• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

bende kaçtım canım yemeğe başlasam iyi olacakkkkkkkkkkkkk
kociş bide elmalı pasta istedi ondan yapacammmm daha

kolay gelsin canim, benim yerimede ye :34::56:

geçmiş olsun canım üzülme ya. inşallah ilaçlarını kullnınca iyileşirsin.

insallah canim insallah :54:

hayırdır canım doktora mı gittin ne böyle hepsini sıralamışsın

doktorumu aradim cnm, prolaktinim yüksek cikti :5:

canimmmm :48::48: evet yaaa sorma... iste saat 15:30da aradim doktorumu... bana hormonlarin cok iyi ama prolaktinin yüksek dedi ve tiroid dedi :14::14::14:
bende ,,evet zaten prolaktinden süpheleniyordum,, dedim, nerden biliyordun dedi bende gögsümden sivi geliyor dedim, evet iste o dedi... yarin doktoruma gidip bi kagit alicam ve o kagidi ev doktoruma götürücem o da bana gerekli ilaclari vericekmis... prolaktin icin olan ilaci 2 ay kullanmam gerekiyormus,, 2 ay sonra tekrardan kan testi yapilacak düsmüsmü düsmemismi diye bakicakmis oooffff :14::14::14:
canım yaaa üzülme ama çaresi olan bişey ilaçlarını düzenli kullan bide netten araştır bitkisel kürler uygula emın ol çok kolay tedavısı araştırıcam bende senın ıcın çok şükür okadarda önemlı bişey değil tedavısı varr
evet canım bizde kesin gidicez inşllh,bi regl gelicekse gelsinde hele,eşimede bana da aynı anda randevu alıcam beraber gidicez,,,bakalım bizde ne çıkçak,,,,beklemeyi düşünmüyorum daha fazlaa,,,yeter 6 ay oldu,,,,
sonra hep beraber sen ben ve güllü hamile kalıcaz inşlhhh :65::66::64::62:

canım benim inşallahhh 2012 de kucagımızda olacak inşallahhh

İbrahim Saraçoğlu, prolaktin hormonunu düşürmek için şu tavsiyede bulunuyor: “Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.”

ebruşummmm:16::16:

prolaktin değerlerini düşüren madde "aucubin" kimyasalıdır
hayıt tohumunda eser miktarda (yani az miktarda) bulunur,hayıt yaprağı ve sinirli ot bitkisinde ise bu aucubin kimyasalı yüksek miktarda bulunur.
prolaktin yüksekliğini düşürmek istiyorsanız ,hayıt tohumu yerine bulabilirseniz hayıt yaprağını(biçok aktarda bulunmuyor ,nette bikaç aktar satıcısında görebildim sadece) ,hayıt yaprağı yerine yine aynı kimyasalı içeren her aktarda kolaylıkla bulunan "sinirli ot " u günde 2 kez (1 su bardağı suya öğütülmüş /ufalanmış) 4 gr ilave edip demleme usulü kaynatıp ılık için)
------------
sonra yine değerli bir bitki olan "civanperçemi" kadın hastalıklarında eski çağlardan beri kullanılan çok değerli bir bitkidir.
çivanperçemideki bazı kimyasallar soyadan elde edilen "genistein"e eşdeğerdir;
östrojenik etki gösterir.testeron üretimini baskılayıcı kimyasallar içerir.
sinirli ot yada hayıt yaprağının yanında bu bitkide günde bir kez olmak üzere tüketilebilir.
yanlız dikkat!
bitkisel tertipler sentetik ilaçlarla birlikte kullanılmamalıdır
alternatif tedavi şeklinde düşünülmelidir.
kullanırken bu ayrıntılara dikkat göstermekte fayda var.
sinirli ot+çivanperçemi kombinasyonunu kullanan adet düzensizliği yaşayanların çoğu ilk ay sonrasında mucizevi etkiyi göreceklerdir büyük ihtimalle..
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bitkilerdeki kimyasallar ve biyolojik aktiviteleri hakkında detaylı bilgiler var arşivimde,merak ettiğiniz bilmek istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

canım yaaa üzülme ama çaresi olan bişey ilaçlarını düzenli kullan bide netten araştır bitkisel kürler uygula emın ol çok kolay tedavısı araştırıcam bende senın ıcın çok şükür okadarda önemlı bişey değil tedavısı varr

canım benim inşallahhh 2012 de kucagımızda olacak inşallahhh

evet cnm ya cok sükür, cok saol canim benim :16::16: sonunda ögrendim neyim oldugunu ya onada seviniyorum :1: hatta ilk cok üzülmüstüm ama sonra okadar rahatladimki.. artik niye olmuyor demicem cünkü sebebini biliyorum ilaclarimida düzenli olarak kullancam :34:

