hadi bakalım canım hayırlısı olr inşallah...
hadi bakalim hayirlisiii canim
bende bi havadis yok simdilik hehe
cok sükür canimmmmmmmmmmmmmmm
nasil yaniiiiiiikiz nasil verdin okadar kiloyu cabuk banada anlat cabukkkkkkk
suanda hamile kalan yok canim ama insallah oda olucak yakinda
evt canım erkeklerden de kan alıp testesteron ve fsh falan bakıyorlar...çok sağolun kızlar,,,eşim bugün gitti sperm testine ama hemen yapmıyolar heralde gün verecekler,şu günde gel diye,acaba erkeklerdede kan verme olayı varmı hormonlar için?
kızlar bende de eşim de de problem olmamasına rağmen bebış yok pazartesi günü aşılama yaptıracam bakalım hayırlısı....
ac geziom aaac
yok canim saka, diyetisyenim verdigi plana göre zayifliyorum
çok sağolun kızlar,,,eşim bugün gitti sperm testine ama hemen yapmıyolar heralde gün verecekler,şu günde gel diye,acaba erkeklerdede kan verme olayı varmı hormonlar için?
evt canım erkeklerden de kan alıp testesteron ve fsh falan bakıyorlar...
selammmmmmmmmmmmmm
bi arkadas yapiyorlar demis ama :26:
Hımmm,anladım canım,ayın 28 ine vermişler günü,bakalım kan testi de yapacaklarmı,
a.selam canım nbr
bende duydum ,yapıyorlar diye,bakalım yapceklermi,aman yapsınlar ne gerekiyosa,,,
slm kızlar misafirlerim gittiiiiii şimdi evde yalnızım. dinleniyorum artık. 3 4 gündür yorulmuştum haliyle..
kadercim galiba sonuçların normal çıkmış çok sevindim. bide bende yaptırsam şu hormon testini benimde normal çıksainş. inş.
hayırlısı inş. yakın zamanda hamiş kalırsın canım.
ohh be misafirlerin gitti ha,dinlen biraz,,,bende şimdi drye gidicem sonuçlarımı yorumlayacak,gerçi ben biliyorum değerleri ama,gösterelim bakalım,,,
ayy evet canım bide sen yaptırsan hayırlısıyla ,,,inşlhh seninde temiz çıkar yaa,,,düzenli adet görüyosan,,,
amin canım hepimiz hamiş kalalım hayırlısıyla
ya şükür benim adetim düzenlide sonuçlar nasıl çıkacak bende merak ediyorum bide yaptırabilsem ama bu defa yaptırmak için elimden geleni yapacağım. hayırlısı inş. hepimiz için. bakalım doktorun ne diyecek habersiz bırakma canım. ok. kendine iyi bak.
slm kızlar misafirlerim gittiiiiii şimdi evde yalnızım. dinleniyorum artık. 3 4 gündür yorulmuştum haliyle..
kadercim galiba sonuçların normal çıkmış çok sevindim. bide bende yaptırsam şu hormon testini benimde normal çıksainş. inş.
hayırlısı inş. yakın zamanda hamiş kalırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?