Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

anammmmm kimler gelmisss :66::66::64::64::64:
iyyim canimmm sedacim hosgeldinn nasilsiniz kizlarrrrrr :64::64::64::64::64:
hoşbulduk kıslar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz özlemişim sizleri ebrucum yeni topiğide unutmuştum öyle dolaşıp duruyordum kk da kader geldi az önce ondan aldım sağolsun dimi şekerim yupppyy gene bir aradayız :66::66::66::66::66::66::66::66:

hoşbulduk kıslar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz özlemişim sizleri ebrucum yeni topiğide unutmuştum öyle dolaşıp duruyordum kk da kader geldi az önce ondan aldım sağolsun dimi şekerim yupppyy gene bir aradayız :66::66::66::66::66::66::66::66:

Allah iyiligini versin emi nasil unutursun topigimizi :1:
iyyiz canim bildigin gibii, sende varmi bi degisiklik anlat ya ne zamandir görüsemedik :16:

Allah iyiligini versin emi nasil unutursun topigimizi :1:
iyyiz canim bildigin gibii, sende varmi bi degisiklik anlat ya ne zamandir görüsemedik :16:

yok cnm yaaa yok allahtan hayırlısı bende cok istiyorum sıkıldım bunaldım artık ama allahtan hayırlısı canım inşallah en kısa zaman da olur ben allaha bıraktım artık o nasıl nerde ne zaman isterse öyle hayırlısı olsun... çünki herşey normal ama bebek gelmiyor demekki allahın tayin ettiği bir zaman var bu arada sen nasıl oldun cnm???? ilaçlara devam mı tekrar gittin mi dr a???:54:

yok cnm yaaa yok allahtan hayırlısı bende cok istiyorum sıkıldım bunaldım artık ama allahtan hayırlısı canım inşallah en kısa zaman da olur ben allaha bıraktım artık o nasıl nerde ne zaman isterse öyle hayırlısı olsun... çünki herşey normal ama bebek gelmiyor demekki allahın tayin ettiği bir zaman var bu arada sen nasıl oldun cnm???? ilaçlara devam mı tekrar gittin mi dr a???:54:

öyle canim ya herseyin hayirlisi olsun bakalim, ben ilaca devam ediyorum, temmuzda kan vericem yine sonuclara bakicaz insallah bi düzelme vardir :18:

canim bence bu defa bide yasin okuyalim, ama 40 yasinmi okuncakti ya onu bilemedim :44:

41 yasin okuyalım bence hani hep 41 de vardır ya bir sır ama bence yapabilirsek arkasından peygamber efendimize salavatta getirelim çok sevap ve allah kabul eder inşallah diye düşünüyorum neyse 41 e başlayalım kızlar ebruuuuuuuu nerelerdesin???

tmm hemen başlayalım o zamn yani listemizi yapalım kim nekadar okuyacak gene ayarlamaları yapalım...

topiğimizdeki diğer kızlara da söleyelim ona göre başlayalım,katılmak isteyenler isimlerini yazdırsınlar,ebru listeyi yine sen yapsan nasıl olur canımmm:40::26:

şuanda bildiğim kadarıyla 3 kişiyiz değil mi kızlar... başka kimler geliyor topiğimize...

Back