İbrahim Saraçoğlu, prolaktin hormonunu düşürmek için şu tavsiyede bulunuyor: “Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.”

ebruşummmm:16::16:

prolaktin değerlerini düşüren madde "aucubin" kimyasalıdır
hayıt tohumunda eser miktarda (yani az miktarda) bulunur,hayıt yaprağı ve sinirli ot bitkisinde ise bu aucubin kimyasalı yüksek miktarda bulunur.
prolaktin yüksekliğini düşürmek istiyorsanız ,hayıt tohumu yerine bulabilirseniz hayıt yaprağını(biçok aktarda bulunmuyor ,nette bikaç aktar satıcısında görebildim sadece) ,hayıt yaprağı yerine yine aynı kimyasalı içeren her aktarda kolaylıkla bulunan "sinirli ot " u günde 2 kez (1 su bardağı suya öğütülmüş /ufalanmış) 4 gr ilave edip demleme usulü kaynatıp ılık için)
------------
sonra yine değerli bir bitki olan "civanperçemi" kadın hastalıklarında eski çağlardan beri kullanılan çok değerli bir bitkidir.
çivanperçemideki bazı kimyasallar soyadan elde edilen "genistein"e eşdeğerdir;
östrojenik etki gösterir.testeron üretimini baskılayıcı kimyasallar içerir.
sinirli ot yada hayıt yaprağının yanında bu bitkide günde bir kez olmak üzere tüketilebilir.
yanlız dikkat!
bitkisel tertipler sentetik ilaçlarla birlikte kullanılmamalıdır
alternatif tedavi şeklinde düşünülmelidir.
kullanırken bu ayrıntılara dikkat göstermekte fayda var.
sinirli ot+çivanperçemi kombinasyonunu kullanan adet düzensizliği yaşayanların çoğu ilk ay sonrasında mucizevi etkiyi göreceklerdir büyük ihtimalle..
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bitkilerdeki kimyasallar ve biyolojik aktiviteleri hakkında detaylı bilgiler var arşivimde,merak ettiğiniz bilmek istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

canimm cok saol ya, ama ben bu arslanpencesini nerden bulucam ya.. burda bulmasi biraz zor gibi ama arastircam :))

ben geldimmmm,,,,:24::24:off dura dura temizlik yapıyorum,,:2::2:,bi bitmedi gitti,,,:6::6:
yemek te hala yapmadım,ne pişircem ben yaa:83::83::83:

bu arada bugün doktora gittim sonucumu aldim, prolaktin degerim 44.80 cikti normal degeri 30, aslinda bana cokta yüksek gelmedi ama :26::26: yani insallah öyledir, sonucumu aldiktan sonra ev doktoruma gittim ama gec kalmisim:( haftaya pazartesi randevu verdi p.tesi gidip kan vericem guatr icin ve ultrasonda bakicakmis zehirlimi degilmi diye onun sonucuda 1 gün sonra cikarmis Allahtan

yaaa kizlar varya suanda prolaktin falan hic umrumda degil bu guatr beni maaf etti yaaa :14::14:
galiba genetik bisey cünkü ananem ve annemdede var guatr ananemdeki zehirli annem düzenli olarak ilac kullanmisti gecenlerde kan verdi ve guatr tamamen kaybolmus cok sükür... 2 gün önce esimle alisveris yaparken, galiba bende guatr var demistim annemdeki belirtiler bendede var cünkü demistim esime... esimde nerden biliyorsun bilip bilmeden konusma demisti ama nolduuu gercektende tahminim dogru cikti cok sasirdi hakliymissin diye :1:
simdi hem prolaktin hemde guatr ilaci kullanicam gerci daha alamadim ilaclarimi ama neyse bakalim hayirlisi olsun :97:

bu arada bugün doktora gittim sonucumu aldim, prolaktin degerim 44.80 cikti normal degeri 30, aslinda bana cokta yüksek gelmedi ama :26::26: yani insallah öyledir, sonucumu aldiktan sonra ev doktoruma gittim ama gec kalmisim:( haftaya pazartesi randevu verdi p.tesi gidip kan vericem guatr icin ve ultrasonda bakicakmis zehirlimi degilmi diye onun sonucuda 1 gün sonra cikarmis Allahtan

