• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ebruşşş nerlerdesin

canimm bu sabah doktora gidip kan verdim sonuclar 1 hafta sonra falan cikar cok merak ediyorum ya insallah ilacin bi faydasi olmustur :18::18:

ebrucum benm 3 gündür adet benzeri akıntım var.gecen ay tüp bebek yapılmıstı ya.ondan sanırım .doktoru aradım adet siklusuna girmişsin o yüzden dedi.kan pıhtıları falan gelio .direkt bir kanama değil ama.bu durumda abdest alınır mı diye sorucagım sana ?

canim olmaz ya, kanaman gecsin öyle okursun yasinleri, bu arada gecmis olsun, normaldir herhalde demi :26::26:

:emir_bebek::nazar:41 Yasini-Serif listemiz:nazar::emir_bebek:

:nazar:Kad_er----------------7
:nazar:Sedosumm------------7----okudu :65::71::70:
:nazar:Sahgull---------------7----okudu:65::71::70:
:nazar:ebru32---------------7----okudu :65::71::70:
:nazar:dilek911-------------7-----okudu :65::71::70:
:nazar:lale1----------------6

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

4 tane eksik varrrrr, almak isteyen olursa söylesinnn

evli mutlu çocuksuz ben ben

merhaba selen. hoşgeldin:71:

hoşbulduk günaydın diyim topiğe ancak bakabildim iş yerinde yoğunluktan bn 1 aydr evliyim manisada oturuyorum çalışıyorum onun dışında sizlere yazıorum:)))burda sohbet etmek iyi geliyor gün içinde işlerden başımızı kaldırabilmiz vakit:))ben uzun bir süre bebiş istemiyorum ama nasip tabi buarada aranzda en yeni bnmiyim

merhaba hoşgeldin. hayırlı olsun canım daha çok yeniymişsin evlilikte. allah bi ömür boyu mutluluklar versin. manisanın neresinde oturuyorsun merkezde mi? bende manisadayım :62: bebişe gelince Allah gönlünüze göre versin daha erken hayatını yaşa derim. ama fazla da geciktirme bak bizim gibi sonra istersin hemen olmaz bide. yaş kaç bu arada.

canimm bu sabah doktora gidip kan verdim sonuclar 1 hafta sonra falan cikar cok merak ediyorum ya insallah ilacin bi faydasi olmustur :18::18:

Hayırlısı olsun ebrucum kasma kendini. inş. güzel haberlerle gelirsin topike :61: bu arada kursa başladım. ayy çok eğlenceli geçti ya. resşm yatım he heyyy :98:

canim olmaz ya, kanaman gecsin öyle okursun yasinleri, bu arada gecmis olsun, normaldir herhalde demi :26::26:

Son düzenleme:
eee sen neler yaptın canım bugün. valla kafam sersem gibi oldu sıcaktan. yemek yiyeceğiz az sonra. benim kayınvalide yemekleri hazırlamış ben yokken :56:

valla canim iste bi doktora gittim geldim sonra uyumusum yine 12ye kadar :1::1:
bide temizlik yaptim iste okaaa :1: simdide nete takiliyom öleee sen neler yaptin, oh kayinvalidende hazirlamis yemekleri afiyet olsun canim :56:

iyiyim lalecim sen nasılsın
sağol canım tatildeyim ama bir taraftan da kafam şu bebiş işi ile dolu.kısacası idare ediyorum:)))sen nasılsn neler yapıyorsun?

canım yaa neden bu kadar gec cıkıyor.tiroit sonuclar deil mi bunlar?ben su tedaviye basladım baslayalı ne zaman kanamam var ne zaman yok anlamadım ki?:(((

eee sen neler yaptın canım bugün. valla kafam sersem gibi oldu sıcaktan. yemek yiyeceğiz az sonra. benim kayınvalide yemekleri hazırlamış ben yokken :56:

ohh.ne pişirmiş?lezzetli mi yemekleri?benmki hep etli yapıyor ben de etli yemiyorum o yüzden kendim yapmayı tercih ediyorum.onlara gittiğimizde etli dolma yapıcaktı brkere.kırk kere sordu bana ben etli yapıcam sen yemicek misin şimdi nolcak diye?sen yap anne ben baska seylerden yerim diyorum yok yine soruyor.zorla yedirtcek ama ben yine de yemedim :)))

canım yaa neden bu kadar gec cıkıyor.tiroit sonuclar deil mi bunlar?ben su tedaviye basladım baslayalı ne zaman kanamam var ne zaman yok anlamadım ki?:(((

evet canim tiroid sonuclari, ya büyük sehirde yasadigimdan dolayi herhalde canim, bir sürü kan verenler oluyor anca cikiyor herhalde sonuclar, 1 hafta sonra tel acip telde ögrenirim artik, ya senin durumunda biraz karisik herhalde, bugünkü kanama neyin kanamasi anlamadim :44:

sağol canım tatildeyim ama bir taraftan da kafam şu bebiş işi ile dolu.kısacası idare ediyorum:)))sen nasılsn neler yapıyorsun?

