slm canım iyi olmaya çalışıyoruz. anlamadım ki çalıştıgın yer mi tlf etmedi iflas ettiği için? üzülme bulursun iş canım. bak bende işsizim memleketten uzakta bulamıyorum kimsemiz yok buralarda. allah hayırlı işler nasip etsin bize. kafayı sıyırmak üzereyim bende çok sıkıldım çok. sen bari sıkma canını.
bakariz canim ama anlarmiyiz bilmiyorum, senin sonuclarini forumdaki doktorada gösteririz o söyler
bugün 27. günüm, bugün yarin öbür gün adet olabilirim canim:18:
testler hala silik cikiyr :97:
canim ya üzülme insallah bulursun yine bi is, yeterki hayirlisi olsuun
evet canım iş yeri benim memlekette olduğumu biliyodu ben baya bi rahatsızlık geçirdim son 1.5 ayım burnumdan geldi bende hem annem bana baksın hemde kardeşimin nişanı nedeniyle memlekete gittim gelecek halim olmadığı halde sırf adamlara saygısızlık olmasın diye bi dünya yol teptim bide gelir gelmez dr kaldırıldım neyse çok uzatmıyım işe sabah bi geldim biz iflas ettik senin maaşını ödeyemeyiz dediler bende dedim bi tlf çokmu gördünüz ben sizin yüzünüzden geldim diye ortada kaldım canım işte
üzülme inş. sende en kısa sürede iş bulursun sen nerde yaşıyosun canım?
ayyy hadi hayırlısı canım. inş. sen bari hamile olursun da seviniriz. tamam ben bi sonuçları alayım netten çıksın da. gösteriririz.
ebrucum çok teşekkür ederim inşallah bulurum yaa kafayı yicem yoksa
selammm kızlarrr ben geldimmmmmmm
hosgeldinnnn
hoşgeldin güllü hanım nerelerdesin sen bakalım özlettin kendini
hoşbulduk tatlımmmm
kavuştum sonunda topaçımaaa ve sizeee
ben manisadayım memleketteyken çalışıyordum buraya taşındık bıraktım işte. 1 senedir de işsizim.evde çook sıkıldım bide ya. allah gönlüme göre bi iş nasip eder inş. sana da bana da .. :)
selammm kızlarrr ben geldimmmmmmm
hoşbulduk canım
internetımız kapandı yeni alabıldık canımm
bende sizi özledimm
nasılsın bakalım
seni okadar iyi anlıyorumki bende iş bulmak için okadar uğraşmıştım insan evde olunca çok fazla düşünüyor sonra benim gibi hipotiroid hastasıysan tsh bi türlü düzene girmiyo zaten ondan çok istiyorum ya çalışmayı bana iyi geliyo
bu arada canım benim memlekete yakınsın ben muğlalıyım
seni okadar iyi anlıyorumki bende iş bulmak için okadar uğraşmıştım insan evde olunca çok fazla düşünüyor sonra benim gibi hipotiroid hastasıysan tsh bi türlü düzene girmiyo zaten ondan çok istiyorum ya çalışmayı bana iyi geliyo
bu arada canım benim memlekete yakınsın ben muğlalıyım
kızalr size doyum olmaz. benim işlerin var azıcık ben çıkıyom yine gelirim. öptüm hepinizi....
slm kızlarrr,güllü hoşgeldinnnnnn bebeğimm topacımızaaa,,,,
dilekçimmm son durum nedir oldun mu regl?:82:
ebrucum sen nasılsın:87:
zzehraacım sende hoşgeldin topacımızaaa,,,,
bende 1 yıllık evliyim allah mesut etsin. allah gönlüne göre versin. biraz okudum hakkında yaazdıklarını kayınvaliden mi istemiyo çocuk? eşini ikna et askere gitmeden yap benimde eşim askere gidecek o gitmeden istiyorum hatta bende. allah yardımcın olsun güzelim. yaşın kaç. fazla bekletmeden yapın derim çünkü ilerleyen zamanlarda olması zorlaşıyo. neyse allah aratmasın kimseye bize de hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?