ben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm
ebrucum faceden msj nı aldım burdan yazayım dedim,,,sen dr ile yüz yüze git görüş,ve sonuçlarının kağıdını al,,,,oradaki asişstan sölememiş ama
sen ona göre çalışmalara başlayacan çünkü,,üstüne düşş,,,prolaktin kaç troid kaç,bide bi değerlendirelim kafamızda değilmiii
dr ile bizzat görüş yaniii
canimmmmmm seni burda görmek ne kadar güzel yaaa özlemisim vallaa
aynen canim ya bende öyle düsündüm, bi ara tel acip randevu alicam, agustos ayinin sonundada ev doktoruma gidicem o da kan almisti ilacimi verende o, belki o daha iyi söyler ne yapacagimi degerlerimin ne oldugunu falan, ama bu kadin doktorumada gideyim ben yinede
sen ne yaptin canim esin ne dedi sevinmistir kesin, annenlerinde haberi varmi ayyyy anlat anlat hadiiiiii
bende özledim valla hepiniziii,,,,
git ebrucum git ,ikisinide git gerekirsee,,,
ama sonuçlar iyi ise neden devam et diyorki acaba ilaca,asistana güvenipte yanlış bişi yapmaaa canım,ikisisnede gittt
eşime gece 12 de söledim doğum günü bugün zaten,,,doğum gününü kutlkayıp,testi gösterdim hemen,,,
mutluluktan uçtuu varya,hiç yatamadı gariibm
beni uyutmuyo,konuşalım diyo,eli göbişimde devamlı
gülüyo hepp,,,benide uyku bastırıyoo,,,
öle uyumuşuz işte
sabahta kan testi yaptırdım ,3,30 sonuçları alıcammm
şimdi pasta alıcam onada doğum gününü kutlayalımmm
akrabalar hep burda bide,farklı şehirlerden geldi hepsi,bu haber varya evi coşturduuuu
ev çalkalanıyo kader hamile diyeee:92:
canim biz faceden görüsüyoruz, yakinda gelir o da yine, ama suanda tatilde telden yaziyor Güllüde Kaderde, ayyyy süper yaaa
çok sevindim bendeee devamıda gelir inşş..selam kizlar bugün doktorumu aradim ve degerlerim iyi cikti cok sükür
çok sevindim bendeee devamıda gelir inşş..
ebrucum senind etestler güzell çıkmışş ohhh hadi biz kaldık ğülüdemi hamiş yoksammm
ayyy süper canim yaa cok heyecanliiiiRabbim gönlüne göre verdi iste cok sükür
kan testinide alir almaz yaz bize meraktan catlarim yoksa
esininde yasi uzun dogum günüde kutlu olsun canim
çok sevindim bendeee devamıda gelir inşş..
hadii hepimizz inş ebruucumsaol canim evet ya cok sükür iyiymis ama ilaca devamm... güllü hamile degil canim, insallah o da hamile kalir
gayet normall kadercim hadi hayırlısıııı topiğimiz ilk hamiş haberini verdisağolun kızlarr,,,,değerim 2656 çıktı,,,,sat 12 haziran normalmi acepp
canımmm çok sevindimmm.hadii bakalım bebiş de gelsin insallah sag salim...:)))selam kizlar bugün doktorumu aradim ve degerlerim iyi cikti cok sükür
hayırlı olsun canım çok ama ben pes ettim edicem valla artıkben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm
uff nasıl gözlerrim nemlendibende özledim valla hepiniziii,,,,
git ebrucum git ,ikisinide git gerekirsee,,,
ama sonuçlar iyi ise neden devam et diyorki acaba ilaca,asistana güvenipte yanlış bişi yapmaaa canım,ikisisnede gittt
eşime gece 12 de söledim doğum günü bugün zaten,,,doğum gününü kutlkayıp,testi gösterdim hemen,,,
mutluluktan uçtuu varya,hiç yatamadı gariibm
beni uyutmuyo,konuşalım diyo,eli göbişimde devamlı
gülüyo hepp,,,benide uyku bastırıyoo,,,
öle uyumuşuz işte
sabahta kan testi yaptırdım ,3,30 sonuçları alıcammm
şimdi pasta alıcam onada doğum gününü kutlayalımmm
akrabalar hep burda bide,farklı şehirlerden geldi hepsi,bu haber varya evi coşturduuuu
ev çalkalanıyo kader hamile diyeee:92:
sağolun kızlarr,,,,değerim 2656 çıktı,,,,sat 12 haziran normalmi acepp
sağolun kızlarr,,,,değerim 2656 çıktı,,,,sat 12 haziran normalmi acepp
canımmm çok sevindimmm.hadii bakalım bebiş de gelsin insallah sag salim...:)))
hayırlı olsun canım çok ama ben pes ettim edicem valla artık((
uff nasıl gözlerrim nemlendi(( nasıl özendim sana.insallah son güne kadar hersey yolunda giderrr:)))
biraz çok geldi bana.ikiz mi acaba ??? bilmiyorum yine de ama ...
slm canlarım nasılsınız?? bende iyiyim lalecim. annem oldu ameliyat bugün çıktı.. şimdi bizde yatıyo gelen giden falan. giremiyorum bu aralar kusura bakmayın sizleri de çook özledim he. geçmişi de okuyamadım. birazdan komşularım gelecek. çıkarım netten hemen. eee sizde ne var ne yok? arada bakmaya çalışacağım. kızlar benim için dua edin. evin kalabalıgından aptal gibi oldum. çok fenayım yorgunluktan gözlerim bile ölü balık gibi bakıyoeşim bişey diyo hemen unutuyorum anlamıyorum. herhalde uykusuzluktan oldum böyle bizim bebiş işi de yatıyo bu durumda. yumurtlama dönemimi hiç bu kadar verimsiz geçirmemiştim. hem bebk istiyorlar annemler annesigil hemde çocuk yaptırmaya fırsat vermiyolar he ayy ben çok fenayım ya ama öyle değil mi ya. bu ay da olmaz beklemiyorum offff offffffff
kızlar slm nasılsınız ne yapıyorsunuz?
kızlar ben bu aydaa hastaaa oldummm umutlanmıştım ama yokkhayırlsısı bakalımmm gelecek ayaa umutlar
canım çok geçmiş olsun haklsıın valla misafir varken aynen bende öyle oluyorum.gelen bir hafta falan kalıyor gittiklerinde ben de bitmiiş oluyorum senn gibi.hem servis hizmet yemek çay gezdirme vs çok zorslm canlarım nasılsınız?? bende iyiyim lalecim. annem oldu ameliyat bugün çıktı.. şimdi bizde yatıyo gelen giden falan. giremiyorum bu aralar kusura bakmayın sizleri de çook özledim he. geçmişi de okuyamadım. birazdan komşularım gelecek. çıkarım netten hemen. eee sizde ne var ne yok? arada bakmaya çalışacağım. kızlar benim için dua edin. evin kalabalıgından aptal gibi oldum. çok fenayım yorgunluktan gözlerim bile ölü balık gibi bakıyoeşim bişey diyo hemen unutuyorum anlamıyorum. herhalde uykusuzluktan oldum böyle bizim bebiş işi de yatıyo bu durumda. yumurtlama dönemimi hiç bu kadar verimsiz geçirmemiştim. hem bebk istiyorlar annemler annesigil hemde çocuk yaptırmaya fırsat vermiyolar he ayy ben çok fenayım ya ama öyle değil mi ya. bu ay da olmaz beklemiyorum offff offffffff
ben iyyim canim sen nasilsin, senin tüp bebek isi nolmustu ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?