• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canim benim iyyim sen nasilsin :64:
ya bu aralar evde baya is yapiyorum yoruluyorum pek firsatim olmuyor kkya girmeye, sen neler yapiyorsun, hala misafirlerinmi geliyor yoksa :19:

iyiyim bende ne olsun. evdeyim genelde. kayınvalidem burda onunla ugraşıyoz işte doktora falan gidiyoruz. pazartesi işe başlayacağım ama kafam karışık laleye de anlattım işte biraz. bu arada işin ne olacağı belli değil, hobi kursum başlıyormuş eğer iş olmazsa oraya gideceğim salı günü. biri olmazsa biri yani :66: o yüzden çok mutluyum. bakarsın bide bebek olur ne güzel olur. hatta süper olur hayırlısı bakalım. kendime bi ugraş arıyorum yani. sıkıldım sürekli evde..

iyiyim bende ne olsun. evdeyim genelde. kayınvalidem burda onunla ugraşıyoz işte doktora falan gidiyoruz. pazartesi işe başlayacağım ama kafam karışık laleye de anlattım işte biraz. bu arada işin ne olacağı belli değil, hobi kursum başlıyormuş eğer iş olmazsa oraya gideceğim salı günü. biri olmazsa biri yani :66: o yüzden çok mutluyum. bakarsın bide bebek olur ne güzel olur. hatta süper olur hayırlısı bakalım. kendime bi ugraş arıyorum yani. sıkıldım sürekli evde..

iyi yapiyorsun canim hayirlisi olsun bakalim :32::32:
lale daha okumadimi yasinleri haberin var mi ?

bütün dularımız kabul olsunn aminnn...

kızlarr nabersinizz son durumları okudum dilekcim hayırlısı iş konusunda cnm bide bebişler olsaaa yazın süprüzleri olcqaklarrrr inş..

ebrucum sen nasılsın canım yaa allak kabul etsin cnm güzel şeyler bunlar dularımız hepimiz için inşalah

iyi yapiyorsun canim hayirlisi olsun bakalim :32::32:
lale daha okumadimi yasinleri haberin var mi ?

amin canım. valla lale okudu mu hiç bilmiyorum. sorarız bi ara ama ben çıkacağım birazdan. gezmeye gideceğiz hava biraz serinledi şükür.

kızlarr nabersinizz son durumları okudum dilekcim hayırlısı iş konusunda cnm bide bebişler olsaaa yazın süprüzleri olcqaklarrrr inş..

ebrucum sen nasılsın canım yaa allak kabul etsin cnm güzel şeyler bunlar dularımız hepimiz için inşalah

ahh sağol canım ya inş. hayırlısı olur işimde. ama pek de olmayacak gibi. anlaşamadığımız konu var malum. neyse pazartesi belli olacak zaten. bu arada hobi kursum da açılıyormuş iş olmazsa kurs olur he he:66: çook mutluyum o yüzden uğraşım olacak inş. nasip kısmet olursa.:66: inş. bebişlerde sürpriz yapıp gelirler annişlerine :emir_bebek:

cok saol canim, iyi sayilirim bende iste :9:

amin canım. valla lale okudu mu hiç bilmiyorum. sorarız bi ara ama ben çıkacağım birazdan. gezmeye gideceğiz hava biraz serinledi şükür.

ahh sağol canım ya inş. hayırlısı olur işimde. ama pek de olmayacak gibi. anlaşamadığımız konu var malum. neyse pazartesi belli olacak zaten. bu arada hobi kursum da açılıyormuş iş olmazsa kurs olur he he:66: çook mutluyum o yüzden uğraşım olacak inş. nasip kısmet olursa.:66: inş. bebişlerde sürpriz yapıp gelirler annişlerine :emir_bebek:

olmasasada saglıkk olsunn dilekcim hayırlısı olsun haber ver bize cnm dualrımız senlee olmasada kursaun varmış ona gidersin ayy işte onuu çok istiyorum bizim kızlar burda bi hamiş kalsakk sonrada gebeler topiği yaoprızz:49:

selam kızlar.
dilekcim bak ne kadar güzel kurs başlıyormus bence sen bosver o işi.
ebrucum ben yasinleri tamamen unuttum.bu ara yogundum da biraz.okuyacagım insallah ama.

