• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Meliscim hoşbulduk hatırlamam mı seni canım ya iyiyim genel olarak ilaçları içerken :( Tek derdim çocuksuz olmak.. Sen nasılsın??

biliyorumm derdimiz aynıı biliyosunn her ikii türdedee:(( benimde aynıı hala çoçuk yok iştee napcazki böyle hayırlısıını diliyorum hepimizee canım:70:

iyiyim şekerim dün güzel geçti komşuya oturmaya gittik.değişiklik oldu benim içinde. sağolasın. bugünde pazar işimiz falan var işte. akşam üstü gideriz ona da.

evt ara ara degişiklik oluyor birilerine gitmek.pazar işi mi var ?uff bu sıcakta da hiç çekilmez di mi?:)))ama yapcak birsey eve de yiyecek birseyler lazım:)))

evt ara ara degişiklik oluyor birilerine gitmek.pazar işi mi var ?uff bu sıcakta da hiç çekilmez di mi?:)))ama yapcak birsey eve de yiyecek birseyler lazım:)))

Ayy sorma canım ya evet ne iyi geldi hemde. evet pazar işi var market falan pazar annemler ablamlar gelecek. kısmetse çarşamba ameliyat olacak annem burda. ondan geliyorlar. ondan yiyecek bişeyler almak gerek. telaşe başlıyo yarından itibaren benim. sorma :) ama yeğimde gelecek 7 yaşında çok özeldim onu da ya. insan gurbette oldu mu zor çok zor. neyse öyle işte. ama sıcaktan da hiçbişey istemiyo canım ya pazara da gitmek istemiyorum evden çıkasım gelmiyo

Ayy sorma canım ya evet ne iyi geldi hemde. evet pazar işi var market falan pazar annemler ablamlar gelecek. kısmetse çarşamba ameliyat olacak annem burda. ondan geliyorlar. ondan yiyecek bişeyler almak gerek. telaşe başlıyo yarından itibaren benim. sorma :) ama yeğimde gelecek 7 yaşında çok özeldim onu da ya. insan gurbette oldu mu zor çok zor. neyse öyle işte. ama sıcaktan da hiçbişey istemiyo canım ya pazara da gitmek istemiyorum evden çıkasım gelmiyo

bence sen kapıya yazdır Dilek palas diye.:))))))))) kolay gelsin valla senn bu trafigin beni bile yoruyor:))geçmiş olsun annen için de hayırdır ne ameliyatı?

bence sen kapıya yazdır Dilek palas diye.:))))))))) kolay gelsin valla senn bu trafigin beni bile yoruyor:))geçmiş olsun annen için de hayırdır ne ameliyatı?

süpersin yaaa evet dilek palas süper oldu bu isim. valla evde onlarda gelince 8 kişi olacağız düşün artık. annemin burun eti amleiyatı, sinüzit falan var 6. ameliyatı olacak canım ya. onuda fakültede olacak bakalım. inş. iyi olur. sağol iyi dileklerin için canım.

Son düzenleme:
süpersin yaaa evet dilek palas süper oldu bu isim. valla evde onlarda gelince 8 kişi olacağız düşün artık. annemin burun eti amleiyatı, sinüzit falan var 6. ameliyatı olacak canım ya. onuda fakültede olacak bakalım. inş. iyi olur. sağol iyi dileklerin için canım.

çok geçmiş olsun canım.insallah kısa sürede iyileşir.

kızlar selem neler yaptınız bensiz benim böbreklerde taş varmış onu düşürmeye çalışıyorum o yüzden giremedin nete.kaç gündür hastane köşelerinde sürünmekten canım çıktı işin kötü tarafı teşhis 4 gün sonra konabildi şimdi iğneler sağ olsun ağrımı hafifletiyo bi düşse rahatlıcam uyumak istiyorummm.
lalecim bende hipotiroid var bebişimide bu yüzden kaybettim muğlalıyım fakat eşimden dolayı konyadayız bakalım bundan sonrası kısmet
sen nerdesin neler yapıyosun

