Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum geç oldu valla öyle yorgunum ki üstelik uykusuz mutfakta işlerim var onları yapıp sonra hemen yatacağım. herkese iyi geceler.. hepinizi öpüyorum:54::54:

iyi geceler canim görüsürüzz :79::79:

Evliyim Mutluyumm Aşıkım çocuksuzum :) burada toplanıyomuşuz öle didiler doğrumu gelmişimm :) :) :)

buraya gelende ayni soruyu soruyor yahu, yanlis gelmissin güzelim :3:

İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürünün uygulanışı: troid icin

3 ay boyunca çok basit olan kürümüzün uygulanması gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam, aç karnınıza, öğünlerden 15 dakika kadar önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam etmelisiniz.

kizlar bu küre baslamak istiyorummm.. yarin bi ara gidip dere otu alayim bari hemde cok kolaymis zaten sadece cigneyip suyla yutulcakmis troid icin iyi geliyormus hem dereotunada bayilirim zaten hehe

ama gerçekten fena sardı bu seri beni ya ejderha dövmeli kızı okudum ikiyi okudum şimdi sıra 3. de. onu da okumama gerek. gerçi geçen milliyetten de kuponla ödüllü kitaplar serisini aldım ama onlar şimdilik ilgimi çekmiyo. 3. okuyayım sonra onlara başlarım nasıl olsa okul yok işe gitmiyorum işim ne evde :27: kitap kurdu :27::27:
ben de aldım o kitabı.sırf adını çok duydugum için .şu anda empatiyi okuyorum Adam Faver.uçuk kaçık seyleri seven varsa tavsiye ederim.ilk kitabı Olasılıksız .o da güzeldi oldukça.
MERHABA KIZLAR TEKRARDAN..cıkarıldım ıste sacma sapan sebepler yuzunden sansızımda zor ıslerıde secıorum ne bıleyım neyse kpssye hazırlanan varmı kpssye hazırlanacam da ben..
hazırlan canım.belki de bu daha iyi bir başlangıç için fırsat olacaktır senn için.gidebiliyorsa bir dershaneye yazıl ama bence.evde zor olur çok.çok zaman harcasan da yeteri kadar hazırlanamazsın.
Evliyim Mutluyumm Aşıkım çocuksuzum :) burada toplanıyomuşuz öle didiler doğrumu gelmişimm :) :) :)
hoşgeldin canım.dogru geldin.burdayız...
kizlar bu sabah saat 11:30 yegenim dünyaya geldi ama ben yoktum ablamin yaninda :14::14:
yaşı uzun olsun canım.DARISI BAŞIMIZAAAAAAA...........

üzüldüm canım yaa olur hemen kendini bunaltma sakın:(işte napalım canım bende korkuyorum aslında ya çok uzatırsam olmazsa ne yaaprım diyorum. doktora gidiyorum sürekli dokturum hiç bir sorun yok diyor.geçim sıkıntı işte canım yoksa bende istemem mi bebeğim olsun artık kimseden kimseye fayda yok ben biran önce birşeyler yapma taraftarıyım en azından evim olsun kira vermem rahat rahat geçinirim diyorum.

haklısın canım. hayat şartları gerçekten zor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. eşi olmayana iyi bir eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk, sağlık, mutluluk, huzur, para versin ;) :46:

hımmm,bende oldum,adetin 4. günü için randevu alıp testi hormon testini tekrarlayacam,soğan suyundanmıdır nedir,bu defa adetim sular seller gibi,mahvetti beni,kan kaybından gidecem neredeyse,,,eşimede randevu alıcam bu hafta içi ,
sende moralini bozma canım,eşin sperm testi vermişmiydi senin,

kizz umutluyduk senden adet mi oldunnn :31::31:
hayirlisi olsun bakalim canim

hayırlısı olsun canım. üzülme sakın hamile değilim diye.

olsun kızlar ya takmayın bu kadar. hayırlısı

üzülme lalecim. inş daha sonra olur. her şeyde vardır bi hayır

hayırlı olsun canım çok sevindim yegenin olduguna. inş. allah bizlere de nasip eder.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
saloun kızzlarr moral vermenizz yetiyorrr öbür aya kaldı artık inş:58::58:

slm kızlar,dr den geldim şimdi,kan verdim,yarında eşim için gitçez,,
tek tüp kan verdim,geçen verdiğimde 4-5 tüp vardı yani,acaba genel bütün hormonları kapsıyodur tek tüpte heralde,,,
neyse sonuçları bakalım bugün öğleden sonra açıklanır heralde,,,
adetin 23. günü gel dedi,progesteron testi yapacaz,yumurtlama oluyomu olmuyomu diye,,,
eşinde baktırdımı dedi,bende ona da yarına randevu aldım dedim,tamam dedi,bakalım hayırlısı olsun artık,,,,
sizler nae yatınız varmı havadisler,,

tek tüp kan verdim,geçen verdiğimde 4-5 tüp vardı yani,acaba genel bütün hormonları kapsıyodur tek tüpte heralde,,,
adetin 23. günü gel dedi,progesteron testi yapacaz,yumurtlama oluyomu olmuyomu diye,,,
eşinde baktırdımı dedi,bende ona da yarına randevu aldım dedim,tamam dedi,bakalım hayırlısı olsun artık,,,,

hadi bakalım canım hayırlısı olr inşallah...

hadi bakalim hayirlisiii canim:9:
bende bi havadis yok simdilik hehe :32:

kızlar sonuçlarım çıktı,hemen söyleyeyim
FT4 :1.11
TSH :2.66
E2 :77.7
LH :4.28
FSH : 5.62
PROLAKTİN :16.6

KIZLAR BU DEFA AÇ GİTTİM ,SONUÇLARI BAYAA ETKİLEMİŞŞ,,
BU DURUMDA HERŞEY normal gözüküyor...