Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

41 yasin okuyalım bence hani hep 41 de vardır ya bir sır ama bence yapabilirsek arkasından peygamber efendimize salavatta getirelim çok sevap ve allah kabul eder inşallah diye düşünüyorum neyse 41 e başlayalım kızlar ebruuuuuuuu nerelerdesin???

canim ben burdayim :3::1:
salavatta getirelim tabi cnm ya iyi olur, hadi hemen basliyalim :1:

topiğimizdeki diğer kızlara da söleyelim ona göre başlayalım,katılmak isteyenler isimlerini yazdırsınlar,ebru listeyi yine sen yapsan nasıl olur canımmm:40::26:

evet canim önce herkeze dagitalim ona göre baslayalim, tamam canim ben yaparim

şuanda bildiğim kadarıyla 3 kişiyiz değil mi kızlar... başka kimler geliyor topiğimize...

dilekde vardi belki o da alir, diger kizlarada gelsinler söyleriz

herkes ne zaman geliyoır kızlarqa haber verelim ... katılmak isteyen olursa ok diyenleri yazalım ama engeç bence pazartesi başlayalım toplansın herkes ne dersiniz yada hemen biz başlayalım mı???:49::49::49:

41 yasin okuyalım bence hani hep 41 de vardır ya bir sır ama bence yapabilirsek arkasından peygamber efendimize salavatta getirelim çok sevap ve allah kabul eder inşallah diye düşünüyorum neyse 41 e başlayalım kızlar ebruuuuuuuu nerelerdesin???

tamam ozaman canim, listeyi kim yapsin ?

şuanda bildiğim kadarıyla 3 kişiyiz değil mi kızlar... başka kimler geliyor topiğimize...

başka arkidişlerimizde var,akşamları genelde kalabalık oluyo ,,,:52:
gülşahın interneti yok ama facebooktan söleriz onada listeye onunda adını yazarız,,,:16:
salavatta getirriz,,,inşlh rabbim kabul ederrr:12:

evettttt katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar...................:42:

herkes ne zaman geliyoır kızlarqa haber verelim ... katılmak isteyen olursa ok diyenleri yazalım ama engeç bence pazartesi başlayalım toplansın herkes ne dersiniz yada hemen biz başlayalım mı???:49::49::49:

fark etmez cnm en gec pazartesi baslansindaaa herkeze kac yasin düscek simdi onuda bilmiyom :44:

başka arkidişlerimizde var,akşamları genelde kalabalık oluyo ,,,:52:
gülşahın interneti yok ama facebooktan söleriz onada listeye onunda adını yazarız,,,:16:
salavatta getirriz,,,inşlh rabbim kabul ederrr:12:

evettttt katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar...................:42:

tamam canim insallahhh :16:

evet canim önce herkeze dagitalim ona göre baslayalim, tamam canim ben yaparim

dilekde vardi belki o da alir, diger kizlarada gelsinler söyleriz

tamam ebru o zaman sen hemen bi liste bizim isimlerimizi yaz,diğer kızlarda görünce katılmak isteyen katılır,
melisdeniz,dilek,lale,demir10 okumak isteyenler sölesinler ona göre paylaşım yapalım,,,
biz pazartesiden paşlayalım,benim adetim bugün yarın biticek,,,

41 Yasini-Serif listemiz

Kad_er------------?
Sedosummm-------?
Sahgull------------?
ebru32-----------?
...
..
.

katilmak isteyen arkadaslar buyursunnnn

Son düzenleme:
tamam ebru o zaman sen hemen bi liste bizim isimlerimizi yaz,diğer kızlarda görünce katılmak isteyen katılır,
melisdeniz,dilek,lale,demir10 okumak isteyenler sölesinler ona göre paylaşım yapalım,,,
biz pazartesiden paşlayalım,benim adetim bugün yarın biticek,,,
tmmdır o zaman anlaştık fazla kalanları ben okurum hiç sorun değil kızlar az kişide olsa hani kalanları ben okurum....nasıl olsa evde boşum :71:kocişte yok :58::58: bekliyorum inşallah benim oturumumda biran önce çıkar....

tmmdır o zaman anlaştık fazla kalanları ben okurum hiç sorun değil kızlar az kişide olsa hani kalanları ben okurum....nasıl olsa evde boşum :71:kocişte yok :58::58: bekliyorum inşallah benim oturumumda biran önce çıkar....

ahh canım inşlhh biran önce çıkar oturumun,,,takma kafaya,,,bizim yanımızda ama bebişlerimiz gelmiyo,zamanı var demekki

oki canım ellerine sağlık teşekkür ederiz şimdiden herkese şimdiden hayırlı olsun ve allah kabul etsin....

Aminnnn

cnm evlilik için müracat ettik ben trdeyim oturum bekliyorum şuanda biran önce oturum iznim gelsede bende gitsem diye kociş yalnız kaldı oralarda vizemin bitmesine 3 ay var daha ama biz müracaat ettik şimdiden :21::21::21:

hmm anladim canim Allah kavustursun canim

amin canım.............

kılzar ben kaçtım,eşim gelecek birazdan,,,yemek yapmalıyım,,,,sonra yine görüşürüzz,öpüyorum sizleriiii:16::16:

öptm canim görüsürüzzz

gec yaziyorum tel geldi

Back