• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ISIM----------------------BAT

dilek911-------------------24 temmuz
ebru32--------------------30 temmuz
melisdeniz-----------------11 agustos
semin_im------------------12 agustos
lale1----------------------?
Sahgull--------------------?

HAMILELERIMIZ

Kad_er..............:49::49: :nazar::nazar:

hadi hayirlisi canim insallah hamilesindir, haber ver bize durumundan meraktan catlarim yoksam :27::27::27:

inş canım ya ne kadar istiyorum bi bilsen. hayırlısı artık. haber veriririm tabi ama sanki olacak gibiyim. belim ağrıyo. şişmedim de ne bileyim anlamadım kendimi dinlemek istemiyorum artık. hayal kırıklıgı yaşıyorum sonra.:50:

bu arada bugün evlilik yıldönümüm. inş. bize en büyük hediye hamile olmam olur herhalde. neyse dediğimiz gibi hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
inş canım ya ne kadar istiyorum bi bilsen. hayırlısı artık. haber veriririm tabi ama sanki olacak gibiyim. belim ağrıyo. şişmedim de ne bileyim anlamadım kendimi dinlemek istemiyorum artık. hayal kırıklıgı yaşıyorum sonra.:50:

bu arada bugün evlilik yıldönümüm. inş. bize en büyük hediye hamile olmam olur herhalde. neyse dediğimiz gibi hayırlısı olsun.

evliliginiz daima mutlu huzurlu ve tüm güzelliklerle sürsün canimmm :16::16:
Insallah bu özel günde birde hayirli haber alirsinizzz :emir_bebek: :nazar::nazar:

Hosbuldukk.. Rabbim herkese nasip etsinn ben 3 yıllık ewliyim daha yeni denemeye başladım adetımde gecıktıı cok gergınımm tamamn pskolojk oldugunu dusunuorum adet olckmısım gıbı kasıklrım agrıoo hıcbı belırtı yok :D hayırlısıı olsun beklemeye dewam :)

Hosbuldukk.. Rabbim herkese nasip etsinn ben 3 yıllık ewliyim daha yeni denemeye başladım adetımde gecıktıı cok gergınımm tamamn pskolojk oldugunu dusunuorum adet olckmısım gıbı kasıklrım agrıoo hıcbı belırtı yok :D hayırlısıı olsun beklemeye dewam :)

adetin kac gün gecikti canim_? Insallah hamilesindirrr :9::9:
zaten adet olacakmissin gibi olurmus hamile olsanda ama bi türlü adet olamazmissin :1:
bu arada adet tarihin kac yazayimmi senide listeye_?

yok anammmm ole bı denemeye hamılemı kalınır tamamen pskolık oldugunu dusunuorum 6 gun sekti amaa yanı yok olamaz ben hamıle olamam yanı :))) ama ben troıd hastayım her ay tahlıl werıorum bu haftaıcı yıne tahlıl wercm eger yıne adet grmezsm hastanede test yaptrcm olmazda ıstee beyın rahatlasınn adet gercklessınn onumuze bakalım dıe :D

yok anammmm ole bı denemeye hamılemı kalınır tamamen pskolık oldugunu dusunuorum 6 gun sekti amaa yanı yok olamaz ben hamıle olamam yanı :))) ama ben troıd hastayım her ay tahlıl werıorum bu haftaıcı yıne tahlıl wercm eger yıne adet grmezsm hastanede test yaptrcm olmazda ıstee beyın rahatlasınn adet gercklessınn onumuze bakalım dıe :D

aa niye olmasin canim, ilk denemede tutturanlar cok :)))
Insallah sende ilk denemede tutturmussundurrr :1:
Hic test yaptinmi_???
ben olsam hic vakit kaybetmem bi test yaparim, hem kafamda rahatlamis olur :61:
bu arada bende troid hastasiyim :97:

Çağın hastalıgı mubarek benımkı calısmıo bı degısık bıseylerr cocuk yapım dıe dr gttım 9 ay once bı tahlıl sonclrı cıktı benden dr dedıkı bana sen kendıne bakamıosun ne cocuguu :))) dedım pekıalaa bende ozaman once kendıme bakarım :)) 9 aydır folık asıt kan ılacı bıde bu troıd ılacını ıcıorumm ama daha ılkkez bu ay denemeye baasladık o yuzden hemen ole cocuk olmaz bedawadn gıbı gelıo :))) ınsnlr okdr ugrasıo ben ılk denedımde olmaz gıbı gelıo ıste :)) teste gelınce ewde test war ama bnm ıcımde hıc ınanc olmadıgı ıcın elım hıc gıtmıoo hıcbı belırtıde yok hamılelık bukdr rahatmı baslıo mıllet sorular sorular ws wsssss :))))

