Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mugla diyince aklima bitane dizi varya dürüyenin gügümleri o geliyo,
sende hosgeldin canim
iyyim ben kahvemi yudumluyom
sen nasilsin bebisimiz nasilll :13:
evet canım o dizi muğlanın köylerinden birinde çekiliyo bide emrahın bi dizisi vardı büyük yalan diye hatırladınmı bilemiyorum o da muğlada çekildi meşhur olduk yani
kıslar benim de reglime 6 (yada daha fazla) gün kaldı bana dua eder misiniz bu ay bebiş gelsinnn.. isteyen herkese inş. rabbim tez zamanda versinnnnnnnn
emrahin dizilerini hatirlamammi
ama mugla cokkk guzel beeee :97:
hoşbuldum canım,,,afiyet bal şeker olsun,bende 2 tane mısır yedim,3. yüde yesemmi diye düşünüyorumm
bebeiş iyidir heralde bana bi zoru yok çok şükürr,çok merak ediyorum onu,pazartesiyi iple çekiyorumm,,,inşlhh herşey yolundadırr,,,dua edin kızlar neolurr
sağol canım yaa valla bana muğla nasıl diyenlere orası benim cennetim diyorum gerçekten çok güzel yeşillik bol oksijen bide denizde eklenince tam yaşanacak yer oluyo
canım beklerim memleketime gezdireyim seni orlarda
saol canimmm sanada afiyet olsun canin istiyorsa ye canimmm
pazartesiyi bende iple cekiyorum canimmm insallah bebisimiz iyidir insallah keseyide görürsün pit pit larida duyarsinnn
kadercim bide endiselere kapilma hep icini ferah tutki iyi olsun
dualarimda seninle ve sizlerle her zaman canlarim
inşlhh canım inşlhhh,,,,çok sağol bebeğimm güzel dileklerin için ,, Allah razı olsunn,,,,rabbim sizlere de nasip etsinn
bende antalya ve muğlayı çok merak ediyorum hiç gitmedim o taraflaraaaa
muglayi hep tv de gördüm canim gercektende guzel yere benziyor, zaten bu yaz tatilinde nasip olursa gidicez orayada gelirsem görüsürüz canim bekle beni
tamam canım inşallah aynı tarihlerde orda oluruz ben eylülde tekrar gidicem
bende antalya ve muğlayı çok merak ediyorum hiç gitmedim o taraflaraaaa
bende eylülde bu kadar oluuurr :87::87::87:
canım antalyaya bi kaç sefer gittim orasıda çok güzel fakat çooookk sıcak bide üstüne nemde eklenince insan mahfoluyo ben duramadım ama genede görmen gerekir
muğla canım muğlam tabi belkide benim memleketim olduğu için bana ayrı bi güzel ama kesinlikle gelmelisin muğlada sıcak ama bizim orada fazla nem yok tabi bu dediğim merkezi için geçerli ilçelerinde nem daha yüksek marmaris küçük avrupa zaten türkten çok yabancı var bodrum desen öyle fethiye ayrı bi güzellik ölü deniz görülmesi geren bi yer daha sayamadığım bi çok şey canım gelebiilirsen sen ben ebru buluşalım orda gezelim hep kişi
süperrr yaaa inşallah görüşebilirizzz
Aminnn canim insallahh, bakalim yarin öbür gün adet olmam gerekiyor insallah olmam, bugün 2 ayri marka test yaptim, bitanesi yine o Rapidan Compact gebelik testi bitaneside dBest diye bi marka, Rapidani 3. yapisim gittikce dahada koyulasiyo, dBest'se daha az koyu silik cizgi, ama yinede görülebiliniyor, yaa Kader varya eger adet olursam bu testlerin hepsini cöpe atcam inanmicam bu testlere bidaa : )
sende Antalyaya gelirsen senide ben gezdiririm canim
Antalyayi cok seviyorum ikimiz kol kola gezerük :86:
canım antalyaya bi kaç sefer gittim orasıda çok güzel fakat çooookk sıcak bide üstüne nemde eklenince insan mahfoluyo ben duramadım ama genede görmen gerekir
muğla canım muğlam tabi belkide benim memleketim olduğu için bana ayrı bi güzel ama kesinlikle gelmelisin muğlada sıcak ama bizim orada fazla nem yok tabi bu dediğim merkezi için geçerli ilçelerinde nem daha yüksek marmaris küçük avrupa zaten türkten çok yabancı var bodrum desen öyle fethiye ayrı bi güzellik ölü deniz görülmesi geren bi yer daha sayamadığım bi çok şey canım gelebiilirsen sen ben ebru buluşalım orda gezelim hep kişi