insallah canim, adetim 30 temmuzda sanirim:44: simdi yumurtlama günlerimdeyim insallah tutar :18:
hadi inşallah tutar canım sendende güzel bir haber alırız... kadere çok sevindim darısı sana en kısa zamanda
Amin canim insallah
senin tatil yokmu_??
valla canım bu halde nereye gideyimki.. çok istiyorum ama yola gitmek istemiyorum evde dinlenerek geçiriyorum işte tatili
doğumdan sonrada kış geliyor canım biz bu sene tatili unuttuk seneye acısını çıkarcazo da iyi canim, dinlen iste ne güzel, zaten az kaldi, dogumdan sonra gidersiniz ailecek
doğumdan sonrada kış geliyor canım biz bu sene tatili unuttuk seneye acısını çıkarcaz
sizin plan ne??
biz agustosun sonunda TRdeyiz yani bayrama orda olucaz insllh. 5 haftaligina, komple akdeniz ve ege turu yaptiktan sonra canakkaleye ablamin yanina ordanda yine almanyaya dönücez planda canim ama nasip kismet tabii
canim bende kacayim artik yemek hazirlicam yine görüsürüz insallah öptüm ikinizideee
süpermiş:))
tamam canım öpüyoruz bizde seni ebru teyzesi:)))
kolay gelsin
anlatmıştım yaa ebrucum:))unutunmuuu topiğin en başından beri burdayımmyaaameliscim sen biraz anlatsanaya su hikayeni
hic doktora gittinmi, esin gittimi???
bi sorun varmi yokmu??
ne zamandir deniyorsunuz???
.....
anlat bakim
:))lalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinnahh canım ben zaten öyle pıt diye hamile kalanlara insanüstü varlıklarmıs gibi bakmaya başladım:))))) üzülme insalah olur bir sorun çıkmasında .zaten bir ayda hamile kalma ihtimali tamamen çift sağlıklı iken bile .ne kadar düşük di mi?ki bizim o ihtimal yerlerde...
melis çok ğzüel biir isimyok canım ya melisten vazgeçtik. burda bi yerde okudum yanlış bilinen isim anlamları diye bir başlıkmıydı neydi. melis bilindiği gibi bal arısı demek değilmiş, şişman ve tembel kişi demekmişöyle yazmışlardı. benimde içime sinmedi. doğruluk payı olmasa bile yinede koyamadım... Ece ismine karar verdik... nasıl sence???
valla canım benm ümitlerim bayagı azaldı ne bileyim tüp de denedik olmadı gerçi ilk deneme de olan da çok değil ama bilmiyorum.allah takdir ettigi zamn olacak onu da biliyorum.şimdi ailelerin yanndayız.herkes var mı br haber diye bakıyor yüzümüze,bazıları soruyor...daha düşünmüyoruz,inşallah,kısmet falan demek ne zamana kadar beni kurtarır bilemiyorumlalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinn[/I][/B]
:[/I][/B]
anlatmıştım yaa ebrucum:))unutunmuuu topiğin en başından beri burdayımmyaaabebek düşünmeye biz 1 yıldır devam ediyoruzz herhangi bir proplem yok çok şükürr rahim filmin kan testleri eşimin tetleri hepsi normal takdirrr artıkkk
:))lalecim napalım yaa kısmet iştee:)biğün bizede denk gelirmi nedersinn
melis çok ğzüel biir isim
. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu:95:
merhaba kızlar
bende 2009 geliniyim 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum adım gülcan
biz de bebiş düşünüyoruz yeni başladık çalışmalara
beni aranıza alırsanız sevinirim
. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu:95:
slm kılzar öyle hastayımki ,boğazlarım inmiş,nefes alırken sırtım ve göğsüm ağrıyo,üşütmüşüm sanırım,,, burda havalar çok sıcak değil,,,
dr antibiyotik yazdı ama içmeyecem sanırım,doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum,nane limon gibi,,,,,,,
karnım ağrıyoo,bebeğime bişi olcak diye korkuyorum,öksürürken karnım hopluyo resmen:85::85:
siz nasılsınızzzzzz
kızlarrr nerlerdesiniz ben daha yeni düzelebildim memleketteyim annemin bakımıyla ayağa kalktım çok şükür bide kız kardeşimin nişanı vardı ondan giremedim nete
özledim hepinizi...
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun kadercim. allah korur onu merak etme sen. bu arada yarın ben memlekete gidiyorum annemlerle. düğünümüz varda yakınımın. pazar döneceğim o zaman görüşürüz sizlerle. emin olun hep aklımda olacaksınız. özleyeceğim sizi. kayınvalidem burda amafiziği hala devam ediyo ramazanda bile burda olacak valla kocamla bi özelim kalmadı misafirden offf offf. çok dertliyim çok. neyse açmayayım daha fena oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?