• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

mugla diyince aklima bitane dizi varya dürüyenin gügümleri o geliyo, :16:

evet canım o dizi muğlanın köylerinden birinde çekiliyo bide emrahın bi dizisi vardı büyük yalan diye hatırladınmı bilemiyorum o da muğlada çekildi meşhur olduk yani:66:

sende hosgeldin canim :3:
iyyim ben kahvemi yudumluyom :7:
sen nasilsin bebisimiz nasilll :13::9:

hoşbuldum canım,,,afiyet bal şeker olsun,bende 2 tane mısır yedim,3. yüde yesemmi diye düşünüyorumm:56::56::56::56:
bebeiş iyidir heralde bana bi zoru yok çok şükürr,çok merak ediyorum onu,pazartesiyi iple çekiyorumm,,,inşlhh herşey yolundadırr,,,:54::54:dua edin kızlar neolurr:24::24:

kıslar benim de reglime 6 (yada daha fazla) gün kaldı bana dua eder misiniz bu ay bebiş gelsinnn.. isteyen herkese inş. rabbim tez zamanda versinnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım rabbim gönlüne göre verir biran önce bebişini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına

emrahin dizilerini hatirlamammi :52::69:
ama mugla cokkk guzel beeee :97::nazar:

sağol canım yaa valla bana muğla nasıl diyenlere orası benim cennetim diyorum gerçekten çok güzel yeşillik bol oksijen bide denizde eklenince tam yaşanacak yer oluyo
canım beklerim memleketime gezdireyim seni orlarda

hoşbuldum canım,,,afiyet bal şeker olsun,bende 2 tane mısır yedim,3. yüde yesemmi diye düşünüyorumm:56::56::56::56:
bebeiş iyidir heralde bana bi zoru yok çok şükürr,çok merak ediyorum onu,pazartesiyi iple çekiyorumm,,,inşlhh herşey yolundadırr,,,:54::54:dua edin kızlar neolurr:24::24:

saol canimmm sanada afiyet olsun canin istiyorsa ye canimmm :56::56:
pazartesiyi bende iple cekiyorum canimmm insallah bebisimiz iyidir insallah keseyide görürsün pit pit larida duyarsinnn :69: :nazar::nazar::nazar:
kadercim bide endiselere kapilma hep icini ferah tutki iyi olsun :12:
dualarimda seninle ve sizlerle her zaman canlarim :6:

dilekcim konyadayım eşim buralı fakat işi dolayısıyla konyaya yerleştik şimdide gitmeyi düşünüyoruz eşim istemiyo kalmayı bi kaç teklif var bakalım hayırlısı neyse o olsun

sağol canım yaa valla bana muğla nasıl diyenlere orası benim cennetim diyorum gerçekten çok güzel yeşillik bol oksijen bide denizde eklenince tam yaşanacak yer oluyo
canım beklerim memleketime gezdireyim seni orlarda

muglayi hep tv de gördüm canim gercektende guzel yere benziyor, zaten bu yaz tatilinde nasip olursa gidicez orayada gelirsem görüsürüz canim bekle beni :52::52:

saol canimmm sanada afiyet olsun canin istiyorsa ye canimmm :56::56:
pazartesiyi bende iple cekiyorum canimmm insallah bebisimiz iyidir insallah keseyide görürsün pit pit larida duyarsinnn :69: :nazar::nazar::nazar:
kadercim bide endiselere kapilma hep icini ferah tutki iyi olsun :12:
dualarimda seninle ve sizlerle her zaman canlarim :6:

inşlhh canım inşlhhh,,,,çok sağol bebeğimm güzel dileklerin için ,, Allah razı olsunn,,,,rabbim sizlere de nasip etsinn:34::34:

inşlhh canım inşlhhh,,,,çok sağol bebeğimm güzel dileklerin için ,, Allah razı olsunn,,,,rabbim sizlere de nasip etsinn:34::34:

