hıım anladım canım e hani yeşil olanı beğenmiştin daha çok. pahalı diye mi diğerini düşündün. değiştirme yapıyorlarsa al bence.
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza ben 4 yıllık evliyim çocuğum olacaktı malesef yeni düşük yaptım çoğunluğumuz yeni mi evli??
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza ben 4 yıllık evliyim çocuğum olacaktı malesef yeni düşük yaptım çoğunluğumuz yeni mi evli??
evet canim yesilli daha guzel ama cok pahali yaaa:84::84:
biraz daha düsüneyim daha karar veremedimevt evt geri gönderilebiliniyor eger begenmezsek neyse bakalim belki alirim begenmedigimi geri gönderirim artikin
saol canim
hayirli olsun bu arada canim daha cok yeniymissinmutlulugunuz daim olur insallah
ya canim benimde tüylü halim var ve hic memnun degilim o yüzden degistirmeyi düsünüyorum, tüyleri dökülmüyor ama yinede memnun degilim yaaa, ama senin yerinde olsam bi fircalardim eger bozulursada degistirirdim
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. yeni evlisin demek ne güzel. eskidiğimi farkettim bak şimdi. nasıl halı mutfağındaki. ya şimdi senin bütün halıların yeni ya normalde yünlerini atar ilk zamanlarlar. hatta bi sene atar tüylerini. fırçala biraz zaman geçince sil. bişey olmaz ben bütün halıları temizledim o şekilde süpürgede falan biçok tüy olur merak etme. benim hala tüy döküyo bi sene oldu.
hıım anladım canım e hani yeşil olanı beğenmiştin daha çok. pahalı diye mi diğerini düşündün. değiştirme yapıyorlarsa al bence.
slm hoşgeldin aramıza sende. geçmiş olsun bu arada inş. allah hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize. ben 1 senelik evliyim. diğer arkadaşlarında değişik tabi.
canım evet öyle yap iyice düşün olmadı beji al. şimdiden hayırlısı olsun. güzelmiş modelleri ama.
canlarım benim çıkmam gerek. kayınvalidemle doktora gideceğiz birazdan. hazırlanayım. görüşürüz. öptüm
Amin canımm allah razı olsun inşallah...
deneyeyim bakalım inşallah bozulmaz. Gümüşsuyumuydu neydi markası da. hatırlamıyorum bakim ona da
Süpürgemin fırçasını zaten berbat yapmış. Bu kadar tüy döktüğünü görmemiştim acaba kötüsümü diye düşündüm ama değil:85:
teşekkür edrim bu arada
Amin canımm allah razı olsun inşallah...
deneyeyim bakalım inşallah bozulmaz. Gümüşsuyumuydu neydi markası da. hatırlamıyorum bakim ona da
Süpürgemin fırçasını zaten berbat yapmış. Bu kadar tüy döktüğünü görmemiştim acaba kötüsümü diye düşündüm ama değil:85:
teşekkür edrim bu arada
cok gecmis olsun canimbende 2 sene olacak nerdeyse evliyim, bende bebis düsünüyorum ama troid hastasiyim o yüzden suanda olmuyor
yasin kac bu arada canim:?
teşekkür ederim canım 30 yaş bitti benim bende hipotiroid hastasıyım bu yüzden düştü zaten inşallah seninde yakında bebişin olur canım üzme kendini
hadi yaa(( tiroid hastalarinin bebisleri hepmi düser ya, sen ilac kullaniyormuydun hamileliginde, ilac kullananlarin düsmemesi lazim degilmi ya :26:
yok canım benim herkesin ki düşmüyor fakat ilacını çok düzenli kullanman lazım gerçi ben hiç kaçırmam ama biliyorsun bu hastalık üzülmeye sinirlenmeye gelmiyor o sıralar bende ii değildim benim hatam tahlil yaptırmamak tsh ve t4 ne durumda hiç baktırmadım o yüzden düştü zaten tahlil verdiğimde tsh 0.001 t4 de çok yükselmiş bebek eksikmiş zaten sana tavsiyem sürekli kontrol altında tut kendini benim yaptığımı yapma şimdi çocukda yasak dedi dr hormonlar düzelinceye kadar bekliyoruz
senin yaş kaç canım bi de tiroid çokmu yoksa azmı çalışıyor
anladim canim, cok gecmis olsun tekrardan, yasim 21 benim tiroidimde az calisiyor, tiroid prolaktinide yükseltmis prolaktinim 44.80 di en son, simdi yarin kan vericem yine bakalim ilacin bi etkisi olmusmu :18: hayirlisi olsun bakalim, insallah sende en kisa zamanda kavusursun bebegine
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce sağlığına kavuşursun ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucagına alırsın bide en azından yaşın genç şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım çocuğu benim yaşında etkisi oldu
saol canim insallahya bende evlendikten 5 ay sonra karar verdim cocuga ama simdi bende öyle diyorum keske hemen yapsaydim diye hatta 1 sene beklemeseydimde hemen gitseydim doktora diye, 1 senem beklemekle gecti sonra ögrendim tiroid hastasi oldugumu :97: herseyin hayirlisi bakalim,
bende kacayim artik görüsürüz yine kendine iyi bak :79::79:
evet canım ya bakalım yarın gideceğim neler olacak. ya olacak ya olmayacak hayırlısı olsun
gözün aydın olsun canım. ilaçtandır bence.
valla ya hiç kimse kalmadı forumda. bizbize kaldık neyse yeteriz biz birbirimize
herşeyin hayırlısı olsun rabimmm ..yok canim daha almadi bi kac ay almicakta zaten, biz bize kaldik bakalim, oh valla ne guzel bende bi kac gündür temizlik yapiyordum evde, yoruldum bayaa bugünde misafirim vardi neyseki yolladim onlaridasimdi oturdum dinleniyorum
saol canim, insallah bi etkisi olmustur yaa :18::18: bu arada carsamba günü doktora gidip kan vericem bakalim sonuclar hemen cikmiyor burda ama insallah guzel haberlerle gelirim :18:
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi evli mutlu ve çocuksuzum 1,5 ay önce düşük yaptım 2 aylıkti bebişim bede de tiroid var normalde sınırın bayaa üstünde olurdu hamilelikten dolayı haplarımı düzenli kullanmıştım ve düşük yaptığım ay 2 ydi değerim yani iyi bir değerdi ama benim 7. haftada kanamam başladı ne kadar istirahat edip yatsamda 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım... Rabbim kimseye yaşatmasın inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?