• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hosgeldin canim evet ya sükür kavusturanaa :119::119::119:
Aminnn canim insallah bizlerde kavusuruz birgün bebisleree :9:
ben iyyim sen nasilsin :70:

bende iyiyim bitanem çok sıcak ya başım ağrıyo biraz okadar birde rahim filmi çekindiğimdeki elim ağrıyo yaa hala damarı:37:

yakın canım yakın az kaldı bekliyoruz işte
sen anlat bakalım nerelerdeydin niye kayboldun o kadar uzun süre:20::20:

canım netimiz gitti eşimde sağolsun ancak aldı hehe:27:nolsun canım bizde aynı sürekli doktora git gel yaptım en son olarakta geçen hafta rahim filmi çekindim ama çok şükür herşey iyi bebişlerin nazını çekiyoruz işte ne zaman gelirlerse artık:47:

ay türkiye bayaa sicak herhaldeee :50:
Allah size serinlik versin canimmmmm :10:
rahim filmini cekineli baya olmadimi canim halami agriyor :44:

bir hafta oldu canım ama damarı ağrıyo ya hala bende anlamadım gitti kadının eli sertti mübarek damarı yırtıyor sandım:53:evet canım ya nasıl sıcak hemde sürekli duş al dur:37:

canım netimiz gitti eşimde sağolsun ancak aldı hehe:27:nolsun canım bizde aynı sürekli doktora git gel yaptım en son olarakta geçen hafta rahim filmi çekindim ama çok şükür herşey iyi bebişlerin nazını çekiyoruz işte ne zaman gelirlerse artık:47:

yakındır inşallah sizde önce göbüşünüze sonra kucağınıza:52::52: bebişler böyle nazlı işte napalım katlanıcaz

sonuç nasıl peki canım??? bişey çıkmamıştır inşallah

Eşim askere gitmediği için sonrasına düşünüyoruz ama ben çocuk istiyorum yaaaaaa Şu halde cesaret edemiyor ama ben ediyorum bi olsa bakarım ben :66: İkna edemiyorum adamı :59:

yakındır inşallah sizde önce göbüşünüze sonra kucağınıza:52::52: bebişler böyle nazlı işte napalım katlanıcaz

sonuç nasıl peki canım??? bişey çıkmamıştır inşallah
yok canım çok şükür iyi çıktı bende tüplerin kapalı olmasından korkuyordum aslında ama eşime demiyorum tabiki ama iyi ya artık zamanı ne zamansa ozaman gelecekler inş
gecmis olsun canim yaa insallah cabuk gecer agrin :50:

saol bitanem aman rabbim başka dert vermesin kız anacım:70:ebru yahu bugün 16.günüm hee çalışcaz ama sıcak beee:27:

yok canım çok şükür iyi çıktı bende tüplerin kapalı olmasından korkuyordum aslında ama eşime demiyorum tabiki ama iyi ya artık zamanı ne zamansa ozaman gelecekler inş

saol bitanem aman rabbim başka dert vermesin kız anacım:70:ebru yahu bugün 16.günüm hee çalışcaz ama sıcak beee:27:

sıcak mıcak demek yok öyleeeeeee:52::52:

eneee sicak deme canim yaaa mecbur caliscaksiiiiinnn :52::52:
klima yokmu veya vantilatör :40:

Eşim askere gitmediği için sonrasına düşünüyoruz ama ben çocuk istiyorum yaaaaaa Şu halde cesaret edemiyor ama ben ediyorum bi olsa bakarım ben :66: İkna edemiyorum adamı :59:

zor bir durum aslında o da haklı ama sende haklısın tabi kendine güveniyosun madem deneyin.. zaten ha diyince olmuyor çokda beklersek tembelleşirmiş yumurtalıklar de senn ona...:52: ne kadarlık evlisiniz???

diyosunnnn:6:ne çare çalışacağız artık:52:

yok canım ya klima alacak benimki o alana kadar ben doğururum heralde:9:

interneti açtırması bu kadar sürdüyse o ne kadar sürer kim bilir:52::52:

ahh ahh hepsi böyle bunların bizimde küçük banyonun lambası yoktu.. 2 yılı geçti hala yok:52::52::52:

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni arkadaşla tanıştır kız:34:meraba sevgi bence eşini ikna et canım durumu bilmiyorum ama erkekler bir korunmamaya eşleri hamile kalacak sanıyor eğer yeni evliysen hemen bırak korunmayı derim ben çünkü yumurta tembelleşiyor aynı hatayı bizde yaptık korunduk 1 yıldan fazla oldu korunmayalı ama hala yok kısmet tabiki ama ben her gördüğüme söylüyorum canım tabiki seçim sizin.

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni arkadaşla tanıştır kız:34:meraba sevgi bence eşini ikna et canım durumu bilmiyorum ama erkekler bir korunmamaya eşleri hamile kalacak sanıyor eğer yeni evliysen hemen bırak korunmayı derim ben çünkü yumurta tembelleşiyor aynı hatayı bizde yaptık korunduk 1 yıldan fazla oldu korunmayalı ama hala yok kısmet tabiki ama ben her gördüğüme söylüyorum canım tabiki seçim sizin.

canim arkadasi bende tanimiyorum ilk defa geldi sanirim bizim topike, hosgelmisss :3::3::3::3::3:

biraz israr et bari canim :52: klimasiz yasanirmi TRde :97: anam siz iyi dayaniyorsunuz ya aliskin oldugunuzdandir belkide, ben bayilcak hale geldim beee :5::5:
ah ah sorma canım hemde nasıl sıcak süreki duş al dur işte klima şart aslında alınması artık:47:
interneti açtırması bu kadar sürdüyse o ne kadar sürer kim bilir:52::52:

ahh ahh hepsi böyle bunların bizimde küçük banyonun lambası yoktu.. 2 yılı geçti hala yok:52::52::52:

aynen öyle inanki hepsi aynı anacım bunların:60:

Ben tam 1 yıldır evliyim. Eşimin askere gitmesine 2 yıl var ve ben 28 yaşındaşım :44: Annem diyor ki zaten ilk torun olacak size bile baktırmam beceremezsiniz diyor :61: askerden gelene kadar yürümeye başlardı puff.. Annesi evlendirmiyordu oğlu küçük diye askerede yollatmadı. Benim menopoza girmemi bekleyeceğiz anlaşılan :66:

Back