• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Bunu denemem lazım. :47: Sonra düşünür durur hapta kullandı niye böyle oldu ki :D

aman canım ya aynen kayınvalidemler değilde burdaki komşu filan eşimin anneannesi usandım ya sanki elimizde olan bişey bende daha düşünmüyoruz diyorum napayım ozamanda nutuk çekmeye başlıyorlar gelde sinir olma:47:aleynanın derdi milleti gerdi diyorum bende:60:

aman bosver canim takmiyalim :63::63:
Rabbim ne zaman verirse olur zaten yeterki hayirlisi olsun :70::70:

canim tel geldi ben cikiyorum tekrardan girerim belki ben sabahlarim yatmam bugün :54:

aman bosver canim takmiyalim :63::63:
Rabbim ne zaman verirse olur zaten yeterki hayirlisi olsun :70::70:

canim tel geldi ben cikiyorum tekrardan girerim belki ben sabahlarim yatmam bugün :54:

tamam bitanem bende çıkacam zaten çalışmamız lazım malum kocaman öptum seniiiiiiiiiii aeo:54::70:

Bunu denemem lazım. :47: Sonra düşünür durur hapta kullandı niye böyle oldu ki :D

evet canım sen öyle yap bencede inanki hamile kalmadığın zaman okadar psikolojik olarak çöküyorsunki doktora taşın dur sonrada milletten gizli gizli çünkü ozamanda çocuğu olmuyor derler inan bana bizde bir problem çıkmadı çok şükür eşimde de bende de ama hemen olacak diye bişeyde yok rabbim bilir yaniii...neyse canım bende kaçar sonra grşşş .....:71:

evet canım sen öyle yap bencede inanki hamile kalmadığın zaman okadar psikolojik olarak çöküyorsunki doktora taşın dur sonrada milletten gizli gizli çünkü ozamanda çocuğu olmuyor derler inan bana bizde bir problem çıkmadı çok şükür eşimde de bende de ama hemen olacak diye bişeyde yok rabbim bilir yaniii...neyse canım bende kaçar sonra grşşş .....:71:

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bu konuyu düşünücem. İyi geceler herkese.

dilekcim ya, strestende gecikebilir adetin, stres yapma hic birseyide takma kafana ama insallah bebistendir :49:
yarin kan testine git en iyi sonucu o verir, iyide ciksa kötüde ciksa hic yoktan kafan rahatlar canim, insallah iyi sonuclarla gelirsinnnn :nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız? ebru galiba dediğin gibi stresten gecikti. bugün hastaneye gittim test yaptırmaya. biraz önce eve geldim sanırım adet olmuşum. biraz gelmiş. hormonlara da bakılacak hemde gebelik var mı diye bakılacaktı sanırım gerek kalmadı gebe değilim. üzüldüm ya hamileyim sanmıştım baya gecikince. neyse gitmem sonucu almaya eşime diyeyim alsın göstersin doktora. hastanede nasıl olsa oda. :50: neyse hayırlısı artık. aslında kendimde alırım ama kaynanam var şimdi nereye gidiyorsun diye sorup duracak söylemek istemiyorum.

kızlar ya nerelerdesiniz.. arada bi uğrayın da iki muhabbet edelim. çok canım sıkkın. canım hiçbişey istemiyo bunalıma gireceğim yakında. :37:

merhaba aramıza hoşgeldin sevgicankurt, geçmişi okuma fırsatım olmadı. kendinden bahseder misin?

aleyna hoşgeldin ebrularla başka topikten mi tanışıyonuz vallah geçmişi okumadım pek konuyu anlayamadım. herneyse tanışırız daha. seni de aramızda göremk isteriz..

evet o kadar haklısın ki. şu günlerde ben aynen bu dediklerini yaşıyorum kaynanam var ve ben özgürce doktora bile gidemiyorum. olmuyo mu diye düşünecek ilk akla gelen o olacak çünkü. ve bende daha da sinir oluyorum bu duruma. zaten psikolojik olarak çöktüm bugün. sinirlerimde tepemde. sakin olmaya çalışıyorum işte. :27::52::52::37::37::31:

merhaba aramıza hoşgeldin sevgicankurt, geçmişi okuma fırsatım olmadı. kendinden bahseder misin?

aleyna hoşgeldin ebrularla başka topikten mi tanışıyonuz vallah geçmişi okumadım pek konuyu anlayamadım. herneyse tanışırız daha. seni de aramızda göremk isteriz..

