• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

:1::1::1: burda saat 12ye geliyodu uyandigimda :1:
nassin canimmm:16:
bugün dr yi aradim doktorum tatildeymis :47: pazartesi öglen aricakmisim sonuclari telde ögrenicem :18: bakalim hayirlisi :36:

sağol canım ben iyiyim,nolsun işte:32:
eşim işe gitti,bende takılıyodum ölee nette:10::12:
pazartesi öğrencen demek,olsun hayırlısı olsun,inşlh sonuçlar güzel çıkar:16:

sağol canım ben iyiyim,nolsun işte:32:
eşim işe gitti,bende takılıyodum ölee nette:10::12:
pazartesi öğrencen demek,olsun hayırlısı olsun,inşlh sonuçlar güzel çıkar:16:

aynen cnm bende öle, biraz önce pudra sekerini döktüm :53: her taraf bembeyaz seker oldu :47:
sinirlendim cok sinirlendim temizlemicem banane :47::47:
daha yeni temizlemistim her tarafi niye hep bi aksilik olurki :4:

insllh sonuclar güzel cikar cnm ya ama nedense icimden bi ses ......:59:

aynen cnm bende öle, biraz önce pudra sekerini döktüm :53: her taraf bembeyaz seker oldu :47:
sinirlendim cok sinirlendim temizlemicem banane :47::47:
daha yeni temizlemistim her tarafi niye hep bi aksilik olurki :4:

insllh sonuclar güzel cikar cnm ya ama nedense icimden bi ses ......:59:

hadi yaaaa,,,,süpürgeye çektir hemen kızz,,,şekerlenmesin sonra iyice,,,:34:
valla öle oluyo genelde,temizledinmi oluyo bi aksilik,:27:
ben mesela temizliyorum eşim batırıyorr aynı gün ,,,:23:
ya olumsuz düşünme ,olsada herşeyin tedavisi var,ilaçla filan halledilirr:13:

hadi yaaaa,,,,süpürgeye çektir hemen kızz,,,şekerlenmesin sonra iyice,,,:34:
valla öle oluyo genelde,temizledinmi oluyo bi aksilik,:27:
ben mesela temizliyorum eşim batırıyorr aynı gün ,,,:23:
ya olumsuz düşünme ,olsada herşeyin tedavisi var,ilaçla filan halledilirr:13:

cektim cnm cektim :1: Allahtan haliya gelmedi :19:
aynisi benimkide, ben temizlerim arkamdan o batirir :24:

evet ya cok sükür simdiki zamanda herseyin tedavisi var ama insan yinede üzülüyo :97:
bakalim ne diycek doktor, eger kötü bisey yoksa hemen telde esine baktir der ama yok bisey cikarsa randevu verir bakalim hangisi :18:

sen naptin cnm kacinci günündesin :1:

cektim cnm cektim :1: Allahtan haliya gelmedi :19:
aynisi benimkide, ben temizlerim arkamdan o batirir :24:

evet ya cok sükür simdiki zamanda herseyin tedavisi var ama insan yinede üzülüyo :97:
bakalim ne diycek doktor, eger kötü bisey yoksa hemen telde esine baktir der ama yok bisey cikarsa randevu verir bakalim hangisi :18:

sen naptin cnm kacinci günündesin :1:

hayırlısı olsunn canımm....:3:
bende napayım işte,bugün 7. günüm çalışmara bugün başlarız heralde,yarından itibaren ateşimi ölçmeye de başlarım,,,:33::10::12:
yumurtlama ggünü bakalım bu ay hangi gün olcak,çünkü,25-26 günde regl olan ben,biliyosun bu ay 29 günde oldum,dolayısiyle yumurtlama da ileri atıcak,daha geç olur diye düşünüyorum,gün aşırı çalışcam bu defa,,,,bakalım,amcamın kızı ikinciye hamileymiş,sabah öğrendim çok sevindim,bi yandan da buruklaştım,bizim ne zaman olcek diyeee,,,öle işte,biraz sulu göz oldum bu aralarrr:43::43::43:

güllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldin anacımm,,,nerde kaldın,ne var ne yokkk:9::1::81:

hayırlısı olsunn canımm....:3:
bende napayım işte,bugün 7. günüm çalışmara bugün başlarız heralde,yarından itibaren ateşimi ölçmeye de başlarım,,,:33::10::12:
yumurtlama ggünü bakalım bu ay hangi gün olcak,çünkü,25-26 günde regl olan ben,biliyosun bu ay 29 günde oldum,dolayısiyle yumurtlama da ileri atıcak,daha geç olur diye düşünüyorum,gün aşırı çalışcam bu defa,,,,bakalım,amcamın kızı ikinciye hamileymiş,sabah öğrendim çok sevindim,bi yandan da buruklaştım,bizim ne zaman olcek diyeee,,,öle işte,biraz sulu göz oldum bu aralarrr:43::43::43:

cnm bi sen degil bende durup durup düsünüyorum :58:
bizim ne zaman olucak diye, bazen sanki hic olmicak gibi geliyo ozaman cok kötü oluyorum iste :43::43: Allah aratmasin
senin yumurtlama bu ay 1-2 gün gec olabilir ates ölcme ve gün asiri iyi fikir Insallah bu ay tutturursun doktora bile gerek kalmaz Insallah cnm :69:
bende gecenlerde bi yakinimin bebisi oldugunu duydum hem cok sevindim hemde icim burkuldu benimde:58: offf üstüne siz ne zaman düsünüyorsunuz diye sorulari cevapla :97::97:
sormayin kardesim yaaa sormayin :19::19:

huhuu merhaba kizlar, bende sizdenim :)
hoş geldin canımmm aramıza:16::16:
sende hoşgeldin canımmm:16::16:
gülümüz o bizim :69::69:
canım benımmmmmm:16::16::16:
güllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldin anacımm,,,nerde kaldın,ne var ne yokkk:9::1::81:

güllüüüüüü cnm hosgeldinnnn:16:
nbr nassin bebisimmm :54:
hoşbulduk canlarım:16:
anam geçmişi okuyayım dedım ama ımkansızzzzzzzzz:52::52:
amma kaynatmıssınız
napayım kocişi işe gönderdim geldim:27::27:
siz nasılsınız

selam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))

hoşbulduk canlarım:16:
anam geçmişi okuyayım dedım ama ımkansızzzzzzzzz:52::52:
amma kaynatmıssınız
napayım kocişi işe gönderdim geldim:27::27:
siz nasılsınız

iyiyiz canımm nolsunn,,,bende kocişi gönderdim burdayım işte:82:
hava kapalı çok sıkıcı bugünn:31::31:

Back