• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

sağol canım iyi dileklerin için.adım sevgi 25 yaşındayım

ben geçen ay ayın 17 de hasta oldum ama bi kaç aydır düzensiz oldugu için kestiremiyorum bekliyorum bakalım ne olucak..

hııı anladım canım benim şükür düzenli gidiyo o yönden sorunum yok. sadece bi kaç gün oynuyo oda normal. yumurtlama dönemi hesaplama var nette son 3 ayın regl tarihlerini gir aşağı yukarı bi tarih verir sana. o tarihlere göre dikkat edersin olmaz mı??

canım valla dün yaptım ama 3 adet tarıhımde o kdr farklı hesaplanmıyo cıktı bendeee :)düşün yaniii o kadar karısmıs ortalık ben hap kullanıyodum onu bıraktım o yüzden böle oldu normalde bnmde cok düzenliydi ama yalan oldu :)

yalnız arkadaşlar benim çıkmam gerek. akşama yemeğim yok. biraz yemek yapmam gerek. yine ara ara size takılırım. siz devam edin...:58:

ben ilk ay yumurtlama günlerini şans eseri öğrendim.tam hadi bugün yapalım dedik o gün arkadaş söyledi böyle hesaplamaların olduğunu ben de int o günleri hesapladım.tam 14. günümdeydim ve biz 3 gün denedik.aslında 10.gün başlanıyormuş 16sına kadarmış biz ilk günleri kaçırmışız ama oldu tuttu yine de.artık her ay hesaplıyorum günleri.daha adet bitiminde başlıyoruz çalışmalara...:66:

canım valla dün yaptım ama 3 adet tarıhımde o kdr farklı hesaplanmıyo cıktı bendeee :)düşün yaniii o kadar karısmıs ortalık ben hap kullanıyodum onu bıraktım o yüzden böle oldu normalde bnmde cok düzenliydi ama yalan oldu :)

hııı anladım bak bende doğum kontrol hapı kullanacaktım beni uyardılar sakın kullanma diye. bende kullanmadım hiç adette düzensizlik olmuyo (maşallah) yeni bırakmışsın ya belki daha düzene girer. endişelenme. biraz deneyelim olmazsa doktora başvururuz.

ben de tanıştığımıza memnun oldum.bende de 1 senedir adet düzensizliği var.doktor progestan verdi onun sayesinde adetlerim düzenli oluyor.tam 28 günde bir adet oluyorum.doktor altı ay deneyin çocuk olmazsa tedaviye başlarız dedi.çünkü pko hastasıyım.gerçi bi yumurtalığım temizmiş öbüründe de çok küçük kistler varmış ama gebeliğe engel değil dedi.rahmim de temizmiş.şimdilik bekliyoruz hayırlı haberleri.ama heniz bir belirti yok

ben de vekil öğretmenlik yapıyorum.bu arada kadrolu atanmak için kpss kursuna gidiyorum.bi de çocuk yapmaya çalışıyorum.allah sabır versin bana

sağol canım.adetime 1 hafta var bugün az önce kasık ağrım başladı.inş gebeyimdir ondan ağrıyordur.biraz da bel ağrım var.sağlıklı bir gebelikten ve bebekten başka birşey dilemiyorum artık

öncelikle insallah öledir canım..
pekii bu kdr kafana takmasan düşünmesen dicem ama ben bile hemen gelsin ogünler diyorum ama :S
allah bi an evvel versin bebiklerimizi yaaaaaa.....hayırlısı olsunnn bnmde 15 günüm var daha ..

siz kaç senelik evlisiniz.ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz.ben aslında izmirliyim ama istda yaşıyorum

bende asıl istanbulluyum ama sinopta yasıorum.biz 1.5 senedir evliyiz ve 2 aydır bebiş istiyoruz.geçen ay kimyasal gebelik yasadım bende..bakalım bu ay kısmet.t..

Back