• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi:69::69::12::12::6:
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18::19::21:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm:52::17::17::17:

canimmmmmm seni burda görmek ne kadar güzel yaaa özlemisim vallaa:52::52:

ebrucum faceden msj nı aldım burdan yazayım dedim,,,sen dr ile yüz yüze git görüş,ve sonuçlarının kağıdını al,,,,oradaki asişstan sölememiş ama
sen ona göre çalışmalara başlayacan çünkü,,üstüne düşş,,,prolaktin kaç troid kaç,bide bi değerlendirelim kafamızda değilmiii:27::27::27:
dr ile bizzat görüş yaniii

aynen canim ya bende öyle düsündüm, bi ara tel acip randevu alicam, agustos ayinin sonundada ev doktoruma gidicem o da kan almisti ilacimi verende o, belki o daha iyi söyler ne yapacagimi degerlerimin ne oldugunu falan, ama bu kadin doktorumada gideyim ben yinede:40:

sen ne yaptin canim esin ne dedi sevinmistir kesin, annenlerinde haberi varmi ayyyy anlat anlat hadiiiiii :64::64:

canimmmmmm seni burda görmek ne kadar güzel yaaa özlemisim vallaa:52::52:

aynen canim ya bende öyle düsündüm, bi ara tel acip randevu alicam, agustos ayinin sonundada ev doktoruma gidicem o da kan almisti ilacimi verende o, belki o daha iyi söyler ne yapacagimi degerlerimin ne oldugunu falan, ama bu kadin doktorumada gideyim ben yinede:40:

sen ne yaptin canim esin ne dedi sevinmistir kesin, annenlerinde haberi varmi ayyyy anlat anlat hadiiiiii :64::64:

bende özledim valla hepiniziii,,,,:69::69:
git ebrucum git ,ikisinide git gerekirsee,,,:9:
ama sonuçlar iyi ise neden devam et diyorki acaba ilaca,asistana güvenipte yanlış bişi yapmaaa canım,ikisisnede gittt:16:
eşime gece 12 de söledim doğum günü bugün zaten,,,doğum gününü kutlkayıp,testi gösterdim hemen,,,:69::69::71::71:
mutluluktan uçtuu varya,hiç yatamadı gariibm:69::69::69:
beni uyutmuyo,konuşalım diyo,eli göbişimde devamlı:69::69::69:
gülüyo hepp,,,benide uyku bastırıyoo,,,:75:
öle uyumuşuz işte:37:
sabahta kan testi yaptırdım ,3,30 sonuçları alıcammm:nazar::emir_bebek::49:
şimdi pasta alıcam onada doğum gününü kutlayalımmm:71::71::70::70:
akrabalar hep burda bide,farklı şehirlerden geldi hepsi,bu haber varya evi coşturduuuu:52::52::52:
ev çalkalanıyo kader hamile diyeee:74::92::62::62::64::64::65::65::66::66:

ama sonuçlar iyi ise neden devam et diyorki acaba ilaca,asistana güvenipte yanlış bişi yapmaaa canım,ikisisnede gittt:16:
eşime gece 12 de söledim doğum günü bugün zaten,,,doğum gününü kutlkayıp,testi gösterdim hemen,,,:69::69::71::71:
akrabalar hep burda bide,farklı şehirlerden geldi hepsi,bu haber varya evi coşturduuuu:52::52::52:

ayyy süper canim yaa cok heyecanliiii :52: Rabbim gönlüne göre verdi iste cok sükür :16::70::70::70::70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kan testinide alir almaz yaz bize meraktan catlarim yoksa :52:
esininde yasi uzun dogum günüde kutlu olsun canim :71:

selam kizlar bugün doktorumu aradim ve degerlerim iyi cikti cok sükür :16:
canımmm çok sevindimmm.hadii bakalım bebiş de gelsin insallah sag salim...:)))
ben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi:69::69::12::12::6:
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18::19::21:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm:52::17::17::17:
hayırlı olsun canım çok ama ben pes ettim edicem valla artık:(((
uff nasıl gözlerrim nemlendi:((( nasıl özendim sana.insallah son güne kadar hersey yolunda giderrr:)))
sağolun kızlarr,,,,değerim 2656 çıktı,,,,sat 12 haziran normalmi acepp

biraz çok geldi bana.ikiz mi acaba ??? bilmiyorum yine de ama ...

