• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ya canım bunun herhangi bir belirtisi var mıydı??adet düzenin nasıl,onu da etkileyen bişeymi bu,
6 aydır deniyoruz bizde,olmadı ama,eşimi sperm testine götürcem bende,
ama bendede sorun var mı bilmiyorum,o yüzden merak ettim sordumm

güzel soru ya cevaplarsan sevinirim :18:

belirtisi ek yok aslında.ben çok sancılı adet görüyodum.birde haliyle 1 yıl olmuştu korunmayalı ozaman.doktora gittik.eşimde bişii çıkmadı.benimde hormon tahlillerim herşey normaldi ve rahim filminde ortaya çıktı.ama kesinlikle çok ciddi bir sorun.doktorum bu ameliyatı olmazsan 20 yılda beklesen olmaz dedi bana.500 milyarda versen tüp bebek yapmam için yapmam çünkü tutmaz dedi.

ya canım bunun herhangi bir belirtisi var mıydı??adet düzenin nasıl,onu da etkileyen bişeymi bu,
6 aydır deniyoruz bizde,olmadı ama,eşimi sperm testine götürcem bende,
ama bendede sorun var mı bilmiyorum,o yüzden merak ettim sordumm

ne güzel işte

bizde hiç sperm çıkışı yokk:50: genede umudumuzu kaybetmedik tüp bebek deniycezz

sen bence doktor takıbını bırakma sabırlı ol biraz canım inşallah olur:16:

umudunu kaybetme zaten canim, bi karar aldik bebek istiyoruz ha olmuyormu ozaman bunun icin elimizden gelen herseyi yapicaz tamammi :21: ha ama nasip degilse yapcak bisey yok dua etmekten baska ama insallah Rabbim herkeze nasip eder :72:

en güzeli canım sakın umudunu kaybetme.ben klomenle iğneden sonra çok öfkelendim olcaksa osun artık yeter dedim kullandığm bir ilaç vardı duphaston diye onuda yarıda bıraktım doktorada gitmedim birkaç ay ama öyle umudunu kaybedip öfkelenmekle olmuyomuş bu iş rabbim sabrımla sınıyor beni diye düşünüyorum artık.o istemeden olmaz bunu kabullendim en azından.

ne güzel işte

bizde hiç sperm çıkışı yokk:50: genede umudumuzu kaybetmedik tüp bebek deniycezz

sen bence doktor takıbını bırakma sabırlı ol biraz canım inşallah olur:16:

belirtisi ek yok aslında.ben çok sancılı adet görüyodum.birde haliyle 1 yıl olmuştu korunmayalı ozaman.doktora gittik.eşimde bişii çıkmadı.benimde hormon tahlillerim herşey normaldi ve rahim filminde ortaya çıktı.ama kesinlikle çok ciddi bir sorun.doktorum bu ameliyatı olmazsan 20 yılda beklesen olmaz dedi bana.500 milyarda versen tüp bebek yapmam için yapmam çünkü tutmaz dedi.

ayyy hadi yaa bende sancılı adet görüyorumm,,,:59::59::59:rabbim yardımcımız olsun kadın olmak çok zor yaaa,,,:2:

en güzeli canım sakın umudunu kaybetme.ben klomenle iğneden sonra çok öfkelendim olcaksa osun artık yeter dedim kullandığm bir ilaç vardı duphaston diye onuda yarıda bıraktım doktorada gitmedim birkaç ay ama öyle umudunu kaybedip öfkelenmekle olmuyomuş bu iş rabbim sabrımla sınıyor beni diye düşünüyorum artık.o istemeden olmaz bunu kabullendim en azından.

cok dogru düsünmüssün cnm, bizde böyle imtihan ediliyoruz belki, bazen bende cok düsünüyorum cok agliyorum icimden isyan etmek geliyor ama tutuyorum kendimi cünkü Rabbim sabrimi ölcüyor biliyorum, bende sabredicem umudumu kaybetmicem diyorum artik... herkez icin dua ediyorum istedigin halde bebeginin olmamasi cok zor bir durum Rabbim kimseyi cocuksuzlukla sinamasin

ayy ben cok acıktımmm:56::56:
azcık bıseyler yıyıp gelıyorum
ebru ya nolcak bu dıyet işi çok acıkıyorummmm:14::14:

korkma canaım:) benim arkadaşımda çok sancılı adet görür korunmayı kesti 3 sonra kaldı.hatta kazayla ikinciye bile hamile şuan:))

hayyırlısı olsun ya bakalım artık,önec bi eşimi götüreyim bişi çıkmazsa ben gideyimm diyorum,önce ben muayene olmuştum ama adetin 3. gününde değil,normal bi zamanda alttan muayene etmişti,testler filan yapılmıştı ,her şey normal denmişti,ama öyle detaylı rahim filmi,falan yapılmamıştı,

ayy ben cok acıktımmm:56::56:
azcık bıseyler yıyıp gelıyorum
ebru ya nolcak bu dıyet işi çok acıkıyorummmm:14::14:

:125::125: bende tatlilara karsi asiri istek duyuyorum :1:
bazen kücük kacamaklarda yapiyorum :27:
tutamiyorum kendimi yaw napim :17::17:

ayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee:56::56::56:

Back