• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hoş geldin canımmm aramıza:16::16:

sende hoşgeldin canımmm:16::16:

canım benımmmmmm:16::16::16:

hoşbulduk canlarım:16:
anam geçmişi okuyayım dedım ama ımkansızzzzzzzzz:52::52:
amma kaynatmıssınız
napayım kocişi işe gönderdim geldim:27::27:
siz nasılsınız

:1: sen ne sandinnnnn topigimize maaaasalllaaahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aynen bizde kocisleri gönderdik aslinda benimki arabayi bakima götürdü bende girip bi bakayim dedim :16:
iyyim cnm iste dryi aradim p.tesi ögrenicem sonuclari, sonunda arayabildim güllü :65:

selam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))

sende katil aramiza cnm hosgeldinn :16:
bizlerde evli :123: mutlu :69: ama cocuksuzuz:59:
sen ne zamandir istiyorsun:emir_bebek:

iyiyiz canımm nolsunn,,,bende kocişi gönderdim burdayım işte:82:
hava kapalı çok sıkıcı bugünn:31::31:

aynen ya yagmurlu burasi da :97:

bende 22 yım benıde yazın:15::15::15::15::15:
kızlar sizde hoşgeldiniz topaçımızaa:16::16:
:1: sen ne sandinnnnn topigimize maaaasalllaaahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aynen bizde kocisleri gönderdik aslinda benimki arabayi bakima götürdü bende girip bi bakayim dedim :16:
iyyim cnm iste dryi aradim p.tesi ögrenicem sonuclari, sonunda arayabildim güllü :65:
evet maşallahh:nazar::nazar: iyi iyi şu araba bakımları hiç bitmez zaten:20::20: tebrıkler canım :65::65::65: inşallah sonucalarda guzel çıkar:66:
selam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))
hoş geldin canım hepimiz aynı durumdayız ama umutsuzluk yokkk:20::16:
iyiyiz canımm nolsunn,,,bende kocişi gönderdim burdayım işte:82:
hava kapalı çok sıkıcı bugünn:31::31:

evet kapalı bayaaa hava
randevu aldınmı

evet kapalı bayaaa hava
randevu aldınmı

yok yaa,eşime dün söledim alalım dedim,bu hafta çok yoğunum olmasın dedi,sınavlar yaklaştı,dersler çoğaldı,filan dedi,bende üstüne düşmedim,bu ayda çalışmalara devam edelimde,sonra gidelim dedik,,,:32::32:

sağolun kızlar :) çocuk elbette istiyorum hatta 3 yıldır ama başımdan okadar talihsiz ve sıkıcı şeyler geçtiki anlatması çok uzun sürer.ben hidrosalpenks hastasıydım 2 defa ameliyat oldum ve sonunda sol tüpüm kapatıldı ama yumurtalık duruyor.şuanki durumum bu ameliyattan sonra klomen ve iğne kullandım 2 ay olmadı.sonra bende bıraktım gitmedim doktora.yarın reglmin 3. günü doktora gidicem.bakalım ne olucak.allah isteyen herkese nasip etsin.

sağolun kızlar :) çocuk elbette istiyorum hatta 3 yıldır ama başımdan okadar talihsiz ve sıkıcı şeyler geçtiki anlatması çok uzun sürer.ben hidrosalpenks hastasıydım 2 defa ameliyat oldum ve sonunda sol tüpüm kapatıldı ama yumurtalık duruyor.şuanki durumum bu ameliyattan sonra klomen ve iğne kullandım 2 ay olmadı.sonra bende bıraktım gitmedim doktora.yarın reglmin 3. günü doktora gidicem.bakalım ne olucak.allah isteyen herkese nasip etsin.

Aminnnnn,çok geçmiş olsun canım,Allahtan ümit kesilmez,umudumuzu kaybetmiyoruz,yola devam diyoruz sloganımız buu:65::65::65::66::66::66::64::64::64:

evet maşallahh:nazar::nazar: iyi iyi şu araba bakımları hiç bitmez zaten:20::20: tebrıkler canım :65::65::65: inşallah sonucalarda guzel çıkar:66:

insallah cnm insallah :18:

yok yaa,eşime dün söledim alalım dedim,bu hafta çok yoğunum olmasın dedi,sınavlar yaklaştı,dersler çoğaldı,filan dedi,bende üstüne düşmedim,bu ayda çalışmalara devam edelimde,sonra gidelim dedik,,,:32::32:

tmm canim :16:

Amin cnm insllh, hidrosalpenks ne bilmiyorum ama :26: insallah en kisa zamanda Rabbim sanada nasip eder

hmm üsteleme ozaman ne zaman kendını hazır hıssederse ozaman gıtsın ama aradada hatırlat laf arasında:1::1:
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
artık herseyın çaresi var inşallah sende kavsursun bebişine

bizde yarın gidicez doktora rapor için inşallah sorun cıkarmazlar verirler :96:

sağolun kızlar hidrosalpenks tüpte oluşan sıvının yada iltihabın rahime birikmesi.o sıvı yüzünden spermler tutunamıyordu.okadar doktor gezdimki bu hastalığımı bile bile hepsi önce aşıma sonra tüp bebek önerdi ki bunlar yapılsa bile olması mümkün değildi.en sonunda izmirde nedim karadadaşa gittim mükemmel bir doktor o bu soruna son verdi.tekk tüple normal yollada kalabilrsin dedi ama 4 aydır yine olmadı.bakalım yarın gidince nasıl bişeey uygulanıcak hayırlısı inşallah..

sağolun kızlar hidrosalpenks tüpte oluşan sıvının yada iltihabın rahime birikmesi.o sıvı yüzünden spermler tutunamıyordu.okadar doktor gezdimki bu hastalığımı bile bile hepsi önce aşıma sonra tüp bebek önerdi ki bunlar yapılsa bile olması mümkün değildi.en sonunda izmirde nedim karadadaşa gittim mükemmel bir doktor o bu soruna son verdi.tekk tüple normal yollada kalabilrsin dedi ama 4 aydır yine olmadı.bakalım yarın gidince nasıl bişeey uygulanıcak hayırlısı inşallah..

kesinlikle doktor çok önemli canımm bak ne guzel iyi bi doktor bulmuşsun, tedavını aksatma eşinede bi sperm testi yaptırın istersenız bazen ondada sorun olabılıyor

hmmm simdi anladim,
insallah tek tüple bile hamile kalabilirsin cnm bebek isi inanki sabir ister :26:
insallah hayirlisi olur Allah gönlüne göre versin bebek hasreti ne zormus ya... :59:

ya canım bunun herhangi bir belirtisi var mıydı??adet düzenin nasıl,onu da etkileyen bişeymi bu,
6 aydır deniyoruz bizde,olmadı ama,eşimi sperm testine götürcem bende,
ama bendede sorun var mı bilmiyorum,o yüzden merak ettim sordumm

Back