• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Slm canım ben 10 aylık evliyim yeni sayılır.. daha bebek düşünmüyoruz biz ama arada aklımıza gelmiyo değil.. bazen bebek kıyafetlerine bakıyor buluyoruz kendimizi..:78:

evliliginiz daima mutlu huzurlu ve tüm güzelliklerle sürsün canimmm :16::16:
Insallah bu özel günde birde hayirli haber alirsinizzz :emir_bebek: :nazar::nazar:

sağol şekerim allah hepimizin evliliklerini huzurlu ve mutlu vede çocuklu olarak sürdürmek nasip etsin :66:

Evli mutlu çoçuksuzummm amaa ewli mutluu çoçuklu olmak istiyorumm artık :)) bu durumda gidiyimmii :)))

merhaba canım hoşgeldin okudum ebruşumla yazdıklarınızı. valla bende merak ettim evde varsa yap testini madem de bizi de rahatlat. bak benimde 2 gün geçti düşünüp duruyorum acaba hamile mi kaldım diye biraz daha bekleyip test yapacağım.

Slm kızlar bende sizdenimm gelebilirmiyim ?? :10:

merhaba aramıza hoşgeldin..

dileeeeeeeeeeekkkkkkk:52::52::52::52::52:

efendim canımcım. söyle kuşum seni dinliyom:69:

Slm canım ben 10 aylık evliyim yeni sayılır.. daha bebek düşünmüyoruz biz ama arada aklımıza gelmiyo değil.. bazen bebek kıyafetlerine bakıyor buluyoruz kendimizi..:78:

ayyy ne guzel daha yeni evliymissiniz biz eskidik artik 2 sene olcak :1:
Insallah Rabbim gönlüne göre verir canim :16::16:

sağol şekerim allah hepimizin evliliklerini huzurlu ve mutlu vede çocuklu olarak sürdürmek nasip etsin :66:

merhaba canım hoşgeldin okudum ebruşumla yazdıklarınızı. valla bende merak ettim evde varsa yap testini madem de bizi de rahatlat. bak benimde 2 gün geçti düşünüp duruyorum acaba hamile mi kaldım diye biraz daha bekleyip test yapacağım.

merhaba aramıza hoşgeldin..

efendim canımcım. söyle kuşum seni dinliyom:69:

hosgeldin canim ösledimmm seniiiiii :54::54:
canim yaaa adetin geciktiya cok fazla bekleme bence hemen bi test yap yarin sabah idrariyla, tabi eger adet olmazsan :18::18:

hoşbulduk dılek merak etck bısey yok 5 haftalık hamıleymısım ıstee :)))))))) yaa kendımı uzmek ıstemıorumm ewde test wr ama elım hıc gıtmıoo bı kac ıcınde hastaneye gıdıp test wercm tsh kontrlu ıcın ozaman onada baktrcmm söz :)

hoşbulduk dılek merak etck bısey yok 5 haftalık hamıleymısım ıstee :)))))))) yaa kendımı uzmek ıstemıorumm ewde test wr ama elım hıc gıtmıoo bı kac ıcınde hastaneye gıdıp test wercm tsh kontrlu ıcın ozaman onada baktrcmm söz :)

tamam madem bize de haber ver. allah gönlüne göre versin. benimde bi sene oldu bak yok ortalıkta bebiş falan. bebk isteğim daha da depreşiyo valla gün geçtikçe. neyse hayırlısı olsun ne diyelim. :49:

tamam madem bize de haber ver. allah gönlüne göre versin. benimde bi sene oldu bak yok ortalıkta bebiş falan. bebk isteğim daha da depreşiyo valla gün geçtikçe. neyse hayırlısı olsun ne diyelim. :49:

ewettt olee oluomus gercktn ıste kaptrmak ıstemıorum bende kendımı daha ılkkez bu ay denedımm ole hemen olmaz dıe dusundumdn kapılmak ıstemıorummm :)) Rabbım ısteyen herkese hayırlısını nasıp etsın ınsallahh..

hosgeldin canim ösledimmm seniiiiii :54::54:
canim yaaa adetin geciktiya cok fazla bekleme bence hemen bi test yap yarin sabah idrariyla, tabi eger adet olmazsan :18::18:

evet canım yarın kursum var eğer olmazsam yarın eve gelirken test alacağım tabi çıkar mı bilmiyom varsa da ama olsun düşünmektense :40: 3 gün oldu işte olmam gerekiyordu ama neyse yarını bekleyip ondan sonra karar vereyim en iyisi. kader nerde hala dönmedi mi tatilden kız.

Son düzenleme:
evet canım yarın kursum var eğer olmazsam yarın eve gelirken test alacağım tabi çıkar mı bilmiyom varsa da ama olsun düşünmektense :40: 3 gün oldu işte olmam gerekiyordu ama neyse yarını bekleyip ondan sonra karar vereyim en iyisi. kader nerde hala dönmedi mi tatilden kız.

tamam canim, test yaparsan bizede haber verrr :16::16:
Kader yarin dönüyor evine, yarin görüsürüz onlada belki burda :66:
benim adetede 5 gün kaldi :18::18:

yook nerdee biz daha düşünmede kalacaz sanırım.
İş başvurularında bulunuyorum yeni mezun oldum zaten şuan için en azından 2 yıl dolduktan sonra düşünüyoruz tatlım.:82:

yook nerdee biz daha düşünmede kalacaz sanırım.
İş başvurularında bulunuyorum yeni mezun oldum zaten şuan için en azından 2 yıl dolduktan sonra düşünüyoruz tatlım.:82:

ha ok canim, ama 3 ay öncesinden folik asiti kullanmayi unutma canim, cok önemli, Insallah cok bekletmeden gelir bebisiniz, beklemek cok zor :31::31:

Back