fena deilim dilekçimm yaz nezlesii hç ğeçmedi ((bir aydırr yaa burnum akıyorrsen nasılsın cnmm ebruşş 10 na kadar bekleidm sonrada çıktım erken uyudumm yasin şerifi okurum ben cnmm yazzz
![]()
tamam canim 4 tane okicaksin ama unutmaa yaziyorum hemennn
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fena deilim dilekçimm yaz nezlesii hç ğeçmedi ((bir aydırr yaa burnum akıyorrsen nasılsın cnmm ebruşş 10 na kadar bekleidm sonrada çıktım erken uyudumm yasin şerifi okurum ben cnmm yazzz
![]()
canım tabii 28inde olmaası en ideal olanı ama 21-35 arası normal kabul ediliyor.benm döngüm o şekildeydi hep o yüzden o benm için normal ama senn hep 26-28 arası oldugu için 31-32 senn için düzensizleşme demek oluyor.değişmezmiş döngü.bir arkadas ben 5 defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hiç degişmedi diyor.bilmiyorum ki bende(hala kanama tam anlamıyla baslamadı.pıhtı şeklinde kahvarengi birde.kahverengi olması enfeksiyon mudur diye hemşireyi aradım yok dedi normalmiş.
canım bu tiroid nasıl bir sey.herkesin derdi baska işte.ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.tiroid degerlerin bir türlü normale dönmüyor mu sanıırm bu da hamileligi engelliyor degil mi?
sorma canım ben de anlamadım.kanama arttı şimdilerde herhalde adet oluyorum.adet siklusu değişmez dediler ama yine de benm bugün 26.gün .ben normalde 31-32 günde olurdum.bir sürü ilaç aldım ya tedavide dengesi bozuldu.önümüzdeki ay ne zaman gelicek hiç bir fikrim yok valla.o yüzden bir tatil planı da yapamıyoruz.çünkü adetin 2 ya da 3.günü doktora gidip muayene ardından da ilaçlara baslamam gerekiyor yeniden.((
oo sennki becerikliymiş valla.önce haslayıp sonra kızartıp sonra yeniden mi haşlamıs orasını anlamadım canım.benmki bu aralar çok üzgün ameliyat olacagı için.o kadar da zor bir ameliyat değil hatta hiç zor değilmiş diyoruz ama çok kıymetlidir canı, sagolsun:)))
tamam canim 4 tane okicaksin ama unutmaa yaziyorum hemennn![]()
evet yapar yemek konusunda iyidir ya. bizimki de çok evhamlı ya hastalık konusunda. tamam ciddi bi ameliyet geçirdi ama bu kadar da konuşulmaz ki ya. valla artık hastalığından midem bulanıyo.
tamamm canımm okurum bitince haber veririm inşalhh
ebruuuuuuuuu nerelerdesin ????ok tamam canim, nasilsin neler yapiyorsun bu arada![]()
günaydın kızlarrrr bn 1 aydır evlıyım manisann ilçesinde yasıyoruz eşimde bnde hastanede çalısıyoruz evlilik güsel sizlerde burda tanısmakta güsel :))bir kaç gündür yazammamstm cok sey kacrmadım umarm
hayırlı olsun güzelim mutluluklar dilerim:)yok yok kaçırmadın.ara ara yaz biz burdayız
günaydın kızlarrrr bn 1 aydır evlıyım manisann ilçesinde yasıyoruz eşimde bnde hastanede çalısıyoruz evlilik güsel sizlerde burda tanısmakta güsel :))bir kaç gündür yazammamstm cok sey kacrmadım umarm
Kızlar nerelerdesiniz yaa hiç denk gelemiyoruz ben ne zaman gelsem siz yoksunuz şekerler ne zaman toplanıyorsunuz özledim sizlerle sohbet etmeyi...![]()
Kızlar nerelerdesiniz yaa hiç denk gelemiyoruz ben ne zaman gelsem siz yoksunuz şekerler ne zaman toplanıyorsunuz özledim sizlerle sohbet etmeyi...![]()
ebruuuuuuuuu nerelerdesin ????
hıım anladım canım. hangi ilçesi diye sorarsam çok mu soru sormuş olurum. bende merkezdeyim. burda olsan buluşurduk bile. ne güzel taze gelinsin. aayyy ne üzülüyorum eskiyorum diye bende. bi sene olacak 3 hafta sonra bende evleneli. yeni evli olmak çok güzel ya. o günlere keşke yine dönebilsem. tadını çıkar bu günlerin. zaman çok çabuk geçiyo. allah mutlulugunuzu daim etsin canım. :13:
canımcım sen nerelerdesin asıl gerçi bende pek giremiyorum artık yoğun bi kadın oldum bu aralar. bende çok özledim muhabbetleri ya.
laleeee ne yapıyon iyi misin :81:
kimse yok mu kızlar nerdesiniz?????? :44:
bak su konusana.benm iki yıl doluyor haftaya.ne yani biz eskidik mi şimdi?:))))biz buna eskimek değil de olgunlaşmak diyelim.kulaga daha hos geliyor:))) iiyiym canım bu arada ben hala tam adet olamadım biliyor musun?o pıhtı hala devam ediyor noluoyr anlamıyorum hemşireyi aradım normal dedi ama ben bir de doktoru arayayım diyorum(( uff ya nolcak bu benm halim
![]()