Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kaderimde gelmissss
gelin gelin özledim sizi kizlaaarrr

anam yorgun ve bitap bi şekilde burdayımm,,,bayaa temizlik yaptım,yemek filan derken ,,,
anca şimdi tv karşısında dinlenebiliyorumm,,,,öğrenci geldi,eşim ona biraz ders anlatıyo,bende kaptım laptopu hemen:44:

ay evet cnm yaa.. aslinda varya elimde olsa bütün esyalarimi beyaz alcam cünkü benim kiri görmem lazim gördügüm kiride hemen silerim hic biryerde toz ve kir görmeye dayanamiyorum cinlerim tepeme cikiyor:83:, bu koltuklarimda kiri cikaran bi türden amaaa ya ben temizledikce batiyor ya... ya kahve dökülüyor ya cay damliyor ister istemez batiyor en iyisi dedim gidiyim bi örtü alayim kirlenirse makineye atarim :97::97::97:

anam yorgun ve bitap bi şekilde burdayımm,,,bayaa temizlik yaptım,yemek filan derken ,,,
anca şimdi tv karşısında dinlenebiliyorumm,,,,öğrenci geldi,eşim ona biraz ders anlatıyo,bende kaptım laptopu hemen:44:

benımde oturmaktan totoşum ağrıdı bee

anam cemılede hamilee:96:

iyi yapmissin canim ya dinlen artik buyur sana cayda yaptim
güllüm buda sana

iyi yapmışsın canım,benim koltuklarda sütlü kahve rengi ,o konuda yırttımm
ama benimde yemek masamın sandalyeleri beyaz,Allahtan sürekli oturulmuyorrr
zor iş sürekli onla mı uğraşacammmm yok artık,,
bende örtü aldım üzerlerine koltuklarımın ,iyi oluyo,ama bu defa onları düzeltmek sürekli çok sıkıcı

kızlar benim için dua edin. iş buldum bi tane komşumun aracılığıyla ama olacak mı bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur. bilmediğin bi şehirde iş bulmak ta zor beee.

canım hayırlı olsunnn,,,inşlhhh olur,çalışırsınnn,,,sen hangi şehirdeydinnnn:26::26:

ay evet ya düzeltmekte basa bela
yahu evin iside hic bitmiyor yaa... da gecen sildim camlari yine batmis hep cicek tozu olmus her taraf

ay evet ya düzeltmekte basa bela
yahu evin iside hic bitmiyor yaa... da gecen sildim camlari yine batmis hep cicek tozu olmus her taraf

ayy camları daha ben silmedim hiçç,hergün yağmurluu geçiyoo günlerr,,,
silmek istemiyorummm o yüzdenn,batacak yine nasıl olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…