• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

inş canım haber ver bize de. merak ederiz. bu arada gittim bugün işe. olmadı senet yapmak zorundasınız dediler bende kabul etmedim. geldim eve. yarın hobi kursum başlıyo oleeeeyyyyyy:66::66::66:

veririm canim ama carsamba demisim hesapta bi yanlislik olmus sali gidicem yani yarin :60::27:
hayirli olsun canim bu hobi kursu nasil birsey neler yapicaksin orda :40:

veririm canim ama carsamba demisim hesapta bi yanlislik olmus sali gidicem yani yarin :60::27:

hıım anladım canım olsun yarın söylersin ama yarın ben 2 de kursta olacağım yani akşam girerim nete. yağlı boya resim kursu canım bakalım neler yapacağız oraya gidince göreceğim. haberlerde gördün mü hobi diye kursa gitmişler resim sergisi açmışlar :65: eşim dalga geçiyo benimle sende sergi açarsın artık diye:66:

hıım anladım canım olsun yarın söylersin ama yarın ben 2 de kursta olacağım yani akşam girerim nete. yağlı boya resim kursu canım bakalım neler yapacağız oraya gidince göreceğim. haberlerde gördün mü hobi diye kursa gitmişler resim sergisi açmışlar :65: eşim dalga geçiyo benimle sende sergi açarsın artık diye:66:

hmmmmmm süpermisss tam benlikkk :52::52: peki becerebilecekmisin bu isi, boyaman cizmen nasil_?
kim bilir belki bir gün gercektende sergi acarsin hic belli olmaz :52:
yarin haber veremem canim ya burda öyle hemen cikmiyor sonuclar 1-2 hafta sürer belki :97::97:

hmmmmmm süpermisss tam benlikkk :52::52: peki becerebilecekmisin bu isi, boyaman cizmen nasil_?
kim bilir belki bir gün gercektende sergi acarsin hic belli olmaz :52:
yarin haber veremem canim ya burda öyle hemen cikmiyor sonuclar 1-2 hafta sürer belki :97::97:

ya sorma ben ve sergi çok zor ama istesem tabi neden olmasın??
ya çizimlerim falan iyiydi okulda hepsi sergiye çıkardı hocalarım bende yetenek oldugunu söylerlerdi :) ama ben ihmal ettim işte resimden uzak kaldım. ama şimdi boşum belki güzel şeyler yaparım diye düşündüm. bide yağlıboya daha da ilgimi çekti. tablo yapıp evime asmayı planlıyorum şimdilik sergi ye sonra karar veririz. :61:

ya sorma ben ve sergi çok zor ama istesem tabi neden olmasın??
ya çizimlerim falan iyiydi okulda hepsi sergiye çıkardı hocalarım bende yetenek oldugunu söylerlerdi :) ama ben ihmal ettim işte resimden uzak kaldım. ama şimdi boşum belki güzel şeyler yaparım diye düşündüm. bide yağlıboya daha da ilgimi çekti. tablo yapıp evime asmayı planlıyorum şimdilik sergi ye sonra karar veririz. :61:

benimde cizimim cok iyidir ayiptir söylemesi :52: ama karakalemle öyle yagli boyayla yapabilirmiyim bilmiyorum :32:
Insallah becerirsin canim yaa, ya hem hic yoktan oyalanirsin hem misafirlerinde gelmez artik okadar:27::27:

ya dilek ben evime hali almak istiyorum aslinda gidip kendi gözümle görüp begenip alicaktim ama dün bi katalogta 1-2 hali gördüm cok begendim yaaa sence katalogtan hali alinirmi ya? ya iyi gelmezse :18: üff cok kararsizim ama cokta begendim :18::18:

benimde cizimim cok iyidir ayiptir söylemesi :52: ama karakalemle öyle yagli boyayla yapabilirmiyim bilmiyorum :32:
Insallah becerirsin canim yaa, ya hem hic yoktan oyalanirsin hem misafirlerinde gelmez artik okadar:27::27:

ya dilek ben evime hali almak istiyorum aslinda gidip kendi gözümle görüp begenip alicaktim ama dün bi katalogta 1-2 hali gördüm cok begendim yaaa sence katalogtan hali alinirmi ya? ya iyi gelmezse :18: üff cok kararsizim ama cokta begendim :18::18:

nerden netten falan mı baktın katalogdan yoksa mağazadan mı baktın? eğer mağazadansa bide markası bilindik markaysa sorun olmaz bence. mesela biz anneme halı alacağımız zaman baktık mağazada beğenmedik katalogdan baktık beğendik. merinos tu markası markaya güvendiğimiz için aldık. kullanıyo hala sorun yaşamıyo. bazen bayide kalmamış olabiliyo o yüzden katalogdan beğendiriyorlar müşteriye. eğer shagy falan sa bakmadan alma derim. kaç tür shagy var çünkü.

nerden netten falan mı baktın katalogdan yoksa mağazadan mı baktın? eğer mağazadansa bide markası bilindik markaysa sorun olmaz bence. mesela biz anneme halı alacağımız zaman baktık mağazada beğenmedik katalogdan baktık beğendik. merinos tu markası markaya güvendiğimiz için aldık. kullanıyo hala sorun yaşamıyo. bazen bayide kalmamış olabiliyo o yüzden katalogdan beğendiriyorlar müşteriye. eğer shagy falan sa bakmadan alma derim. kaç tür shagy var çünkü.

