• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

halılarımı yıkamadan hiçç bişey yapmıycamm:36::36::36:

halılarını nerde yıkayacankii,,,ben yıkatmmaya vereyim diyorumm,ama balkonum genişş,hortumda aldım balkonda mı şeettirivereyim diyorum,yada halı robotuyla mı yakayayımm
oylamay sundum kızlarrr,,,:23::23:sizcee:24::24:

hımm bekle biraz ozaman ,haziran başı gibi tekrar silersinn,ozaman kadar yağmurlar durulurrr:15:

güllü kaç kiloydun sen,boyun kaçtı bidee:26::25:

tammm tamına 66 kiloyummmmmmmmmmmm ama hala dondurma yıyorum tutamıyorum boğazımı:14::14::14: boyumda 1,60 civarııı

halılarını nerde yıkayacankii,,,ben yıkatmmaya vereyim diyorumm,ama balkonum genişş,hortumda aldım balkonda mı şeettirivereyim diyorum,yada halı robotuyla mı yakayayımm

valla benım yerım yok kociş diyo yıkamaya verelım ama onada guvenmıyorum ya az zaten halımm, dedemlerın teras var orda yıkıycaz buyuk ıhtımal, orda yıkar kuruturum, sonrada camlar perdeler vs vs şu doktor koşturmacasına başlamadan yapayım dıyorum ama bu hafta yağmurluymus mayıs sonuna kaldı artıkın:27: valla yerın varsa hıç düşünme kocanda yardım eder yıkayıverırsınız:34: robotta yıkama gıbı olmuyo:50:

halılarımı yıkamadan hiçç bişey yapmıycamm:36::36::36:

ya siz gene iyisiniz balkonda yikayabilirsiniz ama bana yasak :19:
asagimizda bi cadi kari var hemen aninda foto cekiyo sonra sikayet ediyo elindeki delille :47::47::47::47::47::47::27::37:
hali yikama makinesini siparis ediyom silip geri veriyom artik :97:

hımm bekle biraz ozaman ,haziran başı gibi tekrar silersinn,ozaman kadar yağmurlar durulurrr:15:

güllü kaç kiloydun sen,boyun kaçtı bidee:26::25:

aynen öyle yapicam artik canim ya baska care yok :55:

bence yikatmaya ver hic ugrasma :63:

tammm tamına 66 kiloyummmmmmmmmmmm ama hala dondurma yıyorum tutamıyorum boğazımı:14::14::14: boyumda 1,60 civarııı

kiz sen benden kücükmüssün :1::27:

valla benım yerım yok kociş diyo yıkamaya verelım ama onada guvenmıyorum ya az zaten halımm, dedemlerın teras var orda yıkıycaz buyuk ıhtımal, orda yıkar kuruturum, sonrada camlar perdeler vs vs şu doktor koşturmacasına başlamadan yapayım dıyorum ama bu hafta yağmurluymus mayıs sonuna kaldı artıkın:27: valla yerın varsa hıç düşünme kocanda yardım eder yıkayıverırsınız:34: robotta yıkama gıbı olmuyo:50:

oda iyiymişşş,,,,sen ne zaman regl olcan kızzz,ne zaman başlıyorsunuzz şimdii

ya siz gene iyisiniz balkonda yikayabilirsiniz ama bana yasak :19:
asagimizda bi cadi kari var hemen aninda foto cekiyo sonra sikayet ediyo elindeki delille :47::47::47::47::47::47::27::37:
hali yikama makinesini siparis ediyom silip geri veriyom artik :97:

aynen öyle yapicam artik canim ya baska care yok :55:

hadi yaa yasakmı balkonda halı yıkamak,,,,ne biçimm yasakları var oranın bee,,,:31:

hadi yaa yasakmı balkonda halı yıkamak,,,,ne biçimm yasakları var oranın bee,,,:31:

bazi evlerde yasak canim... mesela annem her zaman yikayabiliyor ama biz apartmanda oturdugumuz icin asagida terasi olanlarin terasina su gider diye izin vermiyorlar...:97::97::97:

oda iyiymişşş,,,,sen ne zaman regl olcan kızzz,ne zaman başlıyorsunuzz şimdii

mayıs 12 gıbı galıba bakalım kan testlerımı falan yaptırıcam rahım fılmı falan hazirana anca rapor işi biter, sonra doktorumuza gıdıcez bakalım ne dıycek belkı hazıranda başlarız yada temmuzda :97::97:

oda olabilir canım bakalımm,daha hiç yıkatmadım halılarımıı,,,,evlendiğimden bu yana temiz kullandımm,ama şimdi kirlendi özellikle mutfakkk halılarımm:27::27:

ay evet mutfak halisi cok cabuk kirleniyor :97:
ya kayinvalidem 2 tane büyük halisini 21 TL ye yikatmisti bilmiyorum artik ucuzmu pahalimi ama cok güzel yikamislardi :1:

kızlarrr ben çıkıyorummm,kocişşş laptopu istiyorr,sonra görüşürüz yineee ,öpüyorum ikinizideeee:54::54::54:

oda olabilir canım bakalımm,daha hiç yıkatmadım halılarımıı,,,,evlendiğimden bu yana temiz kullandımm,ama şimdi kirlendi özellikle mutfakkk halılarımm:27::27:

hadi ya maşşallah valla:nazar:

benım cok kırlendı ama benım gıren cıkanım bıtmıyoki napayımmmm:47::47::47:

canlarim tel geldi ben cikayim bide namazimida kilmadim daha onuda kilayim birazda bulmaca cözeyim zihnimi calistirayim :52::52::52: sonra belkii girerim yine öptüm siziiiiii :54::54::54: görüsürüz ALLAHA EMANET OLUN kuzular :80::80::80:

ay evet cnm yaa.. aslinda varya elimde olsa bütün esyalarimi beyaz alcam cünkü benim kiri görmem lazim :27: gördügüm kiride hemen silerim hic biryerde toz ve kir görmeye dayanamiyorum cinlerim tepeme cikiyor:83:, bu koltuklarimda kiri cikaran bi türden amaaa ya ben temizledikce batiyor ya... ya kahve dökülüyor ya cay damliyor ister istemez batiyor en iyisi dedim gidiyim bi örtü alayim kirlenirse makineye atarim :97::97::97::27:

iyi yapmışsın örtü almakla. benim de bi koltugum açık renk bende daha kirlenmeden gittim örtü aldım onlarda açık renk ama en azından sık sık yıkanabiliyo :66: kenarları da beyaz onlarla da baş etmeyi ögrendim. deri beyaz olunca cif li bezle siliyorum bembeyaz oluyorlar he he he :21:

Back