• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canım hayırlı olsunnn,,,inşlhhh olur,çalışırsınnn,,,sen hangi şehirdeydinnnn:26::26:

manisadayım canım. bursadan geldim 7 ay önce orda çok güzel işim vardı ama eşimin tayini buraya çıkınca çıktım işten işte. inşallah hayırlısıyla bende çalışmaya başlarım bakalım bugün belli olur herhalde

bugün uyumak yok :66: evle kaç gündür ilgilenemedim ortalıgı toplayacağım. kocişi gönderdim bi daha uyumadım. hem kafam uyudukça bi uyuşuk oluyo ondan bende dinç olayım diye uyumadım :8:

evet ya öyle oluyo:86::86: bende tvde cennet mahallesine takildim kaldim onu izliyorum :61::61::61::61: keske bide kahve yapan olsa :52::52::52:

ah canım sen kahve iste yaparım ben birlikte içeriz :7: bana da daha kahvaltı :56:

tesekkür ederim canim :7: ozaman bendende sana kahvalti :129::125::122::90::82:
biraz önce yaptim ben kahvaltimii biraz is yapasimda var simdi ama pek bi üsengecim :97::97:
offf camasir ütü beni bekliyo:19:

tesekkür ederim canim :7: ozaman bendende sana kahvalti :129::125::122::90::82:
biraz önce yaptim ben kahvaltimii biraz is yapasimda var simdi ama pek bi üsengecim :97::97:
offf camasir ütü beni bekliyo:19:

allah kolaylık versin canım sağol kahvaltı için :7: havalardan sanırım hiç canımız iş istemiyo benimde öyle ya kaç gündür iş yapmak bile gelmiyo içimden.

21 bende :61::61::61: almanyada :42: senin adetin ne zaman cnm :31:

ay küçükmüşsün sen kız? bak şimdi kendimi yaşlı hissettim. kaç yıllık evlisin ki erken evlendin herhalde? benim adetim bugün bitti. bende ne heveslenmiştim bu ay gecikiyo diye ama yok yine gördük işte kırmızıyı maalesef :( bakalım hayırlısı artık bebek işini bi doktorla görüştükten sonra bakacağız. perşembeye yada cumaya doktora randevu alayım dedim. :61:

ay küçükmüşsün sen kız? bak şimdi kendimi yaşlı hissettim. kaç yıllık evlisin ki erken evlendin herhalde? benim adetim bugün bitti. bende ne heveslenmiştim bu ay gecikiyo diye ama yok yine gördük işte kırmızıyı maalesef :( bakalım hayırlısı artık bebek işini bi doktorla görüştükten sonra bakacağız. perşembeye yada cumaya doktora randevu alayım dedim. :61:

1 yil 9 aylik evliyim :69: sen ne zamandir istiyordun cnm :emir_bebek: doktorada bi görünün evet... prolaktine falan baksin belki yüksektir ama insallah herseyin normal cikar:)

1 yil 9 aylik evliyim :69: sen ne zamandir istiyordun cnm :emir_bebek: doktorada bi görünün evet... prolaktine falan baksin belki yüksektir ama insallah herseyin normal cikar:)

maşallah allah daha uzun yıllar birlikte mutlu etsin eşinle.. valla ben daha çok yeniyim. temmuzda evlendim 2 aydır da bebek yapmaya karar verdik. ama 2 aydır denemeler başarısız ne bileyim olacak olsa da olurdu diye düşünüyorum. özellikle yumurtlama dönemlerime denk getirmeye çalıştık ama bilmem artık nedendir. dediğin gibi belki bişeylerim yüksektir yada düşüktür. bakalım bi doktora gideyim tahlil falan yapar ne diyecek.

maşallah allah daha uzun yıllar birlikte mutlu etsin eşinle.. valla ben daha çok yeniyim. temmuzda evlendim 2 aydır da bebek yapmaya karar verdik. ama 2 aydır denemeler başarısız ne bileyim olacak olsa da olurdu diye düşünüyorum. özellikle yumurtlama dönemlerime denk getirmeye çalıştık ama bilmem artık nedendir. dediğin gibi belki bişeylerim yüksektir yada düşüktür. bakalım bi doktora gideyim tahlil falan yapar ne diyecek.

amin cnm, Allah sizide mutlu etsin:16: 2 aydir ya doruuu demistin sanki :40: ozaman bekle istersen biraz daha 6. aya kadar ama doktor erken diye bisey demezsede baktirin tabii.. insallah bisey cikmaz:54:

canim ben kactim biraz daha yatayim ya uykum geldii :61::61:sonra görüsürüz insllh kendine iyi bakk mucux:54::54::80::80:

amin cnm, Allah sizide mutlu etsin:16: 2 aydir ya doruuu demistin sanki :40: ozaman bekle istersen biraz daha 6. aya kadar ama doktor erken diye bisey demezsede baktirin tabii.. insallah bisey cikmaz:54:

canim ben kactim biraz daha yatayim ya uykum geldii :61::61:sonra görüsürüz insllh kendine iyi bakk mucux:54::54::80::80:

tamam canım sağol, hadi iyi uykular sana...

Back