teşekkür ederim ebrucum sen nasılsın neler yapıyosun
iyiyim bende canim, ölee tv izliyorum
sen neler yapiyorsun, senin adetin ne zamandi ya aslinda bi listemi yapsak diyorum :26:
bende memlekette takılıyorum miskin miskin oturuyorum pazar günü dönücem malesef pazartesi iş başıliste yapalım canım benim adet bu ayın 14 de başladı bitmek üzere düşükten sonra ilk adetimi gördüm nihayet
gelecek adetini söyle canim
valla canım benm ümitlerim bayagı azaldı ne bileyim tüp de denedik olmadı gerçi ilk deneme de olan da çok değil ama bilmiyorum.allah takdir ettigi zamn olacak onu da biliyorum.şimdi ailelerin yanndayız.herkes var mı br haber diye bakıyor yüzümüze,bazıları soruyor...daha düşünmüyoruz,inşallah,kısmet falan demek ne zamana kadar beni kurtarır bilemiyorum((
ay canim napim unuttum herzaman gelmiyorsunki topaca :97::97:
e hersey normalse bide sogan suyu kürü dene sende bos durma bakim hadi yap:88:
meliscim yaaa bazi isimlerin anlamlari yanlis biliniyormus meliste bu isimlerin arasinda
melis ismini bende çok beğeniyorum. bu anlamlarınıda biliyorum sadece internette öyle okudum içime sinmedi o yüzden... yoksa çok güzel bir ismin var canım
nabersinizz kızlarrrrslm kılzar öyle hastayımki ,boğazlarım inmiş,nefes alırken sırtım ve göğsüm ağrıyo,üşütmüşüm sanırım,,, burda havalar çok sıcak değil,,,
dr antibiyotik yazdı ama içmeyecem sanırım,doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum,nane limon gibi,,,,,,,
karnım ağrıyoo,bebeğime bişi olcak diye korkuyorum,öksürürken karnım hopluyo resmen:85::85:
siz nasılsınızzzzzz
canım bi aksilik olmazsa 12 ağustos ta başlaması lazım
nabersinizz kızlarrrr
nabersinizz kızlarrrr
ebrucum benimm son adet tarhimm 11 temmuuzzduu galibaaÇ))ok canim
iyyim ben meliscim sen nasilsin, bu arada senin adetin tarihin kac canim_?
merhaba canım iyiym tatildeyiz ara ara giiriyorum ama yaz dolayısıyla herhalde kimsecikler yok(( özledim sohbetinizi...sen nasılısn?
ebrucum benimm son adet tarhimm 11 temmuuzzduu galibaaÇ))[/I][/B]
tamam listeye 11 temmuz yazarim:97::97:
tamamm canımm yazz senn saolsaınnn
ISIM...................BAT
semin_im............12 agustos
melisdeniz..........?
dilek911.............?
ebru32...............30 temmuz
lale1.................?
Sahgull..............?
canım benm bat en son 13 temmuzdu.hala yok.bugün tam 43 gün doldu bakalım sonunda nolcak?(((
Yaffff ben 11 temmuzu napim canim_??
Gecmis adet tarihin lazim degil bana batini söyleyiver bi zahmet:97: :97::97:
ISIM...................BAT
Kad_er................
ebru32...............30 temmuz
melisdeniz..........11 agustos
semin_im............12 agustos
dilek911.............?
lale1.................?
Sahgull..............?
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım. adet tarihlerini mi takip ediyorsunuz sizi sizibenimde normalde 21 günde olurdu 23 gün oldu tık yok. adet günüm 24 temmuz. valla anlamadım ne zaman olacağımı. bu günlerde olmam gerek. inş. olmam valla çok özlemişim sizi ya ama kimse de yok nette ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?