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3:

bu sabah adet oldum tam zamaninda geldi 28. günümdeee :74::74::52::74::74:

yaaa acaba ilac kullaniyorumya bi etkisi falan mi oldu :26:
adet düzenim 31. güne kadar cikmisti, son 2 seferdir 27-28. günlerde geliyor hadi insallah yaaa:52:

Kader tatile cikti canim 1 ayligina, artik 1 ay gelmeyebilir herhalde :51::51:

iyyim bende canim bugün yattim dinlendim :52: baskada bisey yapmadim dogru dürüst valla sen neler yaptin :1:

şahğül gitiii neti almadımıki kocası dahaa

kaderde tatilde biz kalmısızz :1:sen ben dilek neysee idare ederiz bizz:):49:napım bende pzar ğünü ne olur evi temizledim koltukları sildim ütü yapptımm çok yoruldumm ama ak pak oldu evde

selam kızlar.
dilekcim bak ne kadar güzel kurs başlıyormus bence sen bosver o işi.
ebrucum ben yasinleri tamamen unuttum.bu ara yogundum da biraz.okuyacagım insallah ama.

evet canım ya bakalım yarın gideceğim neler olacak. ya olacak ya olmayacak hayırlısı olsun :63:

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3:

bu sabah adet oldum tam zamaninda geldi 28. günümdeee :74::74::52::74::74:

yaaa acaba ilac kullaniyorumya bi etkisi falan mi oldu :26:
adet düzenim 31. güne kadar cikmisti, son 2 seferdir 27-28. günlerde geliyor hadi insallah yaaa:52:

gözün aydın olsun canım. ilaçtandır bence.

kaderde tatilde biz kalmısızz :1:sen ben dilek neysee idare ederiz bizz:):49:napım bende pzar ğünü ne olur evi temizledim koltukları sildim ütü yapptımm çok yoruldumm ama ak pak oldu evde

valla ya hiç kimse kalmadı forumda. bizbize kaldık neyse yeteriz biz birbirimize :69:

yok canim daha almadi bi kac ay almicakta zaten, biz bize kaldik bakalim, oh valla ne guzel bende bi kac gündür temizlik yapiyordum evde, yoruldum bayaa bugünde misafirim vardi neyseki yolladim onlarida :52: simdi oturdum dinleniyorum :6::6:

gözün aydın olsun canım. ilaçtandır bence.

saol canim, insallah bi etkisi olmustur yaa :18::18: bu arada carsamba günü doktora gidip kan vericem bakalim sonuclar hemen cikmiyor burda ama insallah guzel haberlerle gelirim :18:

:emir_bebek::nazar:41 Yasini-Serif listemiz:nazar::emir_bebek:

:nazar:Kad_er----------------7
:nazar:Sedosumm-----------7----okudu :65::71::70:
:nazar:Sahgull---------------7----okudu :65::71::70:
:nazar:ebru32---------------7----okudu :65::71::70:
:nazar:dilek911-------------7-----okudu :65::71::70:
:nazar:lale1-----------------6

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

yok canim daha almadi bi kac ay almicakta zaten, biz bize kaldik bakalim, oh valla ne guzel bende bi kac gündür temizlik yapiyordum evde, yoruldum bayaa bugünde misafirim vardi neyseki yolladim onlarida :52: simdi oturdum dinleniyorum :6::6:

saol canim, insallah bi etkisi olmustur yaa :18::18: bu arada carsamba günü doktora gidip kan vericem bakalim sonuclar hemen cikmiyor burda ama insallah guzel haberlerle gelirim :18:

inş canım haber ver bize de. merak ederiz. bu arada gittim bugün işe. olmadı senet yapmak zorundasınız dediler bende kabul etmedim. geldim eve. yarın hobi kursum başlıyo oleeeeyyyyyy:66::66::66:

slm kızlar sohbeti ancak yakalayabildim bnde evli mutlu anck çocuksuzum:)))nasipse ileride inşallah sohbetineze hemen katılmak ıstedm görünce:)

slm kızlar sohbeti ancak yakalayabildim bnde evli mutlu anck çocuksuzum:)))nasipse ileride inşallah sohbetineze hemen katılmak ıstedm görünce:)

merhaba hoşgeldin aramıza. sohbetlerimizde seni görmek hoşumuza gider. inş. allah hayırlısıyla bebişler verir hepimize. :nazar::emir_bebek:

nerdensin ne kadardır evlisin kendinden bahseder misin bize. bize diyorum ama sanırım benden başka kimse de yok topikte :60::61:

Back