• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ebru hamilesin sen bence,,2 farklı test ve silik ikiside,,,bence yüksek hamile olma ihtimalin,,,
ayy ne güzel olurr antalyayı adım adım gezeriz,,,gezmedik yer bırakmayızz,,,

canim ya testler öyle söylüyor ama bide ya kimyasalsa ya adet olursam üff bu sorular beynimi kemiriyor,
ya bide kader egerrrki hamileysem sence esimin sonuclari yanlis verdigi icinmi kötü cikti ki ?
aslinda sonuclara göre hamile kalamamki ben

canim ya testler öyle söylüyor ama bide ya kimyasalsa ya adet olursam üff bu sorular beynimi kemiriyor,
ya bide kader egerrrki hamileysem sence esimin sonuclari yanlis verdigi icinmi kötü cikti ki ?

canım bence yanlış vermiş ,o yüzden sonucu etkilemişş,,,hızı ve hareketi o şekilde 0 çıkar zaten ,,,,sen ona takılma,,,inşlh kimyasal filan değildir,,,
başka yakınlarda eczane varmı farklı bir markayla daha yapsann keşke,,,bence 2 farklıyla yapmışsın bence kesin hamişsin gibi

ebruşşş ben fransız kaldım hamilemisinn inşallah hamilesindir

canım bence yanlış vermiş ,o yüzden sonucu etkilemişş,,,hızı ve hareketi o şekilde 0 çıkar zaten ,,,,sen ona takılma,,,inşlh kimyasal filan değildir,,,
başka yakınlarda eczane varmı farklı bir markayla daha yapsann keşke,,,bence 2 farklıyla yapmışsın bence kesin hamişsin gibi

ay insallah canimm... evde önceden aldigim bi test daha var, erken gebelik testi ama adetin gecikirse yapiliyor.. yarin adet günümya gecikirse onu yapayim diyorum :18:

aa gercektenmi sanki yüzülmüyor diye kalmis bi yerlerden aklimda bataklikmiymis ne derinlere dogru yüzersen :53:
demekki yanlis biliyormusum osaman :1::1:

yüzülür bişey olmaz canım ben oraya kadar gittim fakat girmedim malum durumlar millet gidiyodu derinlere ama

ebruşşş ben fransız kaldım hamilemisinn inşallah hamilesindir

insallah hamileyimdir canim, bi kac gündür test yapiyorum hep silik cikiyor, adetimde yarin eger gecikirse bidaa yapcam :18:

yüzülür bişey olmaz canım ben oraya kadar gittim fakat girmedim malum durumlar millet gidiyodu derinlere ama

hmmm ok canim iyiymiss :82::82:

ebrucum bende testi ilk yaptığımda çok silik çıkmıştı zor gözüküyodu ama hamileymişim adetin gecikipte gene çıkarsa kesin hamilesindir idrar testi genelde doğru sonuç veriyo

slm kızlarrr,güllü hoşgeldinnnnnn bebeğimm topacımızaaa,,,,:71::69:
dilekçimmm son durum nedir oldun mu regl?:82:
ebrucum sen nasılsın:3::87:
zzehraacım sende hoşgeldin topacımızaaa,,,,:69::71:

Oldum canım bugün hastaneden geldim bi baktım regl olmuşum. üzüldüm. baya olmamıştı çünkü artık hamileyim gibi geliyodu.

28 yaşındayım. Kayın validem özellikle istemiyorum demiyor ama eşimin aklına öyle bi sokmuş ki yapamazsınız edemezsiniz gibi. Annesi kendine güvenini sarsmış. Konu açıldığındada diyor daha erken beni babannemi yapacaksınız diye :37:

allah yardımcın olsun. ne diyeyim ama kayınvaliden hakkınıza giriyo bence öyle yaparak eşin de umarım iyiyi kötüyü anlar ikna olur bebiş işine. sonuçta sizin kararlarınıza saygı duymak zorundalar. bizimde tam tersi onlar bu zamana kadar istediler durdular biz erken diye isteedik. 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı işte.

kıslar benim de reglime 6 (yada daha fazla) gün kaldı bana dua eder misiniz bu ay bebiş gelsinnn.. isteyen herkese inş. rabbim tez zamanda versinnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba hoşgeldin :71::71: allah gönlümüze göre verir inş. hayırlısı olsun..:emir_bebek:

ay insallahh canimmm, senin simdi 2. denemenmi canim :26:

canım biz daha başlamadık çalışmalara korunma sürecindeyiz düşükten sonra rahim kendini bi toplasın fazla olmadı çünkü bide tsh değeri düzelmesi lazım o da inat ediyo düzelmicem diye dr da düzelmeden olmaz diyo offfffffffff

kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.

TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )

zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:

kızlar eşim almış sonuçları yazayım size değerleri. az çok bilginiz vardır doktora gösterene kadar merak ederim ben.

TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01
BETA HCG 0.5 ( Sanırım bu hamile olup olmadıgımı gösteriyo, 0.5 - 2.9 hamile olmayan yazıyo kenarında. )

zaten adet oldum biliyorum hamiş olmadığımı. umarım prolaktin falan normaldir. sizden yorum bekliyorum arkadaşlar. :44::44::44:

canım sonuçların gayettt normal değerlerde
hele prolaktin süperr hiç korkma

canım biz daha başlamadık çalışmalara korunma sürecindeyiz düşükten sonra rahim kendini bi toplasın fazla olmadı çünkü bide tsh değeri düzelmesi lazım o da inat ediyo düzelmicem diye dr da düzelmeden olmaz diyo offfffffffff

canim ya dogruya nasil unuttum.. e tsh degerin nasil düzelcek peki ilaclami?

TSH 1.30
FSH 6.04
LH 5.98
ESTRADİOL 42.30
PROLAKTİN 15.01

dilekcim banada degerlerin iyi gibi geldi, sende sogan suyu kürü falan yap bari canim belki bi faydasi olur

Back