• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Ben tam 1 yıldır evliyim. Eşimin askere gitmesine 2 yıl var ve ben 28 yaşındaşım :44: Annem diyor ki zaten ilk torun olacak size bile baktırmam beceremezsiniz diyor :61: askerden gelene kadar yürümeye başlardı puff.. Annesi evlendirmiyordu oğlu küçük diye askerede yollatmadı. Benim menopoza girmemi bekleyeceğiz anlaşılan :66:

daha 2 yıl varmış askere gitmesine yaaa.. sonrada olsun diye uğraşırsınız birde öyle zaman geçer geç olur..sen eşine deki hem yumurtalıklar tembelleşiyor... hemde yaş geçtikçe yumurtanın ve spermin kalitesi düşüyor

daha 2 yıl varmış askere gitmesine yaaa.. sonrada olsun diye uğraşırsınız birde öyle zaman geçer geç olur..sen eşine deki hem yumurtalıklar tembelleşiyor... hemde yaş geçtikçe yumurtanın ve spermin kalitesi düşüyor
Anlatamıyorum ki... Hem kısa dönem gidecek 5 ay bişey... Bırakamazmış yalnız. Ben kalırım yaaaa :52:

Ben tam 1 yıldır evliyim. Eşimin askere gitmesine 2 yıl var ve ben 28 yaşındaşım :44: Annem diyor ki zaten ilk torun olacak size bile baktırmam beceremezsiniz diyor :61: askerden gelene kadar yürümeye başlardı puff.. Annesi evlendirmiyordu oğlu küçük diye askerede yollatmadı. Benim menopoza girmemi bekleyeceğiz anlaşılan :66:

hımmm anladım canım ama daha 2 yıl varmış ya sen ne yap et eşini ikna et bence hem yaşta ilerliyor oldu olcak diyene kadar riske girme derim ben çünkü hemen olacak diye bişey yok benim eşimde hemen olur diye korkuyordu şimdi de niye olmuyor deyip duruyor rabbim bilir şu zaman olsun dersek olacak iş değil yaniiii eşini kandır sen annesini dinlemesin sakın....

hımmm anladım canım ama daha 2 yıl varmış ya sen ne yap et eşini ikna et bence hem yaşta ilerliyor oldu olcak diyene kadar riske girme derim ben çünkü hemen olacak diye bişey yok benim eşimde hemen olur diye korkuyordu şimdi de niye olmuyor deyip duruyor rabbim bilir şu zaman olsun dersek olacak iş değil yaniiii eşini kandır sen annesini dinlemesin sakın....

:46::46::46::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Annesi babanne olmaya hazır değil. :66: Bir gecede yaşlandırıcammı kadını yüreğine iner valla...

ay varya ebrum bu kayınvalideler fena heee benim yan komsununda 2 tane oğlu var kadın resmen evlenirlerse kıskanırım paylaşamam diyor bende tövbeeee daha neler dedim eee olsun okadarcık diyorrrr:47:evlenmişler bir rahat bırakın yahu çocukta yaparlar kariyerde dimi ama:27:

Annesi babanne olmaya hazır değil. :66: Bir gecede yaşlandırıcammı kadını yüreğine iner valla...

babanne olmaya hazir degil diye bebekmi yapilmaz canim, karismak gibi olmasin ama yasiniz gelmis.. sende istiyorsun e daha ne tam zamani.. esinin askere gitmesinede 2 yil varmis 2 yilda hamilede kalirsin hatta dogurursunda :52: bence vakit kaybetme sende basla calismalara insallah en kisa zamanda Allah gönlüne glre verir :nazar::emir_bebek:

Amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, amin, :60: :emir_bebek:

ay varya ebrum bu kayınvalideler fena heee benim yan komsununda 2 tane oğlu var kadın resmen evlenirlerse kıskanırım paylaşamam diyor bende tövbeeee daha neler dedim eee olsun okadarcık diyorrrr:47:evlenmişler bir rahat bırakın yahu çocukta yaparlar kariyerde dimi ama:27:

tabiii canim, ay bunlar karismasa olmuyor heee :52:
bizimkilerde yapin diyip duruyorlar kizmaya basliyorum :47::47:
e olsa yapcaz ama olmuyo biz napalim :4:

ay ya daha neler boşver sen onu eşinide ne yap et kandır inanki aylarca olsun diye beklemek çok zor biz çektik halada çekiyoruz burdaki arkadaşlarda bende oyüzden zaman kaybetme derim ben....
evet evet p.tesi gitcekti keseyi görmeye bide kalp atislarini duymaya :nazar::nazar::66:
güllüde gelir yarin yaaa :66:
ay ya ne güzellll inş güzel haberlerle gelir darısıda bizlere olsun inşşşşş canım:emir_bebek:
kızlar ben çıkıyorum artık öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz:71::71::71::71::71:

güle güle canım dikkat et kendineee....

tabiii canim, ay bunlar karismasa olmuyor heee :52:
bizimkilerde yapin diyip duruyorlar kizmaya basliyorum :47::47:
e olsa yapcaz ama olmuyo biz napalim :4:

aman canım ya aynen kayınvalidemler değilde burdaki komşu filan eşimin anneannesi usandım ya sanki elimizde olan bişey bende daha düşünmüyoruz diyorum napayım ozamanda nutuk çekmeye başlıyorlar gelde sinir olma:47:aleynanın derdi milleti gerdi diyorum bende:60:

Hapımı kullanıyor gibi yapıpta kullanmasam mı :77:

aman haaa sakın am sakın kullanma onu:20:bak ben onu kullanmadığım halde hamiş olamadım hala...benim arkadaş kullandı zamanında 1 yılı geçti olmuyor benim gibi rahim filmi vs çekindi yumurtaları tembelleşmiş oda çok pişman oldu kullandığına....kullanıyor gibi yap....

Back