Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesimi duyan varmıııı:97::97: huuu huuu![]()
avatarını yerimm senin ne güzel öyleee:89::89::122::122::122::122::122::122::122:
herkese günaydın,,,,,,,
![]()
oh benasılsın tatlımmmmm
![]()
:122::122::122::122::122::122::122:
herkese günaydın,,,,,,,
![]()
slm kızlar ,,,,nasılsınızzzz,,,,ben iyiyim evi toparladım biraz,komşum gelcek mantı yapcazzz bugünn![]()
a.slm iyiyim tatlımmm, ohh ohh afiyet olsun canım benim
bende çarşıya inicem öğleden sonraa faturalar var yatırayım bide biraz bakınıcam
sen nasılsın bakim
tşk ederim canım,,,iyiyim bende nolsun işte,,,,yumurtlamam bitti,takılıyom öle iştee,,,,15. günüm bugün,reglimi beklemeye geçtimmm
ayy faturaları yatırmak sanamı kaldı,kıyamammm ,,,:26:bizdede bi araben yatırıyodum hep,sonra otomatik ödeme talimatı verdikte rahatladık,:44:görümcemi vermişlerrr,adanaya tatlısına çağırıyolarr,19 mayısta,,:123:,
bizimde 2 gün tatilimiz var,,,gidemicez gibi gözüküyoo,zaten bende çok gitmek istemiyorum,durumları biliyosun yaa![]()
ayy bende olsamda biran önce şu tahlıllarımı yaptırsam ya:97:
evet tatlım bana kaldı kociş harıl harıl çalışıyo malumdün izinliydi alışverişe falan çıktık bende sıkılıyorum ya mahsus bana yukluyo faturaları hemde bişeyler bak dedi
ohh ohhhversinler en azından gıtmek zorunda olunca rahat edersın biraz
2 gun ıcın taa adanaya gıdılmez zaten artık düğüne gidersiniz
![]()
ayy evet sen ne zaman olacan yaa,,,bayaa sürdü sankiii,,,,benimde reglim,bu ay değişirmi acaba,geçen ay ilk defa 29 günde gelmişti,,,son 3 ayın oralamasını aldığımda 26 günde çıkıyo ve 17 mayıs ı gösteriyoo
benimde kociş yaın izinliii,ohh gezecez inşlhh ,havaya bağlı tabiiii
evet ya düğününe artık giderizzz,bakalımmm,,,,ay gitsen bir dert gitmesen bi dert,,,bebiş yokmu diye sorup duruyolar eşimin anneanesilerr,,,![]()
benim var daha 21.gunum bugun 12 gibi falan olurum herhalde:97::97:
gezin tabiyabiz bu yaz bebişle uğraşıcaz galiba git gel
ramazanda da zaten bi yere çıkılmıyo en fazla pikniğe falan gidebiliriz
olsun napalım
![]()
oooo 12 si mi,,,,evet 1 hafta var daha,,,bakalım bizde duruma göre bebişle uğraşabilirizz,,,dr ye gidelimdee hele,,,bakarsan bizide engeller bebişş,ağustosta ramazan başlıyo zaten,,,şurda göreceğimiz 2 ay bu ayı saymazsak,,,,ya güllü bende dr hye gidecem ya,ben hangi bölüme randevu alcam şincikkk,,,
eşime üroloji,bana da infertilite filan mı acaba:26:
neyse canım ben çıkayım hazırlanayım
sonra görüşrüz artık öpüyorum çokkk![]()
aman bebiş olsun da engel olsun napalımm
önce eşin gitsin ürolojiye al ona dedım ya 2. üroloji
ha sende dıyosan bende baktırayım aynı zaman da evet infertılıte bölümü var ona al, hatta adet olunca hemen al 3. güne kan testlerınıde yaptırırsın![]()
tamam canım,infertiliteye alayım bende,görüşürüz sonra yine ,öpüyoum seni,kolay gelsin![]()
avatarını yerimm senin ne güzel öyleee:89::89: