valla bi ara hava cok guzeldi bende firsat bu firsat sileyim dedim ama silmez olaydim yine batti
valla bi ara hava cok guzeldi bende firsat bu firsat sileyim dedim ama silmez olaydim yine batti
hiççç halim yok pek bi uyuşuğum bugunnn
hiççç halim yok pek bi uyuşuğum bugunnn
halılarımı yıkamadan hiçç bişey yapmıycamm
hımm bekle biraz ozaman ,haziran başı gibi tekrar silersinn,ozaman kadar yağmurlar durulurrr
güllü kaç kiloydun sen,boyun kaçtı bidee:26:
tammm tamına 66 kiloyummmmmmmmmmmm ama hala dondurma yıyorum tutamıyorum boğazımıboyumda 1,60 civarııı
halılarını nerde yıkayacankii,,,ben yıkatmmaya vereyim diyorumm,ama balkonum genişş,hortumda aldım balkonda mı şeettirivereyim diyorum,yada halı robotuyla mı yakayayımm
oylamay sundum kızlarrr,,,sizcee
halılarımı yıkamadan hiçç bişey yapmıycamm
hımm bekle biraz ozaman ,haziran başı gibi tekrar silersinn,ozaman kadar yağmurlar durulurrr
güllü kaç kiloydun sen,boyun kaçtı bidee:26:
halılarını nerde yıkayacankii,,,ben yıkatmmaya vereyim diyorumm,ama balkonum genişş,hortumda aldım balkonda mı şeettirivereyim diyorum,yada halı robotuyla mı yakayayımm
oylamay sundum kızlarrr,,,sizcee
tammm tamına 66 kiloyummmmmmmmmmmm ama hala dondurma yıyorum tutamıyorum boğazımıboyumda 1,60 civarııı
valla benım yerım yok kociş diyo yıkamaya verelım ama onada guvenmıyorum ya az zaten halımm, dedemlerın teras var orda yıkıycaz buyuk ıhtımal, orda yıkar kuruturum, sonrada camlar perdeler vs vs şu doktor koşturmacasına başlamadan yapayım dıyorum ama bu hafta yağmurluymus mayıs sonuna kaldı artıkınvalla yerın varsa hıç düşünme kocanda yardım eder yıkayıverırsınız robotta yıkama gıbı olmuyo
ya siz gene iyisiniz balkonda yikayabilirsiniz ama bana yasak
asagimizda bi cadi kari var hemen aninda foto cekiyo sonra sikayet ediyo elindeki delille
hali yikama makinesini siparis ediyom silip geri veriyom artik :97:
aynen öyle yapicam artik canim ya baska care yok
bence yikatmaya ver hic ugrasma
kiz sen benden kücükmüssün
hadi yaa yasakmı balkonda halı yıkamak,,,,ne biçimm yasakları var oranın bee,,,
oda iyiymişşş,,,,sen ne zaman regl olcan kızzz,ne zaman başlıyorsunuzz şimdii
oda olabilir canım bakalımm,daha hiç yıkatmadım halılarımıı,,,,evlendiğimden bu yana temiz kullandımm,ama şimdi kirlendi özellikle mutfakkk halılarımm
oda olabilir canım bakalımm,daha hiç yıkatmadım halılarımıı,,,,evlendiğimden bu yana temiz kullandımm,ama şimdi kirlendi özellikle mutfakkk halılarımm
hadi hayırlısı canım olur inşallahh
ebrucumm nasılsın bakalım
ay evet cnm yaa.. aslinda varya elimde olsa bütün esyalarimi beyaz alcam cünkü benim kiri görmem lazimgördügüm kiride hemen silerim hic biryerde toz ve kir görmeye dayanamiyorum cinlerim tepeme cikiyor:83:, bu koltuklarimda kiri cikaran bi türden amaaa ya ben temizledikce batiyor ya... ya kahve dökülüyor ya cay damliyor ister istemez batiyor en iyisi dedim gidiyim bi örtü alayim kirlenirse makineye atarim :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?