canımmm çok sevindimmm.hadii bakalım bebiş de gelsin insallah sag salim...:)))

hayırlı olsun canım çok ama ben pes ettim edicem valla artık:(((

uff nasıl gözlerrim nemlendi:((( nasıl özendim sana.insallah son güne kadar hersey yolunda giderrr:)))

biraz çok geldi bana.ikiz mi acaba ??? bilmiyorum yine de ama ...

insallah canim cok sagol :16::16::16:

slm canlarım nasılsınız?? bende iyiyim lalecim. annem oldu ameliyat bugün çıktı.. şimdi bizde yatıyo gelen giden falan. giremiyorum bu aralar kusura bakmayın sizleri de çook özledim he. geçmişi de okuyamadım. birazdan komşularım gelecek. çıkarım netten hemen. eee sizde ne var ne yok? arada bakmaya çalışacağım. kızlar benim için dua edin. evin kalabalıgından aptal gibi oldum. çok fenayım yorgunluktan gözlerim bile ölü balık gibi bakıyo :27: eşim bişey diyo hemen unutuyorum anlamıyorum. herhalde uykusuzluktan oldum böyle :52: bizim bebiş işi de yatıyo bu durumda. yumurtlama dönemimi hiç bu kadar verimsiz geçirmemiştim. hem bebk istiyorlar annemler annesigil hemde çocuk yaptırmaya fırsat vermiyolar he ayy ben çok fenayım ya :27: ama öyle değil mi ya. bu ay da olmaz beklemiyorum offff offffffff :43:

slm canlarım nasılsınız?? bende iyiyim lalecim. annem oldu ameliyat bugün çıktı.. şimdi bizde yatıyo gelen giden falan. giremiyorum bu aralar kusura bakmayın sizleri de çook özledim he. geçmişi de okuyamadım. birazdan komşularım gelecek. çıkarım netten hemen. eee sizde ne var ne yok? arada bakmaya çalışacağım. kızlar benim için dua edin. evin kalabalıgından aptal gibi oldum. çok fenayım yorgunluktan gözlerim bile ölü balık gibi bakıyo :27: eşim bişey diyo hemen unutuyorum anlamıyorum. herhalde uykusuzluktan oldum böyle :52: bizim bebiş işi de yatıyo bu durumda. yumurtlama dönemimi hiç bu kadar verimsiz geçirmemiştim. hem bebk istiyorlar annemler annesigil hemde çocuk yaptırmaya fırsat vermiyolar he ayy ben çok fenayım ya :27: ama öyle değil mi ya. bu ay da olmaz beklemiyorum offff offffffff :43:

ayyy ya dilek sende bi türlü kurtulamadin su misafirlerdeeen:50:
Allah sana kolaylik ve sabir versin ne diyim:nazar:

canım çok geçmiş olsun haklsıın valla misafir varken aynen bende öyle oluyorum.gelen bir hafta falan kalıyor gittiklerinde ben de bitmiiş oluyorum senn gibi.hem servis hizmet yemek çay gezdirme vs çok zor:(((bir taraftan da okul.beklicekler valla kendileri yüzünden olmuyor değil mi canım insan yorgunluktan eşinii bile görmüyor ki birde yumurtlama gününü hesaplayabilesin:(((insallah sen gönder onları br an önce iyileştirip te yazın çalısmalar tam gaz devam eder:)))
ben iyyim canim sen nasilsin, senin tüp bebek isi nolmustu ya :26:

canım benm o akıntılar ve küçük kanamalar vardı ya onlar bitti ama hala adet olamadım.tatile cıkıyoruz haftasonu bu hafta içi gelseydi kontrole gidecektim adetin 2.günü ama yok hala gelmedi kontrolde yattı insallah agustosta tedavi tekrar baslayacakken sorun çıkmaz:((( bekliyorum ya ondan gelmiyor nazlandı:)))

Back