yok canim magazadan degil eve gelen kataloglardan baktim, nettende baktim o katalogun sayfasina giripte, eger alirsam zaten netten siparis veririm, ya markasini bilmiyorum zaten almanyada merinos gibi markalar yoktaa ama bi saniye begendigim halilarin resimlerini ekliyim hemen:1:

((resim kaldirildi))
iste bu halilari begendim canim, yesilli olani daha cok begendim ama biraz pahalii :18::18:
ama digeride güzel bilmiyorumki alsammi almasammi karar veremedim :18::18:

Son düzenleme:
Selam kızlaaaaaaaarrrrr:52::52:
Aranıza tam 1 hafta önce katıldım
Evii yerleştiriyorum çookkkk sıcak bi :68: molası verdim.
İçmek isteyeeennnn:71::71:

Selam kızlaaaaaaaarrrrr:52::52:
Aranıza tam 1 hafta önce katıldım
Evii yerleştiriyorum çookkkk sıcak bi :68: molası verdim.
İçmek isteyeeennnn:71::71:

hosgeldin aramiza canim :3::3:
kahveye kesinlikle hayir demem :52:
bu arada kolay gelsin, 1 hafta derken 1 hafta öncemi evlendin canim_?

Eki Görüntüle 218857 Eki Görüntüle 218858
iste bu halilari begendim canim, yesilli olani daha cok begendim ama biraz pahalii :18::18:
ama digeride güzel bilmiyorumki alsammi almasammi karar veremedim :18::18:

zevkliymişsin süper halılar bence de çok hoş muş. ama markası yönünden biraz kafam karıştı. ne kadarmış. çok mu pahalı ya. mağazası yok muymuş. görüp te alsan daha iyi. gerçi görüp de alan ablamın halıları çok kötü oldu. hemde markalıydı. bilemeyiz ki iyi mi olur kötü mü? alacaksan da bi tane al güzelse diğerini de alırsın :61:

hosgeldin aramiza canim :3::3:
kahveye kesinlikle hayir demem :52:
bu arada kolay gelsin, 1 hafta derken 1 hafta öncemi evlendin canim_?

Teşekür ederim canım;)
O zaman buyur bu seninkahven:68:
sağol evi toplamak kutuları bir bir açmak canımı çıkardı valla:69:
24 haziranda düğünüm vardı. 26 hazirana kadar:1:
Balayı yaptık veeeee sonunda evimizdeyim artık:64:

zevkliymişsin süper halılar bence de çok hoş muş. ama markası yönünden biraz kafam karıştı. ne kadarmış. çok mu pahalı ya. mağazası yok muymuş. görüp te alsan daha iyi. gerçi görüp de alan ablamın halıları çok kötü oldu. hemde markalıydı. bilemeyiz ki iyi mi olur kötü mü? alacaksan da bi tane al güzelse diğerini de alırsın :61:

halı konusu geçmişken benim mutfaktaki halım özellikle çok fena tüyleri dökülüyor. Fırçalasammı diye düşündüm ama bu defa da bozulursa diye korkum. Siz napıyorsunuz böyle bişey olunca:70:

halilarin fiyatlari büyüklügüne göre degisiyor, mesela bej renkli haliyi 160x230 cm alirsam 80 €uro yani 160 TL falan ediyor, yesilli haliysa 160x230 cm = 239€uro :18:
ya galiba alirsam bej renkli olanini siparis veririm eger begenmezsem geri gönderirim artik :31:

Teşekür ederim canım;)
O zaman buyur bu seninkahven:68:
sağol evi toplamak kutuları bir bir açmak canımı çıkardı valla:69:
24 haziranda düğünüm vardı. 26 hazirana kadar:1:
Balayı yaptık veeeee sonunda evimizdeyim artık:64:

saol canim :68::68:
hayirli olsun bu arada canim daha cok yeniymissin:1: mutlulugunuz daim olur insallah:nazar::nazar:

halı konusu geçmişken benim mutfaktaki halım özellikle çok fena tüyleri dökülüyor. Fırçalasammı diye düşündüm ama bu defa da bozulursa diye korkum. Siz napıyorsunuz böyle bişey olunca:70:

ya canim benimde tüylü halim var ve hic memnun degilim o yüzden degistirmeyi düsünüyorum, tüyleri dökülmüyor ama yinede memnun degilim yaaa, ama senin yerinde olsam bi fircalardim eger bozulursada degistirirdim :1::1:

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. yeni evlisin demek ne güzel. eskidiğimi farkettim bak şimdi. nasıl halı mutfağındaki. ya şimdi senin bütün halıların yeni ya normalde yünlerini atar ilk zamanlarlar. hatta bi sene atar tüylerini. fırçala biraz zaman geçince sil. bişey olmaz ben bütün halıları temizledim o şekilde süpürgede falan biçok tüy olur merak etme. benim hala tüy döküyo bi sene oldu.

halilarin fiyatlari büyüklügüne göre degisiyor, mesela bej renkli haliyi 160x230 cm alirsam 80 €uro yani 160 TL falan ediyor, yesilli haliysa 160x230 cm = 239€uro :18:
ya galiba alirsam bej renkli olanini siparis veririm eger begenmezsem geri gönderirim artik :31:

hıım anladım canım e hani yeşil olanı beğenmiştin daha çok. pahalı diye mi diğerini düşündün. değiştirme yapıyorlarsa al bence.

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza ben 4 yıllık evliyim çocuğum olacaktı malesef yeni düşük yaptım çoğunluğumuz yeni mi evli??

Back