Aminnn canim insallahh, bakalim yarin öbür gün adet olmam gerekiyor insallah olmam, bugün 2 ayri marka test yaptim, bitanesi yine o Rapidan Compact gebelik testi bitaneside dBest diye bi marka, Rapidani 3. yapisim gittikce dahada koyulasiyo, dBest'se daha az koyu silik cizgi, ama yinede görülebiliniyor, yaa Kader varya eger adet olursam bu testlerin hepsini cöpe atcam inanmicam bu testlere bidaa : )

bende antalya ve muğlayı çok merak ediyorum hiç gitmedim o taraflaraaaa:31::31:

sende Antalyaya gelirsen senide ben gezdiririm canim :52:
Antalyayi cok seviyorum ikimiz kol kola gezerük :86:

muglayi hep tv de gördüm canim gercektende guzel yere benziyor, zaten bu yaz tatilinde nasip olursa gidicez orayada gelirsem görüsürüz canim bekle beni :52::52:

tamam canım inşallah aynı tarihlerde orda oluruz ben eylülde tekrar gidicem

bende antalya ve muğlayı çok merak ediyorum hiç gitmedim o taraflaraaaa:31::31:

canım antalyaya bi kaç sefer gittim orasıda çok güzel fakat çooookk sıcak bide üstüne nemde eklenince insan mahfoluyo ben duramadım ama genede görmen gerekir
muğla canım muğlam tabi belkide benim memleketim olduğu için bana ayrı bi güzel ama kesinlikle gelmelisin muğlada sıcak ama bizim orada fazla nem yok tabi bu dediğim merkezi için geçerli ilçelerinde nem daha yüksek marmaris küçük avrupa zaten türkten çok yabancı var bodrum desen öyle fethiye ayrı bi güzellik ölü deniz görülmesi geren bi yer daha sayamadığım bi çok şey canım gelebiilirsen sen ben ebru buluşalım orda gezelim hep kişi:34:

canım antalyaya bi kaç sefer gittim orasıda çok güzel fakat çooookk sıcak bide üstüne nemde eklenince insan mahfoluyo ben duramadım ama genede görmen gerekir
muğla canım muğlam tabi belkide benim memleketim olduğu için bana ayrı bi güzel ama kesinlikle gelmelisin muğlada sıcak ama bizim orada fazla nem yok tabi bu dediğim merkezi için geçerli ilçelerinde nem daha yüksek marmaris küçük avrupa zaten türkten çok yabancı var bodrum desen öyle fethiye ayrı bi güzellik ölü deniz görülmesi geren bi yer daha sayamadığım bi çok şey canım gelebiilirsen sen ben ebru buluşalım orda gezelim hep kişi:34:

bulusalim tabiiki canim :9:
ya benim merak ettigim bisey var biraz sacma olcak ama ölü denizde yüzülürmü :26:

Aminnn canim insallahh, bakalim yarin öbür gün adet olmam gerekiyor insallah olmam, bugün 2 ayri marka test yaptim, bitanesi yine o Rapidan Compact gebelik testi bitaneside dBest diye bi marka, Rapidani 3. yapisim gittikce dahada koyulasiyo, dBest'se daha az koyu silik cizgi, ama yinede görülebiliniyor, yaa Kader varya eger adet olursam bu testlerin hepsini cöpe atcam inanmicam bu testlere bidaa : )

sende Antalyaya gelirsen senide ben gezdiririm canim :52:
Antalyayi cok seviyorum ikimiz kol kola gezerük :86:

ebru hamilesin sen bence,,2 farklı test ve silik ikiside,,,bence yüksek hamile olma ihtimalin,,,
ayy ne güzel olurr antalyayı adım adım gezeriz,,,gezmedik yer bırakmayızz,,,

süper olurrrrdu valla,,,ama biz tatil hakkımızı bitirdik bu sene,seneye bebişimizle inşlhhh gideriz oralaraaaa

Back