Çağın hastalıgı mubarek benımkı calısmıo bı degısık bıseylerr cocuk yapım dıe dr gttım 9 ay once bı tahlıl sonclrı cıktı benden dr dedıkı bana sen kendıne bakamıosun ne cocuguu :))) dedım pekıalaa bende ozaman once kendıme bakarım :)) 9 aydır folık asıt kan ılacı bıde bu troıd ılacını ıcıorumm ama daha ılkkez bu ay denemeye baasladık o yuzden hemen ole cocuk olmaz bedawadn gıbı gelıo :))) ınsnlr okdr ugrasıo ben ılk denedımde olmaz gıbı gelıo ıste :)) teste gelınce ewde test war ama bnm ıcımde hıc ınanc olmadıgı ıcın elım hıc gıtmıoo hıcbı belırtıde yok hamılelık bukdr rahatmı baslıo mıllet sorular sorular ws wsssss :))))

bebek rahim icine ekildikten sonra baslar belirtiler, hemen öle belirti olcak diye bisey yokki, bide herkeste belirti olcak diye biseyde yok, belirtilere fazla takilma derim:))
ve hemen idrar testinide yap, adetin bosu bosuna gecikmedi ya canim nasil böyle rahat durabiliyorsun:52:
benimde troid bezim yavas calisiyor, 2 ay ilac kullandim ve simdi sonuclar cok iyi cikti cok sükür..

Yaaa bı dur sımdı gaza getrme benııı benm hıc aklımda ole bı dusunce yok :)))) duruorum rahat cunkuu merak edıp bı hewsle test yapmak ıstemıorumm sonra cıkmıckkk hc o moda grmedım dahaa grmek ıstemıorumm olacagı wrsada olmuoo uzuoo gıdıoo sonraa hayırlısıııı hele bı yerlessınn rahmımeee yerım onu bennnn mnkkkk kusumm benmmm :))) gordunmu bakkkk sımdı dogmamıss cocugaa don bıcdırttın banaaa hıc aklımda olee seyler yok idiiiiiiiii :)))):52:

Yaaa bı dur sımdı gaza getrme benııı benm hıc aklımda ole bı dusunce yok :)))) duruorum rahat cunkuu merak edıp bı hewsle test yapmak ıstemıorumm sonra cıkmıckkk hc o moda grmedım dahaa grmek ıstemıorumm olacagı wrsada olmuoo uzuoo gıdıoo sonraa hayırlısıııı hele bı yerlessınn rahmımeee yerım onu bennnn mnkkkk kusumm benmmm :))) gordunmu bakkkk sımdı dogmamıss cocugaa don bıcdırttın banaaa hıc aklımda olee seyler yok idiiiiiiiii :)))):52:

canim senin bebis eger yerlestiyse coktan yerlesmistir rahmine :)))
adet tarihini bi bilsem hesaplatirizda:27::27:??

Hesaplat bakalımmm gecen ay 20 si idi tarhim we 30 gunde bır adet goruorum ewett beklıorum hamılemıyım degılmıyımmm azzzzzzzzzz sonraaa :))

hesaplattim, 13 Temmuz canim :27: 5 haftalikta hamilesin :60::60::60:
ama tabiiiii kanda da cikarsa, hemen yarin git bi kan testi yaptir cok gec kalmadan :27:
saka tabiki sen bilirsin canim seni zorlicak degilim :1::33::61:

hesaplattim, 13 Temmuz canim :27: 5 haftalikta hamilesin :60::60::60:
ama tabiiiii kanda da cikarsa, hemen yarin git bi kan testi yaptir cok gec kalmadan :27:
saka tabiki sen bilirsin canim seni zorlicak degilim :1::33::61:

bidee 5 haftalık hamıleyım :)))))))))) EY gÜZEL ALLH ım :D:D tmm ıste tahlıl wermeye gıtcm ozaman bunada baktrcm degılımde ısteee umut fakırın ekmegıı be ablaa naparsın :)))

Back