yaaa kizlar varya suanda prolaktin falan hic umrumda degil bu guatr beni maaf etti yaaa :14::14:
galiba genetik bisey cünkü ananem ve annemdede var guatr ananemdeki zehirli annem düzenli olarak ilac kullanmisti gecenlerde kan verdi ve guatr tamamen kaybolmus cok sükür... 2 gün önce esimle alisveris yaparken, galiba bende guatr var demistim annemdeki belirtiler bendede var cünkü demistim esime... esimde nerden biliyorsun bilip bilmeden konusma demisti ama nolduuu gercektende tahminim dogru cikti cok sasirdi hakliymissin diye :1:
simdi hem prolaktin hemde guatr ilaci kullanicam gerci daha alamadim ilaclarimi ama neyse bakalim hayirlisi olsun :97:

selam hosgeldin ve kolay gelsin canim :16:
bende daha yemek yapmadim ne pisirecegimide bilmiyoru ya :31:

slm canım ,şimdi prolaktin için ilacı da pazartesimi yazacak,,,troid genetik olabiliyorr evet,,,,bizdede var aslında,annemdede babamdada ama zararsızmış,gizli guatr
inşlhh seninkide öle bişidirr,,,korkma hemen yaa,,,
bak annen ilacını kullanmış geçmiş,herşeyin tedavisi var çok şükürr bu zamanda,,,streste etkiliyo,moralini bozma,yüksek tut,,,
bugün ben de etli türlü yemeği yapmaya karar verdim,yanınada pilav ve bol yeşillikli salata:56::56:

slm canım ,şimdi prolaktin için ilacı da pazartesimi yazacak,,,troid genetik olabiliyorr evet,,,,bizdede var aslında,annemdede babamdada ama zararsızmış,gizli guatr
inşlhh seninkide öle bişidirr,,,korkma hemen yaa,,,
bak annen ilacını kullanmış geçmiş,herşeyin tedavisi var çok şükürr bu zamanda,,,streste etkiliyo,moralini bozma,yüksek tut,,,
bugün ben de etli türlü yemeği yapmaya karar verdim,yanınada pilav ve bol yeşillikli salata:56::56:

evet herhalde cnm belkide guatr sonuclari 1 gün sonra cikicakmisya yani sali günüde yazabilir ama prolaktin ilacini p.tesi verir herhalde :44:
insallah zararsizdir cnm yaa insallah

afiyet olsun cnm valla bugün biraz aklim durdu benim :1: yemek falan düsünemiyorum :111:

evet herhalde cnm belkide guatr sonuclari 1 gün sonra cikicakmisya yani sali günüde yazabilir ama prolaktin ilacini p.tesi verir herhalde :44:
insallah zararsizdir cnm yaa insallah

afiyet olsun cnm valla bugün biraz aklim durdu benim :1: yemek falan düsünemiyorum :111:

anladım canım,,,hayırlısı olsun
sende kolay bi yemek yaparsın bugün,hızlı ve pratikk,:7::35:

anladım canım,,,hayırlısı olsun
sende kolay bi yemek yaparsın bugün,hızlı ve pratikk,:7::35:

ay evet ya haklisin, niye kafa yoruyorumki, corbayla makarna yapiveririm olur biter :64::27::27:

ben simdi biraz temizlik yapayim ya, sabahtan beri disardayim, arabada temizlemede oldugu icin otobüstü trendi derken baya vakit gecti cok yoruldum be ama temizlikte beni bekliyor :31::31::31:

sonra görüsürüz insallah canimmm ben kactim kendine iyi bak AEO :54::54::54::54::54:

ay evet ya haklisin, niye kafa yoruyorumki, corbayla makarna yapiveririm olur biter :64::27::27:

ben simdi biraz temizlik yapayim ya, sabahtan beri disardayim, arabada temizlemede oldugu icin otobüstü trendi derken baya vakit gecti cok yoruldum be ama temizlikte beni bekliyor :31::31::31:

sonra görüsürüz insallah canimmm ben kactim kendine iyi bak AEO :54::54::54::54::54:

ok canım ,bende kalan işlerime devam edeyimm,,,,sonra yine görüşürüz sende AEO hadi öptüm byee

ahanda güllü gelmişşşşşşşşşşşşşşş,gülüüüü güllüüüüüüüüü:69::69::33::33:

Back