çok geçmiş olsun canım.insallah kısa sürede iyileşir.

sağol canım inş. hemen iyileşir. :50:

kızlar selem neler yaptınız bensiz benim böbreklerde taş varmış onu düşürmeye çalışıyorum o yüzden giremedin nete.kaç gündür hastane köşelerinde sürünmekten canım çıktı işin kötü tarafı teşhis 4 gün sonra konabildi şimdi iğneler sağ olsun ağrımı hafifletiyo bi düşse rahatlıcam uyumak istiyorummm.
lalecim bende hipotiroid var bebişimide bu yüzden kaybettim muğlalıyım fakat eşimden dolayı konyadayız bakalım bundan sonrası kısmet

selam geçmiş olsun allah şifa versin. her iki rahatsızlıgın için. inş. rahatsızlıklarını yenersin de bebişine kavuşursun. allah yardımcın olsun canım. sıkma canını sakın.

:emir_bebek::nazar:41 Yasini-Serif listemiz:nazar::emir_bebek:

:nazar:Kad_er----------------3---okudu :71::70:
:nazar:Sedosumm-----------7----okudu :71::70:
:nazar:Sahgull---------------7----okudu :71::70:
:nazar:ebru32---------------7----okudu :71::70:
:nazar:dilek911-------------7-----okudu :71::70:
:nazar:lale1-----------------6
:nazar:melisdeniz------------4----okudu:71::70:

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

Carsambaya kadar Yasinler biterse cok iyi olur Kizlar:72:

Son düzenleme:
[

tünaydın ebrucum naberr yasini okudum 4 kere allah kabul etsin

Allah kabul etsin canim maasallah hepiniz cok hizlisiniz :70:
1 tane kaldi onuda bitirebilsek:97:
iyiyim ben sen nasilsinn :71:

tünaydın canımmmm nasılsın..:40:

iyiyim canim sen nasilsinn:70:

cok cok gecmis olsun canim insallah biran önce iyilesirsin :71::71:
bol bol yat dinlen :40:

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar kendimi iyi hissettikçe aranıza katılmaya çalışacam öpüyorum hepinizi

evet kızlar misafirlerim geliyo. artık ben pek giremem nete. sizi çook özleyeceğim. Allah yardımcım olsun :50: hepinizi çok seviyorum.:54:

ahh canım ilirim ne zor birsey oldugunu.babamda da vardı benm çok kıvrandırıyor insanı:((( hipotroidi için de çok üzüldüm.tedavi süreci uzun mu bu troidte?
:emir_bebek::nazar:41 Yasini-Serif listemiz:nazar::emir_bebek:

:nazar:Kad_er----------------3---okudu :71::70:
:nazar:Sedosumm-----------7----okudu :71::70:
:nazar:Sahgull---------------7----okudu :71::70:
:nazar:ebru32---------------7----okudu :71::70:
:nazar:dilek911-------------7-----okudu :71::70:
:nazar:lale1-----------------6
:nazar:melisdeniz------------4----okudu:71::70:

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

Carsambaya kadar Yasinler biterse cok iyi olur Kizlar:72:
kızlar bu benm 6 taneyi napcaz ben bu küçük kanamalrdan sonra adet olcam büyük ihtimalle:(((bekletiyorum bosu bosuna
evet kızlar misafirlerim geliyo. artık ben pek giremem nete. sizi çook özleyeceğim. Allah yardımcım olsun :50: hepinizi çok seviyorum.:54:

canım gir yine yaa özleriz biz seni...ben özlerim kendi adıma :(((( benm de bu aksam misafirlerim var.bol bol temizlik yaptım gün boyu.bir de kek yaptı eşim bu arada.diger börekler pastalar falan pastaneden ne yapayım evi temizlemem gerekiyordu ikramlar böyle oldu:)))çok iyi bir yerden ama öyle sıradan pastane işi değil :)))bu beni affettirir mi bilmem ama :P

Back