• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kaderimde gelmissss :16::16::16::16:
gelin gelin özledim sizi kizlaaarrr :52::52::52:

anam yorgun ve bitap bi şekilde burdayımm,,,bayaa temizlik yaptım,yemek filan derken ,,,
anca şimdi tv karşısında dinlenebiliyorumm,,,,öğrenci geldi,eşim ona biraz ders anlatıyo,bende kaptım laptopu hemen:52::32::44::42:

:1::1::1:evet canım onu izliyorum

ohh bende butun gün evdeydimm:37::37::86:

kız beyaz koltuk ayy düşünemıyorum iyi yapmıssın örtü almakla, benımkılerın kenarları krem onla bile baş edemıyorum, güzel duruyor ama çabuk kirleni:27:yor

ay evet cnm yaa.. aslinda varya elimde olsa bütün esyalarimi beyaz alcam cünkü benim kiri görmem lazim :27: gördügüm kiride hemen silerim hic biryerde toz ve kir görmeye dayanamiyorum cinlerim tepeme cikiyor:83:, bu koltuklarimda kiri cikaran bi türden amaaa ya ben temizledikce batiyor ya... ya kahve dökülüyor ya cay damliyor ister istemez batiyor en iyisi dedim gidiyim bi örtü alayim kirlenirse makineye atarim :97::97::97::27:

anam yorgun ve bitap bi şekilde burdayımm,,,bayaa temizlik yaptım,yemek filan derken ,,,
anca şimdi tv karşısında dinlenebiliyorumm,,,,öğrenci geldi,eşim ona biraz ders anlatıyo,bende kaptım laptopu hemen:52::32::44::42:

benımde oturmaktan totoşum ağrıdı bee:15::15:

anam cemılede hamilee:24::96:

iyi yapmissin canim ya dinlen artik buyur sana cayda yaptim :7:
güllüm buda sana :7:

ay evet cnm yaa.. aslinda varya elimde olsa bütün esyalarimi beyaz alcam cünkü benim kiri görmem lazim :27: gördügüm kiride hemen silerim hic biryerde toz ve kir görmeye dayanamiyorum cinlerim tepeme cikiyor:83:, bu koltuklarimda kiri cikaran bi türden amaaa ya ben temizledikce batiyor ya... ya kahve dökülüyor ya cay damliyor ister istemez batiyor en iyisi dedim gidiyim bi örtü alayim kirlenirse makineye atarim :97::97::97::27:

iyi yapmışsın canım,benim koltuklarda sütlü kahve rengi ,o konuda yırttımm:27::27:
ama benimde yemek masamın sandalyeleri beyaz,Allahtan sürekli oturulmuyorrr:23:
zor iş sürekli onla mı uğraşacammmm yok artık,,:63::63:
bende örtü aldım üzerlerine koltuklarımın ,iyi oluyo,ama bu defa onları düzeltmek sürekli çok sıkıcı:37::37:

kızlar benim için dua edin. iş buldum bi tane komşumun aracılığıyla ama olacak mı bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur. bilmediğin bi şehirde iş bulmak ta zor beee.:50::50::50::50::50:

canım hayırlı olsunnn,,,inşlhhh olur,çalışırsınnn,,,sen hangi şehirdeydinnnn:26::26:

iyi yapmışsın canım,benim koltuklarda sütlü kahve rengi ,o konuda yırttımm:27::27:
ama benimde yemek masamın sandalyeleri beyaz,Allahtan sürekli oturulmuyorrr:23:
zor iş sürekli onla mı uğraşacammmm yok artık,,:63::63:
bende örtü aldım üzerlerine koltuklarımın ,iyi oluyo,ama bu defa onları düzeltmek sürekli çok sıkıcı:37::37:

ay evet ya düzeltmekte basa bela :19::19::19:
yahu evin iside hic bitmiyor yaa... da gecen sildim camlari yine batmis hep cicek tozu olmus her taraf :47:

ay evet ya düzeltmekte basa bela :19::19::19:
yahu evin iside hic bitmiyor yaa... da gecen sildim camlari yine batmis hep cicek tozu olmus her taraf :47:

ayy camları daha ben silmedim hiçç,hergün yağmurluu geçiyoo günlerr,,,
silmek istemiyorummm o yüzdenn,batacak yine nasıl olsaaa:27::27:

Back