ohh.ne pişirmiş?lezzetli mi yemekleri?benmki hep etli yapıyor ben de etli yemiyorum o yüzden kendim yapmayı tercih ediyorum.onlara gittiğimizde etli dolma yapıcaktı brkere.kırk kere sordu bana ben etli yapıcam sen yemicek misin şimdi nolcak diye?sen yap anne ben baska seylerden yerim diyorum yok yine soruyor.zorla yedirtcek ama ben yine de yemedim :)))

ooo neler yapmış :) bugün tv de gördüğü bi tarif vardı onu yapmış valla adı ne bilmiyorum ama lezzetliydi. bide iyice acıkmıştım yedim güzel olmuş. benim sevmediğim şeyleri yapmoıyo canım. soruyo zaten onu yer misin bunu yapsak sever misin diye. haşladığı tavuk etini sigara böreği gibi sarmış kızartmış. sonra haşlamış sigara böreklerini. servis yaparkende üzerine yoğurt, onun üzerine yağ kavurmuş (kırmızı biber, pul biber, nane). güzel olmuştu. yapın bak sizde beğenebilirsiniz. ama adını bilmiyom :56:

evet canim tiroid sonuclari, ya büyük sehirde yasadigimdan dolayi herhalde canim, bir sürü kan verenler oluyor anca cikiyor herhalde sonuclar, 1 hafta sonra tel acip telde ögrenirim artik, ya senin durumunda biraz karisik herhalde, bugünkü kanama neyin kanamasi anlamadim :44:

sorma canım ben de anlamadım.kanama arttı şimdilerde herhalde adet oluyorum.adet siklusu değişmez dediler ama yine de benm bugün 26.gün .ben normalde 31-32 günde olurdum.bir sürü ilaç aldım ya tedavide dengesi bozuldu.önümüzdeki ay ne zaman gelicek hiç bir fikrim yok valla.o yüzden bir tatil planı da yapamıyoruz.çünkü adetin 2 ya da 3.günü doktora gidip muayene ardından da ilaçlara baslamam gerekiyor yeniden.:(((

ooo neler yapmış :) bugün tv de gördüğü bi tarif vardı onu yapmış valla adı ne bilmiyorum ama lezzetliydi. bide iyice acıkmıştım yedim güzel olmuş. benim sevmediğim şeyleri yapmoıyo canım. soruyo zaten onu yer misin bunu yapsak sever misin diye. haşladığı tavuk etini sigara böreği gibi sarmış kızartmış. sonra haşlamış sigara böreklerini. servis yaparkende üzerine yoğurt, onun üzerine yağ kavurmuş (kırmızı biber, pul biber, nane). güzel olmuştu. yapın bak sizde beğenebilirsiniz. ama adını bilmiyom :56:

oo sennki becerikliymiş valla.önce haslayıp sonra kızartıp sonra yeniden mi haşlamıs orasını anlamadım canım.benmki bu aralar çok üzgün ameliyat olacagı için.o kadar da zor bir ameliyat değil hatta hiç zor değilmiş diyoruz ama çok kıymetlidir canı, sagolsun:)))

sorma canım ben de anlamadım.kanama arttı şimdilerde herhalde adet oluyorum.adet siklusu değişmez dediler ama yine de benm bugün 26.gün .ben normalde 31-32 günde olurdum.bir sürü ilaç aldım ya tedavide dengesi bozuldu.önümüzdeki ay ne zaman gelicek hiç bir fikrim yok valla.o yüzden bir tatil planı da yapamıyoruz.çünkü adetin 2 ya da 3.günü doktora gidip muayene ardından da ilaçlara baslamam gerekiyor yeniden.:(((

canim belki düzene girmiste olabilir :26:
26. günde gelmesi iyi aslinda, benimde 27-28-29. günlerde gelirdi hep sonradan düzensizlesti 31. günde gelmeye baslamisti ama simdi 2 aydir 29-28. günlerde geldi cokta sevindim buna:52: ilacin etkisimidir nedir insallah bundan sonrada böyle devam eder,, hayirlisi olsun bakalim insallah düzene girmistir canim ya :16:ve bundan sonrada düzenli gelir Insallahhhhhh:nazar::nazar:

ebruşum çok geçmiş olsun canı ya inşallah güzel sonuçlarla gelirsin tatlım ben anlamadım neden bukadar geç çıkıyo sonuçlar ben sabah verim öğleden sonra alırım daha kapsamlı bi tahlilmi yoksa

hayırdır lalecim ben olaylara fransız kaldım bebişle ilgili bi sorunmu var bende iş yerinde takılıyorum amaann bi memlekete gitsem rahatlıyacam valla gurbet ellerde çok sıkıldım tatil istiyorummm bide benim bebişin düşmesi beni çok sarstı sende ne var ne yok hayat nasıl gidiyo

cok gecmis olsun canim:(( Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebisine tekrardan kavusursun:70:
hosgeldin bu arada kendinden bahsetsene biraz :61:

