selamun aleyküm millet
ebruşko naberrrrrr güzelim
slm kıslarrrrrrrr ben geldimmmmmmm!!!!!!!!!!
anammmmm kimler gelmisss
iyyim canimmm sedacim hosgeldinn nasilsiniz kizlarrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamun aleyküm millet
ebruşko naberrrrrr güzelim
selamun aleyküm millet
anammmmm kimler gelmisss
Aleykümselammmmm
nasılsın canımm,,,sedayla msn de karşılaştık,topacımıza gel dedim,
dua listesi yapalımmı yine ebru,,,onu konuşuyodukkkta,,,
katılmak isteyen olursa yasin filan okuyalımm
hoşbulduk kıslar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz özlemişim sizleri ebrucum yeni topiğide unutmuştum öyle dolaşıp duruyordum kk da kader geldi az önce ondan aldım sağolsun dimi şekerim yupppyy gene bir aradayızanammmmm kimler gelmisss
hoşbulduk kıslar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz özlemişim sizleri ebrucum yeni topiğide unutmuştum öyle dolaşıp duruyordum kk da kader geldi az önce ondan aldım sağolsun dimi şekerim yupppyy gene bir aradayız
ayyy evet hadi yeniden başlayalım yasin mi kızlar salatı tefriciyemi benim kociş yanımda değil ama sizler için okurum bende =)))))))olur tabii canim yaa yapalim kac yasin ama biliyormusun ?
olur tabii canim yaa yapalim kac yasin ama biliyormusun ?
Allah iyiligini versin emi nasil unutursun topigimizi
iyyiz canim bildigin gibii, sende varmi bi degisiklik anlat ya ne zamandir görüsemedik
ayyy evet hadi yeniden başlayalım yasin mi kızlar salatı tefriciyemi benim kociş yanımda değil ama sizler için okurum bende =)))))))
tmm hemen başlayalım o zamn yani listemizi yapalım kim nekadar okuyacak gene ayarlamaları yapalım...41 yasinle başlasak olur aslındaa...........hemen duyurumuzu yapalımmm,,,,katılmak isteyenleri beklerizz,,,
ayyy evet hadi yeniden başlayalım yasin mi kızlar salatı tefriciyemi benim kociş yanımda değil ama sizler için okurum bende =)))))))
yok cnm yaaa yok allahtan hayırlısı bende cok istiyorum sıkıldım bunaldım artık ama allahtan hayırlısı canım inşallah en kısa zaman da olur ben allaha bıraktım artık o nasıl nerde ne zaman isterse öyle hayırlısı olsun... çünki herşey normal ama bebek gelmiyor demekki allahın tayin ettiği bir zaman var bu arada sen nasıl oldun cnm???? ilaçlara devam mı tekrar gittin mi dr a???
canim bence bu defa bide yasin okuyalim, ama 40 yasinmi okuncakti ya onu bilemedim :44:
öyle canim ya herseyin hayirlisi olsun bakalim, ben ilaca devam ediyorum, temmuzda kan vericem yine sonuclara bakicaz insallah bi düzelme vardir :18:
41 yasinle başlasak olur aslındaa...........hemen duyurumuzu yapalımmm,,,,katılmak isteyenleri beklerizz,,,
tmm hemen başlayalım o zamn yani listemizi yapalım kim nekadar okuyacak gene ayarlamaları yapalım...