• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

doğumdan sonrada kış geliyor canım biz bu sene tatili unuttuk seneye acısını çıkarcaz:1::1:
sizin plan ne??

biz agustosun sonunda TRdeyiz yani bayrama orda olucaz insllh. 5 haftaligina, komple akdeniz ve ege turu yaptiktan sonra canakkaleye ablamin yanina ordanda yine almanyaya dönücez planda canim ama nasip kismet tabii

canim bende kacayim artik yemek hazirlicam yine görüsürüz insallah öptüm ikinizideee :54::54::54:

biz agustosun sonunda TRdeyiz yani bayrama orda olucaz insllh. 5 haftaligina, komple akdeniz ve ege turu yaptiktan sonra canakkaleye ablamin yanina ordanda yine almanyaya dönücez planda canim ama nasip kismet tabii

canim bende kacayim artik yemek hazirlicam yine görüsürüz insallah öptüm ikinizideee :54::54::54:

süpermiş:))
tamam canım öpüyoruz bizde seni ebru teyzesi:)))
kolay gelsin:71::71::71::71:

meliscim sen biraz anlatsanaya su hikayeni:1:
hic doktora gittinmi, esin gittimi???
bi sorun varmi yokmu??
ne zamandir deniyorsunuz???
.....
anlat bakim:40:
anlatmıştım yaa ebrucum:))unutunmuuu topiğin en başından beri burdayımmyaaa:61: bebek düşünmeye biz 1 yıldır devam ediyoruzz herhangi bir proplem yok çok şükürr rahim filmin kan testleri eşimin tetleri hepsi normal takdirrr artıkkk:68:

ahh canım ben zaten öyle pıt diye hamile kalanlara insanüstü varlıklarmıs gibi bakmaya başladım:))))) üzülme insalah olur bir sorun çıkmasında .zaten bir ayda hamile kalma ihtimali tamamen çift sağlıklı iken bile .ne kadar düşük di mi?ki bizim o ihtimal yerlerde...
:))lalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinn:9:

yok canım ya melisten vazgeçtik. burda bi yerde okudum yanlış bilinen isim anlamları diye bir başlıkmıydı neydi. melis bilindiği gibi bal arısı demek değilmiş, şişman ve tembel kişi demekmiş:1: öyle yazmışlardı. benimde içime sinmedi. doğruluk payı olmasa bile yinede koyamadım... Ece ismine karar verdik... nasıl sence???
melis çok ğzüel biir isim :47:

lalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinn:9:[/I][/B]

:[/I][/B]
valla canım benm ümitlerim bayagı azaldı ne bileyim tüp de denedik olmadı gerçi ilk deneme de olan da çok değil ama bilmiyorum.allah takdir ettigi zamn olacak onu da biliyorum.şimdi ailelerin yanndayız.herkes var mı br haber diye bakıyor yüzümüze,bazıları soruyor...daha düşünmüyoruz,inşallah,kısmet falan demek ne zamana kadar beni kurtarır bilemiyorum:(((

anlatmıştım yaa ebrucum:))unutunmuuu topiğin en başından beri burdayımmyaaa:61: bebek düşünmeye biz 1 yıldır devam ediyoruzz herhangi bir proplem yok çok şükürr rahim filmin kan testleri eşimin tetleri hepsi normal takdirrr artıkkk:68:

:))lalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinn:9:

melis çok ğzüel biir isim :47:

ay canim napim unuttum herzaman gelmiyorsunki topaca :97::97:
e hersey normalse bide sogan suyu kürü dene sende bos durma bakim hadi yap:88:

. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu:95:

meliscim yaaa bazi isimlerin anlamlari yanlis biliniyormus meliste bu isimlerin arasinda :31::31::31:

kızlarrr nerlerdesiniz ben daha yeni düzelebildim memleketteyim annemin bakımıyla ayağa kalktım çok şükür bide kız kardeşimin nişanı vardı ondan giremedim nete
özledim hepinizi...

slm kılzar öyle hastayımki ,:58:boğazlarım inmiş,nefes alırken sırtım ve göğsüm ağrıyo,üşütmüşüm sanırım,,,:59:burda havalar çok sıcak değil,,,
dr antibiyotik yazdı ama içmeyecem sanırım,doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum,nane limon gibi,,,,,,,
karnım ağrıyoo,bebeğime bişi olcak diye korkuyorum,öksürürken karnım hopluyo resmen:85::85:
siz nasılsınızzzzzz:40:

slm kılzar öyle hastayımki ,:58:boğazlarım inmiş,nefes alırken sırtım ve göğsüm ağrıyo,üşütmüşüm sanırım,,,:59:burda havalar çok sıcak değil,,,
dr antibiyotik yazdı ama içmeyecem sanırım,doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum,nane limon gibi,,,,,,,
karnım ağrıyoo,bebeğime bişi olcak diye korkuyorum,öksürürken karnım hopluyo resmen:85::85:
siz nasılsınızzzzzz:40:

gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah cabuk iyilesirsin canim :71::71:

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun kadercim. allah korur onu merak etme sen. bu arada yarın ben memlekete gidiyorum annemlerle. düğünümüz varda yakınımın. pazar döneceğim o zaman görüşürüz sizlerle. emin olun hep aklımda olacaksınız. özleyeceğim sizi. kayınvalidem burda ama :( fiziği hala devam ediyo ramazanda bile burda olacak valla kocamla bi özelim kalmadı misafirden offf offf. çok dertliyim çok. neyse açmayayım daha fena oluyorum. :50:

kızlarrr nerlerdesiniz ben daha yeni düzelebildim memleketteyim annemin bakımıyla ayağa kalktım çok şükür bide kız kardeşimin nişanı vardı ondan giremedim nete
özledim hepinizi...

gecmis olsun canim yaa:70::70:

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun kadercim. allah korur onu merak etme sen. bu arada yarın ben memlekete gidiyorum annemlerle. düğünümüz varda yakınımın. pazar döneceğim o zaman görüşürüz sizlerle. emin olun hep aklımda olacaksınız. özleyeceğim sizi. kayınvalidem burda ama :( fiziği hala devam ediyo ramazanda bile burda olacak valla kocamla bi özelim kalmadı misafirden offf offf. çok dertliyim çok. neyse açmayayım daha fena oluyorum. :50:

sagsalim git sagsalim gel dilekcim :70:

Back