım:34:
sonra görüşrüz artık öpüyorum çokkk:16::16::16:

aman bebiş olsun da engel olsun napalımm:1::1:

önce eşin gitsin ürolojiye al ona dedım ya 2. üroloji:34:
ha sende dıyosan bende baktırayım aynı zaman da evet infertılıte bölümü var ona al, hatta adet olunca hemen al 3. güne kan testlerınıde yaptırırsın:34:

tamam canım,infertiliteye alayım bende,görüşürüz sonra yine ,öpüyoum seni,kolay gelsin :54::54:

Back