• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

herşeyin hayırlısı olsun rabimmm ..

Aminnn

.....................naber milettttt :16:

iidir senden naber nirelerdesinn :40::40:

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi evli mutlu ve çocuksuzum 1,5 ay önce düşük yaptım 2 aylıkti bebişim bede de tiroid var normalde sınırın bayaa üstünde olurdu hamilelikten dolayı haplarımı düzenli kullanmıştım ve düşük yaptığım ay 2 ydi değerim yani iyi bir değerdi ama benim 7. haftada kanamam başladı ne kadar istirahat edip yatsamda 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım... Rabbim kimseye yaşatmasın inş....

cok gecmis olsun canim:(( Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebisine tekrardan kavusursun:70:
hosgeldin bu arada kendinden bahsetsene biraz :61:

burdayım kızz saatt 4ten bu saatee kadar bi çıktım bizimkine ymeek hazırladım sonra bide çay demlerim evdeysdim tüm ğün sen naptınn:61:

bende evdeydim bi tv izliyorum bi temizlik yapiyorum bi nete takiliyorum öleee can skintiisii isteee:97::97: ayni tas ayni hamam :120:

bende evdeydim bi tv izliyorum bi temizlik yapiyorum bi nete takiliyorum öleee can skintiisii isteee:97::97: ayni tas ayni hamam :120:

benimde aynııı saglık olsundaa abtes alıp dualrdan okudumm rabim kabul etsin,,dondurma istedi bizim adam market aşagıda indim aldım inmek sitemedi yorgunmuş:)

benimde aynııı saglık olsundaa abtes alıp dualrdan okudumm rabim kabul etsin,,dondurma istedi bizim adam market aşagıda indim aldım inmek sitemedi yorgunmuş:)

Allah kabul etsin canim, yaa benim kociste iş'te yemek istedi bu saatte yemek yapcam bide yaa:97::97: hic canim istemiyor :31:
ben kacayim bariii görüsürüz canim :79::71:

Allah kabul etsin canim, yaa benim kociste iş'te yemek istedi bu saatte yemek yapcam bide yaa:97::97: hic canim istemiyor :31:
ben kacayim bariii görüsürüz canim :79::71:
tamamm ebruş işin biterse gell geriii burdayım dahaa görüşürüz koaly gelsin canım:70:

.....................naber milettttt :16:

iyidir senden naber :61:

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi evli mutlu ve çocuksuzum 1,5 ay önce düşük yaptım 2 aylıkti bebişim bede de tiroid var normalde sınırın bayaa üstünde olurdu hamilelikten dolayı haplarımı düzenli kullanmıştım ve düşük yaptığım ay 2 ydi değerim yani iyi bir değerdi ama benim 7. haftada kanamam başladı ne kadar istirahat edip yatsamda 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım... Rabbim kimseye yaşatmasın inş....

hoşgeldin çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah şifa versin ya hastalıgın için. inş. en yakın zamanda ebruyla yenersiniz şu rahatsızlıgı. Allah hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin. :emir_bebek:

inş canım haber ver bize de. merak ederiz. bu arada gittim bugün işe. olmadı senet yapmak zorundasınız dediler bende kabul etmedim. geldim eve. yarın hobi kursum başlıyo oleeeeyyyyyy:66::66::66:
dilekcim bence böylesi gayet iyi olmuş.sen git güzel güzel resimlerini yap.hatta bir tane de bizim için yap:))

slm kızlar sohbeti ancak yakalayabildim bnde evli mutlu anck çocuksuzum:)))nasipse ileride inşallah sohbetineze hemen katılmak ıstedm görünce:)
hosgeldin canım inşallah allah istedigin zaman versin:)

hıım anladım canım olsun yarın söylersin ama yarın ben 2 de kursta olacağım yani akşam girerim nete. yağlı boya resim kursu canım bakalım neler yapacağız oraya gidince göreceğim. haberlerde gördün mü hobi diye kursa gitmişler resim sergisi açmışlar :65: eşim dalga geçiyo benimle sende sergi açarsın artık diye:66:

