• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlar ben bu aydaa hastaaa oldummm umutlanmıştım ama yokk:(hayırlsısı bakalımmm gelecek ayaa umutlar:49:

ahh canım ben zaten öyle pıt diye hamile kalanlara insanüstü varlıklarmıs gibi bakmaya başladım:))))) üzülme insalah olur bir sorun çıkmasında .zaten bir ayda hamile kalma ihtimali tamamen çift sağlıklı iken bile %20 .ne kadar düşük di mi?ki bizim o ihtimal yerlerde...

canım benm o akıntılar ve küçük kanamalar vardı ya onlar bitti ama hala adet olamadım.tatile cıkıyoruz haftasonu bu hafta içi gelseydi kontrole gidecektim adetin 2.günü ama yok hala gelmedi kontrolde yattı insallah agustosta tedavi tekrar baslayacakken sorun çıkmaz:((( bekliyorum ya ondan gelmiyor nazlandı:)))

hmmm anladim canim hayirlisi olsun bakalim, senin yasinlerde kaldi tamamlayamadik duayi Rabbim kabul eder insallah

Kizlaaaaarrrrr Kader arkadasimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür yaaa:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::64::64::64::64::64::74::74::74::65::65::65::65::65::65::65::65::92::92::92::119::119::119::119::119::119:

iyim bende kızalrrr yaz nezlesi devam ediyor hala bendee:(kışın olmmadımm

dilekk bi yreree gtiime özlerizz tabiii zaten kaç kişiyiz şurdaaa..:70:

merhaba kızlar

bende 2009 geliniyim 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum adım gülcan

biz de bebiş düşünüyoruz yeni başladık çalışmalara

beni aranıza alırsanız sevinirim

ben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi:69::69::12::12::6:
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18::19::21:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm:52::17::17::17:

ayyy ya dilek sende bi türlü kurtulamadin su misafirlerdeeen:50:
Allah sana kolaylik ve sabir versin ne diyim:nazar:

kızlar ayyy geçmişi okumamıştım bilmiyordum kaderin hamile kaldıgını. çoook sevindim. içim içime sıgmadı sanki kendim hamileymişim gibi sevindim.

kadercim allah tamamına erdirsin. Adına çok ama çok sevindim. Allah bizlere de nasip eder inş. Allahım analı babalı büyütsün. inş. sağlıklı hayırlı bi evladın olur canım. öpüyorum seni. eşinin heyecanını da anlıyorum. bizimde olsa eşlerimiz aynı sevinci yaşarlar emin ol. İnş.

benimde misafirlerim var annemler falan nete giremedim. inş. sağlıklı bi hamilelik geçirirsin tatlım kendine iyi bak. hepinizi öpüyorum.

aramıza yen, arkadaş katılmış hoşgeldin canım sende... :66::66:

kızlar ayyy geçmişi okumamıştım bilmiyordum kaderin hamile kaldıgını. çoook sevindim. içim içime sıgmadı sanki kendim hamileymişim gibi sevindim.

kadercim allah tamamına erdirsin. Adına çok ama çok sevindim. Allah bizlere de nasip eder inş. Allahım analı babalı büyütsün. inş. sağlıklı hayırlı bi evladın olur canım. öpüyorum seni. eşinin heyecanını da anlıyorum. bizimde olsa eşlerimiz aynı sevinci yaşarlar emin ol. İnş.

benimde misafirlerim var annemler falan nete giremedim. inş. sağlıklı bi hamilelik geçirirsin tatlım kendine iyi bak. hepinizi öpüyorum.

aramıza yen, arkadaş katılmış hoşgeldin canım sende... :66::66:

ayyy canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn,darısı sana olsun en kısa zamanda,,,,,çok sağol canım ya ,,,,inşlhh sizlerde en kısa zamandagüzel haberlerle gelirsinizz,,,
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin,sizlerede hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinnnn

hmmm anladim canim hayirlisi olsun bakalim, senin yasinlerde kaldi tamamlayamadik duayi Rabbim kabul eder insallah
walla canım sen yasinleri merak etme ben artık okuyamayacagım ama ben onu arkadaşlarıma okuturum hatta arıyorum şimdi.yarım kalmasın.Allah kabul eder inşallah.hem bugün kandil ya daha rahat okurlar.

evet yaaa bende sinir oldum:19::19: iyyim iste canim bildigin gibii:1: sen nasilsinn tam olarak kac haftaliksin simdi :9:

