Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

çok sağolun kızlar,,,eşim bugün gitti sperm testine ama hemen yapmıyolar heralde gün verecekler,şu günde gel diye,acaba erkeklerdede kan verme olayı varmı hormonlar için?
evt canım erkeklerden de kan alıp testesteron ve fsh falan bakıyorlar...

kızlar bende de eşim de de problem olmamasına rağmen bebış yok pazartesi günü aşılama yaptıracam bakalım hayırlısı....

hayırlsı olsun canım.insallah olumlu olur.dua edelim birbirimiz için.

slm kızlar misafirlerim gittiiiiii şimdi evde yalnızım. dinleniyorum artık. 3 4 gündür yorulmuştum haliyle..

:50::50::50::52::52::52:

kadercim galiba sonuçların normal çıkmış çok sevindim. bide bende yaptırsam şu hormon testini benimde normal çıksa :34: inş. inş.

hayırlısı inş. yakın zamanda hamiş kalırsın canım.

slm kızlar misafirlerim gittiiiiii şimdi evde yalnızım. dinleniyorum artık. 3 4 gündür yorulmuştum haliyle..

kadercim galiba sonuçların normal çıkmış çok sevindim. bide bende yaptırsam şu hormon testini benimde normal çıksa :34: inş. inş.

ohh be misafirlerin gitti ha,dinlen biraz,,,bende şimdi drye gidicem sonuçlarımı yorumlayacak,gerçi ben biliyorum değerleri ama,gösterelim bakalım,,,
ayy evet canım bide sen yaptırsan hayırlısıyla ,,,inşlhh seninde temiz çıkar yaa,,,düzenli adet görüyosan,,,
amin canım hepimiz hamiş kalalım hayırlısıyla:9:

ohh be misafirlerin gitti ha,dinlen biraz,,,bende şimdi drye gidicem sonuçlarımı yorumlayacak,gerçi ben biliyorum değerleri ama,gösterelim bakalım,,,
ayy evet canım bide sen yaptırsan hayırlısıyla ,,,inşlhh seninde temiz çıkar yaa,,,düzenli adet görüyosan,,,
amin canım hepimiz hamiş kalalım hayırlısıyla:9:

ya şükür benim adetim düzenlide sonuçlar nasıl çıkacak bende merak ediyorum bide yaptırabilsem ama bu defa yaptırmak için elimden geleni yapacağım. hayırlısı inş. hepimiz için. bakalım doktorun ne diyecek habersiz bırakma canım. ok. kendine iyi bak. :49::49::49:

ya şükür benim adetim düzenlide sonuçlar nasıl çıkacak bende merak ediyorum bide yaptırabilsem ama bu defa yaptırmak için elimden geleni yapacağım. hayırlısı inş. hepimiz için. bakalım doktorun ne diyecek habersiz bırakma canım. ok. kendine iyi bak. :49::49::49:

geçmiş olsun canım misafirlerin açısından:)ben yatılı misafir gelince çok panik oluyorum.ne pişircem nereleri gezdircem falan diye.:))) testi de ihmal etme canım yaptır bir an önce. bende bu adet geçince önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarımla tekrar baslıcam insallah kist falan oluşmamıstır da baslayabilirz.duanıza ihtiyacım var.

gözün aydin canim :52: dinlen artik dinlenmeyi hak ettin :1::1:

Back