1 yıllık evliyim, işten yeni ayrıldım fena halde canım sıkılıyor. Eşim askere gitmediği için (kısa dönem yapacak) çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyoruuuuuummm İşte ben böyle biriyim :61:

kızlar selam neler yapıyosunuz bakalım ben işten ayrıldım malesef hasta hasta memleketten geldim bana bi tlf bile açmadılar biz iflas ettik gelme diye çok canım sıkıldı şimdi iş arıyorum napıcam ya zaten burlarda kimsem yok:43:

1 yıllık evliyim, işten yeni ayrıldım fena halde canım sıkılıyor. Eşim askere gitmediği için (kısa dönem yapacak) çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyoruuuuuummm İşte ben böyle biriyim :61:

bende 1 yıllık evliyim allah mesut etsin. allah gönlüne göre versin. biraz okudum hakkında yaazdıklarını kayınvaliden mi istemiyo çocuk? eşini ikna et askere gitmeden yap benimde eşim askere gidecek o gitmeden istiyorum hatta bende. allah yardımcın olsun güzelim. yaşın kaç. fazla bekletmeden yapın derim çünkü ilerleyen zamanlarda olması zorlaşıyo. neyse allah aratmasın kimseye bize de hayırlısını versin.

kızlar selam neler yapıyosunuz bakalım ben işten ayrıldım malesef hasta hasta memleketten geldim bana bi tlf bile açmadılar biz iflas ettik gelme diye çok canım sıkıldı şimdi iş arıyorum napıcam ya zaten burlarda kimsem yok:43:

slm canım iyi olmaya çalışıyoruz. anlamadım ki çalıştıgın yer mi tlf etmedi iflas ettiği için? üzülme bulursun iş canım. bak bende işsizim memleketten uzakta bulamıyorum kimsemiz yok buralarda. allah hayırlı işler nasip etsin bize. kafayı sıyırmak üzereyim bende çok sıkıldım çok. sen bari sıkma canını. :59:

slm kızlar nasılsınız? ebru galiba dediğin gibi stresten gecikti. bugün hastaneye gittim test yaptırmaya. biraz önce eve geldim sanırım adet olmuşum. biraz gelmiş. hormonlara da bakılacak hemde gebelik var mı diye bakılacaktı sanırım gerek kalmadı gebe değilim. üzüldüm ya hamileyim sanmıştım baya gecikince. neyse gitmem sonucu almaya eşime diyeyim alsın göstersin doktora. hastanede nasıl olsa oda. :50: neyse hayırlısı artık. aslında kendimde alırım ama kaynanam var şimdi nereye gidiyorsun diye sorup duracak söylemek istemiyorum.

canimmm nolur üzülme bundada vardir bi hayir adet olmayada alis artik canim ya biliyorum alismak inanmak cok zor ama napalim :50:
insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine canim :nazar::nazar:

canim aleynayla biz 7-8 ay oldu tanisali, ama neti bi ara gitti ondan görüsemedik simdi yine geldi aramisaaa :16::9:

canimmm nolur üzülme bundada vardir bi hayir adet olmayada alis artik canim ya biliyorum alismak inanmak cok zor ama napalim :50:
insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine canim :nazar::nazar:

canim aleynayla biz 7-8 ay oldu tanisali, ama neti bi ara gitti ondan görüsemedik simdi yine geldi aramisaaa :16::9:

ya ne yapayım ebru valla hiç öyle olmamıştı ondan umutlandım. artık hamile falan kalamayacağım gibi geliyo. neyse takmamaya çalışıyorum işte. off off.. canım sıkılıyo zaten evde de.

yeni arkadaş için de sevindim muhabbet ederiz iyi olmuş geldiği :61:

ya ne yapayım ebru valla hiç öyle olmamıştı ondan umutlandım. artık hamile falan kalamayacağım gibi geliyo. neyse takmamaya çalışıyorum işte. off off.. canım sıkılıyo zaten evde de.

yeni arkadaş için de sevindim muhabbet ederiz iyi olmuş geldiği :61:

canim ya öyle düsünme sIKma canini, olur elbet.. sen umudunu kaybetme elinden gelenide yap, sen folik asit kullaniyormuydun__???

canim ya üzülme insallah bulursun yine bi is, yeterki hayirlisi olsuun :16::16:

bu arada netten hormon testinin sonuçlarını alacağım bugün doktora götüremem malum kaynanam var. yazsam size aşağı yukarı nasıl olduguna bakabilir misiniz? en azından değerlerimin normal olup olmadını söylersiniz. bu konuda sizin daha bilginiz var. çıkınca yazarım ok.:40:

bu arada netten hormon testinin sonuçlarını alacağım bugün doktora götüremem malum kaynanam var. yazsam size aşağı yukarı nasıl olduguna bakabilir misiniz? en azından değerlerimin normal olup olmadını söylersiniz. bu konuda sizin daha bilginiz var. çıkınca yazarım ok.:40:

bakariz canim ama anlarmiyiz bilmiyorum, senin sonuclarini forumdaki doktorada gösteririz o söyler :16:

evet canım kullanıyorum

Senin adet günün ne zamandı? bugün mü?

bugün 27. günüm, bugün yarin öbür gün adet olabilirim canim:18:
testler hala silik cikiyr :97:

Back