hoşgeldin çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah şifa versin ya hastalıgın için. inş. en yakın zamanda ebruyla yenersiniz şu rahatsızlıgı. Allah hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin. :emir_bebek:

teşekkür ederim kızlar... Bildiğiniz gibi 2 senelik evliyim çalışıyorum ist. yaşıyorum ama 10 gün sonra maraşa taşınıyoruz. 28 yaşındayım nerdeyse 5 senedir tiroid tedavisi görüyorum ama değişen bir şey yok değerler hala yüksek hala yüksek bazen sıkılıyorum hap kullnamaktan değer 40 lara vuruyor. Düşük yapmadan önce tahlil yaptırdım 4 lerdeydi( 1,5 ay önce) geçen hafta yaptırdım yine 8 lerde napıcam ben bunu bilemiyorum.... Rabbim büyük dert vermesin ne diyim artık

iyidir senden naber :61:

hoşgeldin çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah şifa versin ya hastalıgın için. inş. en yakın zamanda ebruyla yenersiniz şu rahatsızlıgı. Allah hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin. :emir_bebek:

ben geldim burdayim ya sen nerdesin :12::12:

okumak isteyene 4 Yasin daha var :1::1:
almak isteyen varsa söylesin :40::40:
fena deilim dilekçimm yaz nezlesii hç ğeçmedi ((bir aydırr yaa burnum akıyorr:20:sen nasılsın cnmm ebruşş 10 na kadar bekleidm sonrada çıktım erken uyudumm yasin şerifi okurum ben cnmm yazzz:70:

hayırdır lalecim ben olaylara fransız kaldım bebişle ilgili bi sorunmu var bende iş yerinde takılıyorum amaann bi memlekete gitsem rahatlıyacam valla gurbet ellerde çok sıkıldım tatil istiyorummm bide benim bebişin düşmesi beni çok sarstı sende ne var ne yok hayat nasıl gidiyo
canım biz mayısta tüp bebek denedik te olmadı maalesef.gecen yılın sonunda ekim kasım gibi eşimin spermiogramında sorun oldugunu öğrendik.ondan sonra eşim bir ilaç sürecine girdi sonra da işte başladık.olmadı.bu agustosta yeniden baslıcaz dondurulmus embriyolarım var onlarla.bu nispeten daha kolay bir süreç olacak.çünkü diğer tedavi çok daha meşakkatli.senin için de çok üzüldm canım.neden düşük gerçekleşmiş bir neden söylediler mi?nerde oturuyorsun?
canim belki düzene girmiste olabilir :26:
26. günde gelmesi iyi aslinda, benimde 27-28-29. günlerde gelirdi hep sonradan düzensizlesti 31. günde gelmeye baslamisti ama simdi 2 aydir 29-28. günlerde geldi cokta sevindim buna:52: ilacin etkisimidir nedir insallah bundan sonrada böyle devam eder,, hayirlisi olsun bakalim insallah düzene girmistir canim ya :16:ve bundan sonrada düzenli gelir Insallahhhhhh:nazar::nazar:
canım tabii 28inde olmaası en ideal olanı ama 21-35 arası normal kabul ediliyor.benm döngüm o şekildeydi hep o yüzden o benm için normal ama senn hep 26-28 arası oldugu için 31-32 senn için düzensizleşme demek oluyor.değişmezmiş döngü.bir arkadas ben 5 defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hiç degişmedi diyor.bilmiyorum ki bende:((hala kanama tam anlamıyla baslamadı.pıhtı şeklinde kahvarengi birde.kahverengi olması enfeksiyon mudur diye hemşireyi aradım yok dedi normalmiş.
teşekkür ederim kızlar... Bildiğiniz gibi 2 senelik evliyim çalışıyorum ist. yaşıyorum ama 10 gün sonra maraşa taşınıyoruz. 28 yaşındayım nerdeyse 5 senedir tiroid tedavisi görüyorum ama değişen bir şey yok değerler hala yüksek hala yüksek bazen sıkılıyorum hap kullnamaktan değer 40 lara vuruyor. Düşük yapmadan önce tahlil yaptırdım 4 lerdeydi( 1,5 ay önce) geçen hafta yaptırdım yine 8 lerde napıcam ben bunu bilemiyorum.... Rabbim büyük dert vermesin ne diyim artık

canım bu tiroid nasıl bir sey.herkesin derdi baska işte.ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.tiroid degerlerin bir türlü normale dönmüyor mu sanıırm bu da hamileligi engelliyor degil mi?

ebruşum çok geçmiş olsun canı ya inşallah güzel sonuçlarla gelirsin tatlım ben anlamadım neden bukadar geç çıkıyo sonuçlar ben sabah verim öğleden sonra alırım daha kapsamlı bi tahlilmi yoksa

saol canim, dedigim gibi burasi almanya anca cikiyor iste sonuclar :97::97::97:

canim yaaaa cok gecmis olsun nedir bu hastalik ya nerdeyse herkezde var :50:
Amin canim Rabbim büyük dert vermesin, Insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine ne diyim :31:

Back