30 haftalık:1::1::1:
az kaldı gibi ama hiç geçmiyor inanki... geri sayım başladı 8 hafta kaldı eylül 17 gibi dedi doktor.. korkularımda başladı:18::18::18: ama bir an önce olsun bitsin istiyorum. hele şu sıcaklarda:37::37::37:

30 haftalık:1::1::1:
az kaldı gibi ama hiç geçmiyor inanki... geri sayım başladı 8 hafta kaldı eylül 17 gibi dedi doktor.. korkularımda başladı:18::18::18: ama bir an önce olsun bitsin istiyorum. hele şu sıcaklarda:37::37::37:

ooo maasallah baya az kalmis:66::nazar::nazar:
korkma canim yaa niye korkuyorsun:70: 17 eylülde belki bende TRde olabilirim ama nete girmeye calisirim, insallah cok kolay gecer dogumunda, ay bu sicaklardada insan bunaliyo tabi bide sen iki canlisin kolay gelsin valla canim:70::70: kizinin ismi belli oldumu canim hala Melis mi diyorsun_??

ooo maasallah baya az kalmis:66::nazar::nazar:
korkma canim yaa niye korkuyorsun:70: 17 eylülde belki bende TRde olabilirim ama nete girmeye calisirim, insallah cok kolay gecer dogumunda, ay bu sicaklardada insan bunaliyo tabi bide sen iki canlisin kolay gelsin valla canim:70::70: kizinin ismi belli oldumu canim hala Melis mi diyorsun_??

yok canım ya melisten vazgeçtik. burda bi yerde okudum yanlış bilinen isim anlamları diye bir başlıkmıydı neydi. melis bilindiği gibi bal arısı demek değilmiş, şişman ve tembel kişi demekmiş:1: öyle yazmışlardı. benimde içime sinmedi. doğruluk payı olmasa bile yinede koyamadım... Ece ismine karar verdik... nasıl sence???

yok canım ya melisten vazgeçtik. burda bi yerde okudum yanlış bilinen isim anlamları diye bir başlıkmıydı neydi. melis bilindiği gibi bal arısı demek değilmiş, şişman ve tembel kişi demekmiş:1: öyle yazmışlardı. benimde içime sinmedi. doğruluk payı olmasa bile yinede koyamadım... Ece ismine karar verdik... nasıl sence???

ece kralice anlamina geliyordu demi canim, ece ismini bende cok begeniyorum, ece-ada-ege gibi kisa isimlere bayiliorum:66: bence guzel canim :34:

ece kralice anlamina geliyordu demi canim, ece ismini bende cok begeniyorum, ece-ada-ege gibi kisa isimlere bayiliorum:66: bence guzel canim :34:

evet kraliçe anlamına geliyor...
bende beğendim. zaten bu isim mevzusu çok uzamıştı isimsiz kalacak sandım:)) daha 1 hafta falan oldu ece ismine karar vereli:1::1:
hep ben anlattım ya sende ne var ne yok canım... sonuçların iyi çıkmış çok şükür... şimdi ilaç falan kullanmıyosun dimi artık

evet kraliçe anlamına geliyor...
bende beğendim. zaten bu isim mevzusu çok uzamıştı isimsiz kalacak sandım:)) daha 1 hafta falan oldu ece ismine karar vereli:1::1:
hep ben anlattım ya sende ne var ne yok canım... sonuçların iyi çıkmış çok şükür... şimdi ilaç falan kullanmıyosun dimi artık

kullaniyorum canim ilaca devam, hamileliktede kullanicam mecburen, biraz riskli bir gebelik olacak ama hayirlisi olsun bakalim:18:
belki ilaci dogumdan sonra birakirim artik doktorum ne derse:31:
yalniz sonucumu telde ögrendim, doktor degilde asistani söyledi,:19::19: sonuc kagidimida p.tesi alirim belki, prolaktinimide merak ediyorum kac cikti acaba:18:

kullaniyorum canim ilaca devam, hamileliktede kullanicam mecburen, biraz riskli bir gebelik olacak ama hayirlisi olsun bakalim:18:
belki ilaci dogumdan sonra birakirim artik doktorum ne derse:31:
yalniz sonucumu telde ögrendim, doktor degilde asistani söyledi,:19::19: sonuc kagidimida p.tesi alirim belki, prolaktinimide merak ediyorum kac cikti acaba:18:

hayırlısı canım ya sağlıklı bir şekilde hamile kalda doktor takibiyle bişey olmaz inşallah...
ne zaman adet günün???

Back