:)))

Selam kızlaaaaaaaarrrrr:52::52:
Aranıza tam 1 hafta önce katıldım
Evii yerleştiriyorum çookkkk sıcak bi :68: molası verdim.
İçmek isteyeeennnn:71::71:
ohh valla canım özendim şimdi sana eski günlerime gittim birden:)))evlilik hayatına da aramıza da hosgeldin:))

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza ben 4 yıllık evliyim çocuğum olacaktı malesef yeni düşük yaptım çoğunluğumuz yeni mi evli??

canım ben 2 yıllık evliyim .mayısta bir tüp bebek denedik olmadı.şimdi dondurulmus embriyolarım var onlarla tekrar denicez agustosta.senn adına da cok üzüldüm.ama insallah daha sonra saglıklı bir bebişin olur:))

merhaba hoşgeldin aramıza. sohbetlerimizde seni görmek hoşumuza gider. inş. allah hayırlısıyla bebişler verir hepimize. :nazar::emir_bebek:

nerdensin ne kadardır evlisin kendinden bahseder misin bize. bize diyorum ama sanırım benden başka kimse de yok topikte :60::61:

hoşbulduk günaydın diyim topiğe ancak bakabildim iş yerinde yoğunluktan bn 1 aydr evliyim manisada oturuyorum çalışıyorum onun dışında sizlere yazıorum:)))burda sohbet etmek iyi geliyor gün içinde işlerden başımızı kaldırabilmiz vakit:))ben uzun bir süre bebiş istemiyorum ama nasip tabi buarada aranzda en yeni bnmiyim

canım iyi halı yün dökermiş. halıcının biri dedi bize de. bizde iyisi değil diye üzülüyorduk meğer tam tersiymiş. ilk sene öyle oluyo sonra bitiyo. merak etme. dikkat et süpürgeyi de çabuk dolduruyo ben ilk zamanlar sık sık temizliyordum şimdi azaldı e 1 senedir kullanıyorum. neyse görüşürüz çıkıyorum ben. byeee
bende dün halı fırçası aldım canım. baya bi güzel temizledi. süpürgeyi sonra çalıştırdım. görüşürüz :29:
bi dene bakalim canim, yasin kac bu arada_?

25 yaşındayım ben:) sen kaç yaşındasın?
ohh valla canım özendim şimdi sana eski günlerime gittim birden:)))evlilik hayatına da aramıza da hosgeldin:))

Teşekkür ederim canım :69:Ben de yıllar süren evliliklere özeniyorum rabbim bize de göstersin yılları saymayı inşallaaaaahhhh......:69::69:

kızzllaaaarrrrrrrrrr günnaaaydıınnn herkeseee

Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:71::71::71:

hoşbulduk günaydın diyim topiğe ancak bakabildim iş yerinde yoğunluktan bn 1 aydr evliyim manisada oturuyorum çalışıyorum onun dışında sizlere yazıorum:)))burda sohbet etmek iyi geliyor gün içinde işlerden başımızı kaldırabilmiz vakit:))ben uzun bir süre bebiş istemiyorum ama nasip tabi buarada aranzda en yeni bnmiyim

inşallah istedigin zaman bizim gibi beklemek zorunda kalmadan olur bebişin canım.bu ara yeni birkaç arkadas katıldı aramıza.
kızzllaaaarrrrrrrrrr günnaaaydıınnn herkeseee

selam canm nasılsın?

bende 21 yasindayim canim :1::1:

ebrucum benm 3 gündür adet benzeri akıntım var.gecen ay tüp bebek yapılmıstı ya.ondan sanırım .doktoru aradım adet siklusuna girmişsin o yüzden dedi.kan pıhtıları falan gelio .direkt bir kanama değil ama.bu durumda abdest alınır mı diye sorucagım sana ?

Back